TAG

TAG: čo mi v kozmetickom svete fakt nejde :)

30.3.13

Ahoj slečny, dnes Vám v krátkosti napíšem TAG článoček o mojich nezručnostiach, ak sa to tak dá nazvať. Tento TAG sa mi veľmi zapáčil a ďakujem Lucinke za označenie.                                                              

Momentálne nemám veľa času na písanie článkov, pretože mám mnoho iných povinností, ale určite nechcem zanedbávať blog. Rozhodla som sa teda, že dnes Vám niečo o mne prezradím.       
                                                      
Lakovanie nechtov.
Aj keď sa mi nalakované nechty veľmi páčia, nemám rada celý ten proces lakovania. Proste nikdy si to neviem nalakovať tak pekne ako niektoré blogerky. :D 
Ale tak nie je to až také hrozné,  keď ich mám nalakované.
 No podľa mňa nie som až taká zručná v lakovaní. Ľavá ruka super, pravá fujky.:D
Krémovanie.   
Naozaj sa nerada krémujem, aj keď vidím, že moja pleť je suchá. No myslím také to celotelové krémikovanie sa. Ruky ma napadne niekedy natrieť, ale nohy alebo niečo iné málo:D Ale asi sa začnem trošku hydratovať...keď už mám také super voňavé mliečko. ;)
Tekuté linky.   
Občas sa mi stane, že to nevyjde a je to krivé. Radšej mám linky vo fixe či gélové. No niekedy nemám nervy ani na tie. 
Vlasy a účesy. 
Nedokážem si vytvoriť nejaké super extra účesy. Proste iba také obyčajné ako sú drdoly, vrkoče. 
Posielam pusu :)

CrabtreeAndEvelyn

Crabtree And Evelyn - TAROCCO ORANGE

29.3.13

Toto telové mlieko má objem 250ml. 
Je to energizujúca zmes citrusov a bylinných vôní. 
Ja tú vôňu cítim všade aah...Heh trošku mi to pripomína aj mandarínky...mňaaam
Má príjemnú konzistenciu a rýchlo sa vstrebe do pokožky. 
Za čo dávam veľké plus, pokožka nie je vôbec mastná.

  • Je to ľahká emulzia s vôňou červeného pomaranča, a taktiež je tam cítiť eukalyptus a šalviu, ktoré nám pokožku príjemne osviežia. 
  • Tá vôňa je naozaj neprekonateľná, stále si k nej musím privoniavať, keď sa ponatieram.
  • Pokožka nielen pekne vonia,ale je po nanesení mliečka krásne hydratovaná, jemná a svieža. 
  • Toto mlieko je vhodné pre všetky typy pleti. Dávkuje sa pumpičkou a sami si môžete určiť, koľko produktu chcete použiť. 
  • Obsahuje hydratačný glycerín.
Neobsahuje: minerálne oleje parabény ftaláty alebo propylénglykol

vichy

Ako si poradiť s akné? 1.

26.3.13

Na začiatok Vám chcem povedať, že sa mi vyskytla možnosť spolupráce s kozmetickou firmou VICHY. Ja som túto ponuku prijala a myslím, že určite mnohé z Vás akné trápi, a tak by som Vás rada na niektoré zlé či dobré veci upozornila. Budem samozrejme čerpať aj z vlastných poznatkov. Ja momentálne akné trpím a skúšam všemožné produkty. Takže môžme začať. Akné je problémom nielen teenagerov, ale vie potrápiť aj dospelákov. Nie vždy po prekročení istej vekovej hranice, zmizne aj nepekné akné z našich tvári. Pokožka sa v puberte dokáže s akné rýchlejšie vysporiadať , no ak trpíme akné aj v dospelosti, nie je to žiaľ až také jednoduché. Dôvodom je starnutie pleti, ktorá vekom stráca kolagén a elasticitu. 

Ak trpíte ťažšou formou akné, tak na pleti častokrát pri zlej manipulácii, či starostlivosti zostávajú na tvári jazvičky, ktoré sa dlho a ťažko hoja. Akné môže byť spôsobené stresom, hormonálnou liečbou či inými príčinami. Zdravý a dostatočne dlhý spánok nám akné samozrejme nevylieči, ale určite nám veľmi prospeje. Je dôležité pestré, zdravé stravovanie. To znamená,  aby telo malo prínus potrebných vitamínov, minerálov, živín. Takisto je veľmi dôležitý prísun tekutín, denne by sme mali vypiť 2-3l denne. Tento fakt je pre nás naozaj dôležitý, sama to viem a ďakujem, keď mi niekto pripomenie, aby som to dodržiavala. Taktiež treba klásť dôraz na pravidelné čistenie pleti, napríklad 2x denne ráno a večer. Avšak prehnané čistenie pleti môže spôsobiť vysušenie pokožky a tým sa zvýši produkcia mazu. 

