Gliss Kur

Moje TOP3 produkty po umytí vlasov

29.1.13



Ahoj baby, dnes Vám predstavím moje obľúbené produkty na vlasy, ktoré používam po umývaní. Po umytí si vlasy vysuším uterákom a následne si na ne nanesiem prípravok proti teplu. Tak a v mojom prípade je to super produkt od značky Loreal - Thermo cell repair, ktorý som dostala minulé Vianoce. Je to vlastne krém pre teplom namáhané vlasy. Krásne vonia + vlasy sa po ňom ľahšie rozčesávajú. Poskytuje vlasom ochranu a dodáva im vitalitu a lesk. Tieto účinky sa však aktivujú teplom. Ja Vám ho určite odporúčam vyskúšať- ak si vlasy často žehlíte a máte ich suché, je podľa mňa vhodný pre všetky typy vlasov. Cena produktu sa pohybuje na internete od 8,50€.
Po vysušení vlasov si na ne nanášam Denný elixír Gliss Kur- toto je fakt perfektná vecička pre suché končeky vlasov. Mám ho už dosť dlho, míňa sa pomaly. Taktiež krásne vonia a má skvelé účinky. Nezanecháva vlasy mastné - samozrejme treba ho použiť v primeranom množstve. Ja som ho kupovala v DM-drogérii a stál ma 5€ -kupovala som ho v akcii. Výhodné!
A keď mám potrebu vyžehliť si vlasy tak siahnem po Wella high hair flat iron spreji na narovnanie vlasov. Skúšala som ho aj na kulmovanie a výsledok bol v pohode. Prípravok na kučery už nemám - dlho som mala hmm nejaký ružový od Loreal, no už som ho musela vyhodiť. Tento sprej mi strašne pripomína voňu kaderníctva. Je to taká osobitá aróma :D. Kupovala som ho asi pred rokom. Takže super. Vlasy zostanú narovnané dlho. Je dvojzložkový a aplikuje sa postupne nastriekaním produktu na celé pramene vlasov.

recenzie

Super vecička na vlasy...TT

24.1.13


Tangle teezer
Tangle Teezer Salon Elite Kefa na vlasy 
Jedným slovo proste Paráda! Určite ste o tejto skvelej vecičke na vlasy už počuli. Získala aj nejaké tie významné ocenenia, tak na nej niečo určite bude. Ale pre tie čo neviete, alebo váhate či si ju zaobstarať, tak čítajte ďalej. Je to kefa/kefohrebeň na vlasy, ktorá Vám ich rozčeše bez zbytočného ťahania či nepríjemného zadrhávania. Takisto zabraňuje aj mechanickému porušeniu vlasov, lámaniu. Túto kefu možete použiť aj na mokro. Aj keď vieme, že podľa kaderníkov by sme si mokré vlasy česať nemali, tak ja si ňou rada rozčesávam vlasy, keď na nich mám masku alebo balzam. Veľkosť tejto kefy je pre ma akurátna a to mám dosť malé ruky. Najprv sa mi kamarátka smiala, že TT vyzerá ako kefa na konskú hrivu, ktorá pri česaní vydáva zvláštny zvuk. No keď ju vyskúšala aj ona, hneď si ju objednala. Viem, že na internete sú aj slečny, ktoré tejto kefe veľmi neholdujú. No samozrejme, nie každému všetko vyhovuje. Ale čo ja osobne poznám baby, ktoré túto kefu majú a používajú, tak sú spokojné. Možete si vybrať z roznych farieb, no ja som si vyhliadla ružovú. To je moja obľúbená farba.

