Dermacol

Moje TOP produkty Marec.

23.3.12


Ahoj všetci čitatelia blogu, tento príspevok bude o mojich obľúbených produktoch z dekoratívnej kozmetiky za mesiac - Február/Marec 2012:)

1. NYC LipStain 16 hod fixa na pery - mám ju v odtieni 490 Persitant Pink - tento odtieň bol najsvetlejší z ponúkaných odtieňov.
Na perách vyzerá prirodzene a zvýrazní ich, má príjemnú vôňu. A výdrž je tiež obstojná no tých 16H ako uvádza výrobca to nie je. Cena do 3 euro.

2. Dermacol cover makeup - Make-up Cover vznikol ako jeden z prvých krycích make-upov v Európe i vo svete. Jeho receptúra bola vyvinutá vo Filmových štúdiách Barrandov v Prahe pre potreby profesionálnych vizážistov a potom predaná do Hollywoodu. Mám ho v odtieni 210 myslím. Je skvelý na prekrytie. Môžte ho použiť ako korektor alebo na celú tvár - ale len vo veľmi malom množstve. Cena je okolo 5ečok.
3. Rimmel makeup Wake me up - Môžte si o ňom prečítať viac v recenzii.

4. Revlon colorstay - 14 nude elements - tieto tiene som si kúpila už dávnejšie vo Francúzsku a zaľúbila som sa do nich len nedávno...Sú jemné a dobre pigmentované.
Používam ich skoro každý deň na vytvorenie jemnučkého dymového líčenia, ktoré je zlatohnedé. Cena okolo 12/13euro.
5. Sephora tiene - Golden girl N50 - Ako ďalším obľúbencom je tento prekrásny zlatý tieň od Sephory, ktorý používam na ukončenie líčenia očí. Je krásne trblietavý. Cena bola okolo 10 eur.