Viem, že veľa z nás má tendenciu si chytať tvár a tým sa dotkneme nedokonalostí a tým pádom si stav akné môžeme zhoršiť. Ja sa musím priznať, že to je u mňa na každodennom poriadku, a takisto aj potreby si tvár stále nejako škrabkať a podobne. Určite to pozná veľa z Vás. Ak týmito vlastnosťami trpíte aj Vy, je dôležité si postihnuté miesta chrániť rôznymi produktami a tým baktérie, či už vzniknuté nedokonalosti eliminovať čo najefektívnejšie.
Ja skúšam rôzne produkty od rôznych značiek, niektoré sú horšie, niektoré lepšie a čoskoro Vám o nich napíšem.

V blízkej dobe čakajte nové informácie o novom produkte na akné od značky Vichy a takisto pokračovanie článku:) Bude Vás to zaujímať?
Samozrejme tie z Vás, ktoré trápi akné a máte nejaké tipy ako sa dá zlepšiť,alebo ako s ním bojujete napíšte do komentárov pod článok. 
Viem, že to je u každého individuálne, no boj s akné sa určite zvládnuť dá. 

Gosh

GOSH rúže!

26.3.13


Ahojte dievčatá, dnes Vám prinášam v krátkosti MINI recenziu na dva úúúžasné rúžiky od značky Gosh! 

Nech sa páči!


GOSH Darling 134

Ide o jemný nude odtieň, ktorý ale nepôsobí tak korektorovo ako ostatné rúže v nude odtieňoch. Má krásne jemný odtieň bez trblietok, aj priateľovi sa páči.
Musím podotknúť, že tento odtieň je dooosť svetlý, no ja osobne ho používam skôr ako podklad pod iný rúž. Rada si ho nanesiem na pery a následne si naň natriem iný rúž, ktorý chcem aby vynikol :) Darling má veľmi ľahkú krémovú konzistenciu, niektorí ho prirovnávajú k Mac Hue, no nie je až tak lesklý. Má jemný ružový podtón.
Rada Velvet Touch je hodvábne jemná a naozaj krásne sa nanášajú, hneď pri prvom vyskúšaní  len na ruku som zistila, že to je vončo! Je to naozaj zamatové, úžasné...

Napriek tomu, že rúž je hydratačný má perfektnú pigmentáciu.

Tento rúž odporúčam a výdrž mi príde priemerná ako aj pri iných rúžikoch čo vlastním.


GOSH  KITTEN pink 150

Má intenzívnu farbu, hydratuje a chráni pery SPF 6. Je z tej istej rady ako DARLING. Ja som veľa výrobkov od značky GOSH ešte nevyskúšala. Možno je to tým, že u nás sa predáva len v predajni FANN a tam chodím nie veľmi často a rada. No tento rúž bol pre mňa naozaj prekvapením. Nielen pery hydratuje, ale krásny, výrazne farebný výsledok získate hneď po prvom nanesení. Ak chcete mať dlhší efekt farby, tak treba pery jemne prepudrovať. Farba je krááásna. Som s ním spokojná;)

Bioderma

Bioderma rada Sébium novinky :) + Súťaž !

19.3.13

Bioderma prichádza na trh s 2 novinkami z rady Sébium, ktorá je určená pre mastnú, zmiešanú, problematickú pleť. Určite ste zaregistrovali túto novinku už aj na iných blogoch.
Značku Bioderma mám veľmi rada, a na tieto dva nové produkty sa veľmi teším, keď ich otestujem. Tieto produkty sú už k dostaniu v niektorých lekárňach.
Na stránke http://www.sebiumglobal.sk/ sa môžete zapojiť do súťaže o skvelé ceny!
Najrýchlejší zaregistrovaní získajú testovaciu sadu vrátane Sébium Global!

Ako prvý Vám predstavím krém Sébium Global - je to aktívny krém na akné
 Inovácia Laboratoire BIODERMA, Sébium Global je prvé, ktoré účinkuje na biologickej úrovni a stará sa o príčiny a aj o dôsledky.