Takisto si možete vybrať napr. kompaktnú verziu –  vhodnejšiu napríklad na cestovanie a do kabelky, táto je s leopardím vzorom:
Tangle Teezer Compact Styler Kefa na vlasy
Pre mladšie slečny je tu zase takáto rozkošná kvetinka, s úložným miestom na sponky a gumičky:
Tangle Teezer Magic Flowerpot Kefa na vlasy
Najnovšie som spozorovala tento typ TT Aqua Splash, ktorý je určený na mokré česanie:
Ja a Tangle teezer.
Osobne som s touto kefou veľmi spokojná. Vlasy mi krásne prečeše a uhladí. Je veľmi dobrá aj na premasírovanie pokožky hlavy. Mám dojem, že mi dopomohla k rastu nových vláskov. A to je už čo povedať. Predtým ako som túto kefu kúpila, tak som česanie priam neznášala. Bolo to pre mňa fakt utrpenie – síce to može znieť ako klišé no pre mňa je táto kefa fakt zázrak na vlasy. Moje vlasy sú ráno aj dosť zamotané a tak som vždy riešila dilemu čo s tými nežiaducimi dredmi robiť+ sú dosť suché – za to može farbenie, a tým sa mi dosť lámu. No postrehla som, že za tú dobu ako mám túto kefu a to už bude asi 3/4roka sa to naozaj zmiernilo určite viac ako o 80 %.  Takisto Vám z vlasov odstráni prach, či stylingové prípravky. Treba ju pekne po pár česaniach očistiť, aby slúžila čo najdlhšie. Takisto je vhodné, aby ste ju skladovali štetinkami nahor, aby sa Vám neohli alebo nejak nepoškodili. Za mňa Vám túto kefu odporúčam. Cena za TT sa pohybuje od 10-20€. Ja som si ju kupovala na stránke parfums.sk. Momentálne sa tam predáva klasický TT v čiernom a oranžovom prevedení  za výhodnú cenu 9€ - čo je podľa mňa taká akurátna cena. Samozrejme kto chce mať pekné vlasy, tak sa o ne musí aj starať.  Keď už to nie je o genetike napríklad. A v tom Vám može dopomocť aj kvalitnejšia vlasová kozmetika. Určite možem povedať, že mne skor vyhovujú produkty, ktoré sú cenovo drahšie- nie zase prehnane drahé aj keď to samozrejme nie je pravidlo. Používam sem-tam aj lacnejšie varianty, ktoré striedam s drahšími. Nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú korunou krásy. A tak v blízkej dobe očakávajte článok o kozmetike na vlasy, ktorú používam.


ceruzky na oči

Vodeodolná kajalová ceruzka na oči Rimmel

24.1.13

RIMMEL SCANDALEYES WATERPROOF LINER
-škandálne nalíčenie
  • -krémové a dlhotrvajúce zloženie
  • -jednoduché nanášanie
Táto ceruzka sa mi zdá super! Je taká krémová a ľahko si ňou nakreslíte linku na oči. Nemusíte ňou drhnúť ako pri iných ceruzkách. Obsahuje aj mini trblietky, no moc ich nie je vidno. Má veľmi silnú pigmentáciu a pekne na oku drží. Na to, že je vodeodolná dá sa bez problémov odlíčiť hocijakým odličovačom na oči.

 Ja vlastním odtieň silver 010 –strieborná farba
Táto ceruzka sa predáva aj na eshope rimmelu, a takisto v drogériách a cena je 3,59€



recenzie

Hydratačná maska Ryor minerálmi

24.1.13


Hydratačná maska s minerálmi

Táto maska obsahuje :
-Minerálne látky
-Morské riasy
Tieto zložky tvár pekne hydratujú
-Je pre všetky typy pleti

Táto maska je vhodná hlavne v zimnom
Období  dôkladne vyživí pokožku
AKO Ju Používam Ja?

     Nanesiem na tvár v primeranom množstve a nechám pôsobit 20minút, potom ju rozotriem dostratena ako krém. Pokožka je po 20minútach krásne hebká a hydratovaná. Takisto slúži ako prevencia proti šupinkám.