 Na príčiny : Vďaka unikátnej patentovanej kombinácii Bakuchiol + brevet Fluidactiv®* sa pokožka učí regulovať kvalitu ale aj množstvo v nej obsiahnutých mastných kyselín, aby sa kvalita kožného mazu priblížila kvalite zdravej pokožky a tým efektívne predchádzala vyrážkam a čiernym bodkám.

Na dôsledky : Kombináciou dermatologicky aktívnych zložiek ako AHA estery, kyselina salicylová a kyselina citrónová, napomáha náprave kože odstránením vyrážok a čiernych bodiek, zatiaľ čo glukonát zinku v spojení s enoxolónom upokojuje a znižuje začervenanie spojené so zápalovým procesom.

 Koža je čistá, zvláčnená a vznik jaziev je potlačený.
 Ľahká textúra Sébium Global účinkuje rýchlo a zanecháva kožu jemnú a upokojenú.
 Nekomedogénne Sébium Global sa vyznačuje výbornou toleranciou .


Druhou novinkou je Sébium Al korektor

 Vychádzajúc z posledných dermatologických výskumov Sébium AI korektor napomáha eliminovať tvorbu vyrážok a uhrov svojim multifunkčným účinkom.


- Exkluzívny patentovaný komplex Fluidactiv®* :
. pomáha neutralizovať baktérie zodpovedné za zápal, odstraňuje začervenanie a limituje veľkosť vyrážok.
. normalizuje kvalitu kožného mazu a zabraňuje upchávaniu pórov, čím redukuje tvorbu komedónov.
- Glukonát zinku má antibakteriálny účinok a zmatňuje pleť.
Sébium AI korektor znižuje riziko výskytu zvyškových jaziev, pleť je jasnejšia.

 Balenie 2v1Sébium AI korektora mu umožňuje dvojaký účinok :

- Skryť nedokonalosti aplikáciou zeleného kompaktu.
- Zjednotiť odtieň pleti a prinavrátiť jas vďaka tónovanému krému.
 Jeho ľahká jemná textúra je príjemná na aplikáciu.
 Tolerancia Sébium AI korektora bola overená na aknóznej pokožke.

V lekárňach okrem noviniek nájdete aj akciu na Sébium Moussant 500ml za cenu 200mlMiniKit Sébium (Sébium H20 - 20ml, Sébium AKN - 15ml, Sébium Peelingovy gél - 15ml) cena do 3€.


Ja som jeden takýto MiniKit kúpila aj pre Vás milé čitateľky, takže ak máte záujem vyhrať pozorne čítajte podmienky :
1.Sledovať môj blog cez GFC , Bloglovin!:)...
Follow on Bloglovin
2. Ak chcete, tak napíšte pod tento príspevok komentár aké články by ste si najviac priali, alebo aké máte radi - recenzie, líčenia :) 
3. Napísať do komentára pod tento článok váš kontaktný email, na ktorý vás v prípade výhry budem kontaktovať :-)

recenzie

Vichy - Tajomstvo Vašej krásy

15.3.13


V bielej kozmetickej taštičke sa nachádzajú tieto produkty:

Aqualia Thermal Riche 15 ml
Hydratačná starostlivosť
Posilňujúca a upokojujúca 24h hydratačná starostlivosť určená pre dehydratovanú pleť je vyrobená technológiou mikrodifúzie termálnej vody z Vichy, ktorá je bohatá na vzácne prírodné minerály pôsobiace priamo v jadre buniek.
U dehydrovanej pleti slabnú jej životné funkcie a jej prirodzená obranyschopnosť sa znižuje. Termálna voda z Vichy a intenzívne hydratujúci Hyaluronine Active sú prvýkrát umiestnené v mikrokapsulach pre ľahšiu difúziu do buniek epidermy. Pleť je nasýtená vodou, akoby hydratovaná vnútornými mikrosprejmi.                                                      Môj názor: Tento krém má jemnú konzistenciu, krásne vonia a skvele sa rozotiera. Pleť je hydratovaná a osviežená. Nespozorovala som žiadne alergické reakcie :) Krém sa dá použiť aj ako podklad pod makeup.

Vichy Purete Thermale 30 ml
Micelárna odličovacia voda
Odličovacia micelárna voda čistí do hĺbky ako mlieko, ukľudňuje podráždenú pokožku a znižuje pocity pálenia, nevysušuje. Odličuje bez potreby nadmerného trenia. Určené pre citlivú pleť. Môj názor: Pleť dokonale vyčistí a taktiež má peknú, jemnú parfumáciu. Naozaj nevysušuje a neštípe v očiach. 