Kde ju kúpim + cena?
Táto maska sa predáva napr. na internete 
v eshope Ryoru  eshop.ryor.cz
Cena je 6,70€ za 100ml (tuba)

recenzie

Ahojte dievčatá! Niečo málo o BB Skin79.

22.1.13



Konečne som sa dostala k blogovaniu...

Posledné dni som nemala veľa času na kozmetiku. Nuž určite to poznáte, veľa vecí do školy,takže asi tak... 
Našťastie žiadne FX nebolo, tak som spokojná.:)
V blízkej dobe Vám napíšem recenzie napr. o produktoch značky Ryor, ktoré som testovala naozaj dlhodobo. Mám taktiež pripravenú recenziu o kozmetike Rimmel, ktorú som si obľúbila. 

Dnes Vám napíšem krátku recenziu o bb kréme od značky Skin79.
Hot pink super plus BB-krém - mini balenie 5ml mi poslal na vyskúšanie eshop bbcreamshop.sk

Oficiálny popis:
Skin79 Gold Label VIP Super Plus Beblesh balm je spolu so Skin79 Hot Pink Super Plus Beblesh Balm  bestsellerom značky Skin79. Skin79 Gold Label BB krém je variantom pre suchú a zrelú pleť.
Skin79 Hot Pink Super Plus Beblesh Balm je variantom pre normálnu alebo mastnú pleť. 
Trojaký účinok:
- Bielenie pre zjednotený tón pleti bez škvŕn
- Redukcia jemných vrások
- Vysoký stupeň ochrany proti UV žiareniu
 Skin79 Blemish Balm je vaša kombinácia make-upu a starostlivosti o pleť.
 

Plná verzia stojí 18,79€ / 40ml

Určite ste už čítali veľa recenzií práve na tento BB.
Tento krém má na svojom obale napísané WHITENING - redukuje, vybieluje a zjednocuje tón pleti. To ma zaujalo hneď - síce trošku som sa aj zarazila, ja predsa ešte bledšia ako som nechcem byť, no po nanesení na pleť som až taký efekt nevidela - prispôsobil sa pleti.
Ponúka sa len v jednom odtieni, a farba ma tiež trošku prekvapila - je taká šedivohnedá.
Konzistencia je hutnejšia, no nie je mastný. Krytie je na môj vkus slabšie. 
Pre problematickú pleť sa tento krém podľa mňa hodí, no potrebujete určite použiť aj korektor. Taktiež hodnotím kladne vôňu - tá je jemná kvetinová.
Mňa osobne tento BB krém až tak nezaujal. Predtým ako si kúpite plné balenie, Vám odporúčam vyskúšať vzorku. Tá sa predáva v eshope myslím tiež, asi za 3€/5ml.  V daľšom článku pridám aj foto pred a po nanesení na pleť. Teraz je už tma a rozdiel by nebolo dobre vidno.
Týmto sa s Vami lúčim a prajem Vám ešte krásny zbytok dňa. :-*






Zoeva

Novinky od Zoevy.

9.1.13

Ahojky dievčatá...

dnes tu mám len nejaké informácie ohľadne nových štetcov Zoeva.
Podľa mňa vyzerajú super:) Som zvedavá na to, aké budú.
V eshope by sa mali predávať od budúceho týždňa.

KOZMETICKÉ ŠTETCE ZOEVA

Čím sú Zoeva štetce také výnimočné?

  • PROFESIONÁLNY VÝBER

Rozšírenie sortimentu štetcov na základe potrieb zákazníkov. Na výber máte teraz 42 kozmetických štetcov na domáce ako aj na profesionálne využitie.

  • 100% KVALITA

6-násobne lakované drevené rúčky spolu s mosadznou hlavou do ktorej je pevne zalisovaná rúčka, spolu s kvalitnými prírodnými alebo syntetickými štetinkami vytvárajú dokonalú symfóniu elegancie a profesionality. 
  • RUČNÁ PRÁCA

Každý štetec je ručne vyrábaný špeciálne zaškoleným zamestnancom. Jedinečná lisovacia technika zabezpečí extémne pevné uchytenie rúčky a mosadznej hlavy štetca.