Vichy Eau Thermale 50 ml
Termálna voda z Vichy pre posilnenie pokožky v spreji
Základná starostlivosť o pokožku a pre jej posilnenie. Je bohatá na minerálne soli a stopové prvky, vďaka čomu osviežuje a regeneruje pleť. Upokojuje a posilňuje citlivú pokožku.  Môj názor: Tento produkt je skvelý na osvieženie, či na zafixovanie makeupu. Paráda:) Odporúčam.
Vzorky:
-ešte som nevyskúšala, neskôr zrecenzujem
Vichy Aqualia Thermal 2v1 1,5 ml
Hydratačný balzam a maska
Predstavuje hydratačnú reparačnú starostlivosť 2 v 1 - balzam a maska.
Vonkajšie prostredie, únava a stres denne poškodzujú prirodzenú kožnú bariéru. Nechránená pleť potom stráca vodu, pne a pociťuje diskomfort.
Balzam chráni pleť pred agresívnym vonkajším prostredím a upokojuje ju v prípade silnej dehydratácie.
Vichy Aera Teint Creme 23, 1 ml
Make-up pre prirodzené nalíčenie
Matný krémový make-up pre prirodzené nalíčenie. Výsledok líčenia je jednotný, prirodzený. Pleť je svieža a zmatnená po celý deň. Nanáša sa na Váš denný krém a jemnými ťahmi sa rozotrie od stredu k okrajom tváre. Dôkladne sa rozotrie aj smerom ku krku ak ušiam.
Hypoalergénne, SPF 20.
Vichy Dercos Mineral 7ml
Šampón na každodenné použitie
Jemný a posilňujúci šampón pre časté použitie.
Výsledkom sú viditeľne zdravšie vlasy: silnejší a žiarivejšie od korienkov ku končekom.
Vichy Nutriextra Creme 7 ml
Telová starostlivosť
Krém pre suchú a veľmi suchú pokožku. Má výživnú, bohatú textúru, okamžite sa vstrebáva, poskytuje komfortné nanášanie, vytvára matne púdrový efekt. Zlepšuje bunkovú súdržnosť - vyhladzuje pokožku. Posilňuje ochrannú bariéru pokožky.


Estee Lauder

Ako si správne vybrať make-up?

14.3.13



Na začiatok musíme vedieť rozlíšiť, akú pleť máme. Každá pleť je iná a vyžaduje si inú starostlivosť. Suchej pleti najviac vyhovuje tekutejší make-up s hydratačnými účinkami, pretože má sklon k vytváraniu šupiniek. Ja takú pleť volám sušienka.  Ak máte pleť mastnú, tak hľadajte make-upy s nápisom oil-free, oil-control.  A ak máte normálnu pleť bez nerovností, môžete použiť ľahký BB-krém, ktorý pleť len zjednotí alebo len korektor. Odporúčam vyskúšať aj rozjasňujúce make-upy, v ktorých sú miniatúrne čiastočky, ktoré odrážajú svetlo a našu tvár krásne rozžiaria. Taktiež pri vyberaní je dôležitý odtieň make-upu. Najlepšie si je vybrať odtieň na dennom svetle a nemal by byť príliš tmavý. Mal by pôsobiť prirodzene a mal by splynúť s odtieňom našej pokožky. Musíme si dávať pozor aj na to, aby nebol viditeľný prechod medzi tvárou a šijou. 
Pre problematickú pleť je dôležitý fakt, aby mal make-up dobré krytie. Pri make-upe, ktorý má vysoké krytie, nie je vhodné prílišné nanášanie make-upu, môže dojsť k efektu masky. Existujú rôzne varianty make-upov  napr. fluidný make-up, krémový či hydratačný make-up. Ak máte citlivú pleť vyberajte si make-up pre citlivú pokožku, ktorý bude hypoalergénny. Ak už máte nejaké tie vrásky, tak sa odporúča vyskúšať make-up s liftingovým účinkom.

Tu je zopár tipov na make-upy, ktoré som vyskúšala a bola som s nimi spokojná:


Popis:
Tiež váhate, či si zaobstarať svetlejší alebo tmavší odtieň make-upu? Riešením je Colour Adapt Foundation, tekutý make-up so špeciálnymi pigmentmi, ktoré sa dokonale prispôsobia farebnému tónu vašej pleti. Kryje nedokonalosti, dáva pleti rozjasnený a svieži vzhľad. Nanášanie presného množstva make-upu uľahčuje pumpička. Je spomedzi tekutých makeupov najpredávanejší.

Typ pleti:
Vhodné pre všetky typy pleti.