  • ESTETIKA

Naše štetce sú potešením na každej úrovni. Ideálne na ľahké nanášanie líčidiel s dokonalým výsledkom. Každý štetec je balený v elegantnom, uzatvárateľnom obale ZOEVA, čím sa produkt rovnako stáva dokonalým darčekom.


101/LUXE FACE DEFINER
Luxusný štetec na púder z prírodných vlasov prvotriednej kvality. Zašpicatený tvar umožňuje lepšie nanesenie produktu na všetky kontúry. Neskutočne jemný na dotyk.
102/SILK FINISH
Vegánsky štetec, ktorý je ideálny na rovnomerné rozotieranie podkladov bez nežiadúcich fľakov a pásov. Rozotrie Váš makeup dostratena.
110/FACE SHAPE
Vegánsky štetec na kontúrovanie tváre. Bezproblémovo nanáša krémové alebo púdrové konzistencie korektorov, bronzerov a líceniek.
124/GRAND STIPPLING
Kompaktný vegánsky štetec. Zaokrúhlený tvar umožňuje nanesenie púdru a krémových produktov.
127/LUXE SHEER CHEEK
Luxusný štetec prvotriednej kvality z prírodných vlasov. Zkosený, klasický tvar umožňuje precízne nanesenie bronzeru a líceniek.
142/CONCEALER BUFFER
Vegánsky štetec na nanášanie korektorov a concealer-ov. Rozotretie dostratena zaručené.
233/PETIT EYE BLENDER
Zdôraznenie nadočnicového oblúku a perfektný "blending" . Vegánske prevedenie.
227/SOFT DEFINER-vegan
Vegánske prevedenie obľúbeného štetca, slúžiaceho na "blending" a nanášanie všetkých druhov očných tieňov vrátane krémových.
229/EYE FINISH
Duo-štetec vegánskeho prevedenia. Ideálny na krémové produkty.
231/PETIT CREASE
Ideálny štetec na vytvorenie nadočnicového oblúku aj pre veľmi malé viečka. Vegánske prevedenie.
233/CREAM SHADER
Klasický plochý štetec na nanášanie krémových produktov a podkladov. Vegánske prevedenie.
 237/DETAIL SHADER
Zaguľatený, plochý štetec z prírodných vlasov. Sýte a precízne nanesenie očných tieňov.
238/PRECISE SHADER
Malý a presný. Štetec z prírodných vlasov na detailné práce napr. nanesenie tieňa popod spodnú a ponad vrchnú plochu mihalníc.
312/DETAIL LINER
Mini-zkosený štetec na nanášanie liniek. Dokonalé nanesenie produktu zaručené. Vegán.
316/CLASSIC LINER
Cat-Eye-Look. Vegánsky štetec na vytvorenie klasickej očnej linky.
317/WING LINER
Zkosený štetec pre vytvorenie typického "chvostíka" na konci linky. Tento vegán je ideálny aj na detailné vyfarbovanie obočia púdrovými produktami.
321/BROW COMB
Prírodné štetiny dajú Vaše obočie znova do "formy".

 Píšem len informácie, ktoré som sa dozvedela. Ja sa bežím učiť. Majte krásny večer. Cmuk

SWAP :)

8.1.13

Ahojky dievčatá :)
Dnes by som Vás chcela upozorniť na projekt SWAP...

Ak neviete o čo ide, tak Vám to popíšem.
Ide vlastne o darčekovanie medzi blogerkami -( neviem či aj čitateľmi, možno ak sa nejakí medzi sebou dohodnú), kde sa určí napr. suma / počet - cca 10€, za ktorú sa nakúpia darčeky - hlavne beauty (ak ide o blog o kozmetike), no takisto aj nejaké maškrty, dekorácie... pre tú druhú . Podľa mňa by sa blogerky mali trošku spoznať a vybrať niečo pekné aj podľa vkusu tej druhej (nechcela by som dostať niečo čo proste nevyužijem a budem sa tváriť, že to je super vec). Túto akciu som prvykrát zhliadla na blogu u Miunky. Celkom sa mi také niečo zapáčilo. Neskôr som videla peknú rozbiehajúcu sa swap/beauty boxovú Blobox akciu u Belly.

No a včera som niečo také uvidela na blogu Ninky a sú tam rozpísané pravidlá...
Tak ak máte chuť sa zapojiť choďte sa kuknúť :) 
- určite sa zapojím aj ja :-)
- podľa mňa to je fajn myšlienka...( čím viac sa nás zapojí, tým to bude lepšie )
Pretože ma SWAP články veľmi bavia.
Prajem pekný zvyšok dňa, ja sa bežím učiť.

about Me

Makeup of the day...

5.1.13

Ahojky, dnes Vám ukážem moje obľúbené kombinácie farieb, ktoré nosím na nechtoch a očiach.

Moje dnešné nechty - Lak Colorama Maybelline 26 Candy bar + pigment od Essence
Twilight Breaking dawn part 2 odstieň A piece of forever
 
+ plus líčenie

na dnes len toľko...
 a chcem Vám ešte ukázať čo som vyhrala na jednom super blogu, určite sa kuknite

Catrice

Dekoratívna kozmetika - Moje rúže na pery

4.1.13

V tomto článku Vám ukážem rúže, ktoré vlastním. 
Ak by ste mali záujem aj o lesky, tak urobím článok aj o nich.
Vlastním aj Coca Cola Vanillkový Lipsmacker - je to balzam na pery ...
Hydratovanie či nejakú ochranu od neho nečakajte.
Proste je to len taká voňavá sranda, ktorá vám zaručí príjemnú sladkú vôňu na perách.
 Tento balzam od Yves Rocher som mala ako darček pri nejakých žuvačkách:D myslím, že pri Orbitkách. Moc ho nepoužívam. Ale nie je zlý.
Rúž na pery od Miss sporty - kupovala som ho dávnejšie, bol vo výpredaji za 0,80€. Vonia veľmi pekne, tak melónovo. Je to jemná ružovkastá farba. 
 Tento rúž je od Catrice a nie som s ním moc spokojná. Ďalšie info tu.
 Rimmel rúže mám rada, tento je matný a hlavne ružový :D. Ďalšie info tu.
 Tento rúž od Miss sporty je môj najobľúbenejší :D Používam ho veľmi rada ...:)
Tento rúž od Rimmelu mám len krátko, no je skvelý...:) Určite ho poznáte...:)
 Dermacol lip seduction 02...viac info tu
 O elf rúže som písala tu 

 Viac tu
 Viac info tu
  Viac info tu
 opäť rúž od Rimmelu, no tento je červený :) viac tu

Dekoratívna kozmetika

Moja dekoratívna kozmetika.

3.1.13

Ahoj dievčatá, dnes Vám ukážem moju dekoratívnu kozmetiku, ktorú vlastním. Momentálne všetko skladujem v rôznych krabičkách na stole :D Je to vtipné.  Mám v pláne kúpiť si kufrík, alebo nejakú poličku určenú len na kozmetiku. Pred rokom som tej kozmetiky mala naozaj málo, ale časom sa to nazbieralo do takejto podoby. 
Na prvej fotke sú laky na nechty, nemám ich veľa. A niektoré nepoužívam vôbec. Čoskoro pôjdu do koša. Myslím hlavne laky od Essence a Mavala, She. Najradšej mám laky od Rimmelu, najmenej od Essence a Maybelline. Ako pozerám veľa výrazných lakov nemám, často používam len ružové alebo jemne broskyňové odtiene. Červený ani nemám, čo je chyba. V blízkej dobe mám v pláne zaobstarať si nejaké nové farbičky - určite niečo Nude - jemné prirodzené. Má to byť opäť in. A samozrejme niečo s trblietkami. Páči sa mi nová limitka od Essence a hlavne tie blbôstky na nechty.
 Na ďalšej fotke môžte vidieť lesky a rúže na pery. Tie priam zbožňujem. Najradšej mám opäť ružové odtiene. Mám rada samozrejme aj keď pekne voňajú. Taký najvoňavejší mám od VictoriaSecret, vonia ako vanilková zmrzlina. Mám rada lesky aj od Essence - hlavne rada Stay with me.  A rúže mám najradšej od Rimmelu, a aj Miss sporty.
 Na tejto fotke mám produkty na tvár - púdre, lícenky, bronzery...
Paletka od Benefitu je proste úžasná!:D A takisto aj púder Stay matte Rimmel. A ostatné produkty sú tiež fajn. V zime používam hlavne ružové ba až červené lícenky - no zase nie tak moc, nechcem byť ako Marfuška a na jar a v lete skôr korálové. Moje obľúbené produkty sú taktiež rozjasňovače, ktoré som donedávna ani nepoužívala.
 V tomto mini košíčku mám rôzne makeupy na tváričku. Mám najradšej Wake me up od Rimmelu a takisto mám rada aj od Max factoru. Momentálne si nové makeupy radšej nekupujem, snažím sa dopotrebovať tie čo mám. Na leto mám ešte od Revlonu a nejaké od Rimmelu, ktoré mám v tmavšom odtieni. 
 V tomto kýbliku :D mám rôzne špirály a ceruzky na oči. Najradšej mám špirály od Maybelline a Rimmelu. Aké používate Vy?

 Na tejto fotke sú štetce a rôzne vecičky na oči....:D štetce som si farbila...:D
 Tu sú paletky a rôzne tiene na oči. Väčšinou používam len jemné hnedé tiene. Také naturálne. Najradšej mám minerálny tieň od Elfu - odtieň Celebrity.

Recepty

Pizza slimáky z lístkového cesta

2.1.13


Pizza slimáky z lístkového cesta.
SUROVINY, ktoré potrebujeme :
  • lístkové cesto 
  • cesnak 
  • kukurička- polovička konzervy 
  • kečup - paradajkový pretlak 
  • sézam na posypanie 
  • pizza korenie, bazalka 
  • syr - najlepšie eidam cca 20dkg 
  • slaninka - podľa chuti 
  • šunka - 10dkg 
  • papier na pečenie 


Na začiatku si rozvaľkáme lístkové cesto, ja som ho trošku aj pomúčila, aby sa mi nelepilo na válok. Z kečupu/ pretlaku si urobíme pastu, ktorú natrieme na cesto, pridáme pretlačený cesnak a pizzové korenie, bazalku - podľa chuti. Ja som si tam pridala aj chilli - mám rada jemne pikantné jedlá. Na kečupovú pastu si poukladáme šunku a slaninku - ja som si pokrájala na menšie kúsky, mám to tak radšej.
Posypeme nastrúhaným syrom, a taktiež pridáme kukuričku a zabalíme do rolády. Roládu nakrájame na slimáčiky, poukladáme ich na plech - samozrejme na papier na pečenie. Slimáčiky môžme potrieť aj vajíčkom, či posypať syrom a sezamom. Ja som ich dnes len jemne poprášila sezamom a dala piecť. Tento recept je rýchly a veľmi chutný.
Mňam :)
Môžte použiť rôzne prísady. Pečieme pri teplote cca 180° 15-20minút.
Dobrú chuť...:)





2013!

1.1.13

Tumblr_mfy45y3cbi1rysaleo1_500_large
Prajem Vám Krásny Nový rok!
Nech máte vždy dôvod na úsmev...:) cmuk