Aplikácia:
Make-up nanášajte od stredu tváre ku krajom pomocou končekov prstov alebo profesionálneho štetca určeného na tekutý make-up.

Môj názor:
Tento make-up som používala pred pár rokmi. Je to ľahší make-up, ktorý sa veľmi dobre na pleti prispôsobí. Ak máte mastnú pleť samozrejme musíte použiť púder. Skôr sa hodí pre suchú pleť. Určite sa ho oplatí vyskúšať, treba si vybrať dobrý odtieň a sami musíte vyskúšať či je tento make-up vhodný aj pre Vás. 
Max Factor Lasting Performance

Účinky:
Make-up Lasting Performance skvele kryje, neupcháva póry a zanecháva na pleti prirodzený matný povrch bez lesku. Jeho účinok je trvanlivý, vydrží  po dobu 8 hodín. Je odolný voči oteru, farebné pigmenty sú fixované na tvári a vaše oblečenie ostáva čisté. Má jemnú tekutú textúru.

Typ pleti:
Vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.


Môj názor:
Tento make-up som už mala doma asi 4x.Celkom dosť. Inak často mením a skúšam rôzne druhy make-upov. Má dobrú výdrž a neotiera sa. Mám ho veľmi rada, je vhodný skôr pre suchú a zmiešanú pleť. Na tvári sa prispôsobí, no po čase oxiduje, avšak keď ho prepudrujem, tak to nie je také viditeľné.  Balenie má 35ml, čo je super. Na stránke parfums.sk sa dá zakúpiť za veľmi lákavú cenu.

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place


Popis:
Po nanesení make-upu sú všetky Vaše nedokonalosti pleti zakryté. Pleť má zjednotený farebný tón a pôsobí prirodzene. Vydrží bez zmien až 15 hodín, odoláva teplu i vzdušnej vlhkosti. Make-up je odolný voči oteru. Neobsahuje olej ani parfumáciu, je dermatologicky testovaný. Make-up má jemnú tekutú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a poskytuje maximálne pohodlie. Pleti dodáva matný a prirodzený vzhľad. Poskytuje stredné krytie a zároveň chráni pred slnečným žiarením SPF 10.

Typ pleti:
Vhodný pre všetky typy pleti.

Aplikácia:
Nanášanie základu (make-upu)
- Štetec namočte do prípravku a nanášajte stredom tváre dole a po stranách nosa (najlepšie po nanesení vašej dennej starostlivosti - krému).
- Od koreňa nosa pokračujte jemnými ťahmi k lícnym kostiam.
- Na bradu nanášajte prípravok od spodnej pery smerom dole k línii brady.
- Na záver naneste prípravok na čelo, od miesta nad obočím veďte ťahy smerom k hranici vlasov.

Môj názor:
Tento make-up je jeden z tých drahších. Mala som možnosť ho vyskúšať a musím povedať, že je skvelý. Na tvári sa prispôsobí a nevytvorí masku. Jediná nevýhoda je taká, že nemá aplikátor, musí sa len odliať na ruku. Výdrž je naozaj luxusná a ak hľadáte dlhotrvajúci, kvalitný make-up určite ho vyskúšajte. Treba ho nanášať na pleť precíznejšie, pretože prvá vrstva rýchlo zaschne. Pleť nie je dehydrovaná a pôsobí prirodzene, samozrejme musíte použiť odtieň, ktorý vám sadne. 

Bioderma

Vyhodnotenie Bioderma giveaway!

10.3.13

No a ako som sľúbila, dnes vyhodnotím výhercov krásnej Bioderma Giveaway.
Zapojilo sa Vás naozaj veľmi veľa. Najradšej by som dala výhru každému z Vás. No šťastie sa usmialo na týchto 5 z Vás.
S výberom čísiel komentárov mi pomohli kamaráti, za čo im ďakujem. :) 
Takisto ma teší aj to, že dve výherkyne získajú výhru ako darček k narodeninám. Prajem Vám teda všetko naj dievčatá a nech Vám produkty poslúžia :-)
Som rada,že sa zapojili do súťaže aj chalani :) 
Darmo, chcú sa nám asi páčiť. No pokiaľ to nebudú preháňať, tak to len a len schvaľujem.
Srdečne blahoželám a idem písať mailos
Vám ostatným ďakujem za účasť a nezúfajte čoskoro vymyslím novú zaujímavú súťaž:)
PS: najviac želaný produkt bola práve micelárna voda rady Sébium či Sensibio:)


Bioderma

Bioderma Sébium

10.3.13

Už približne mesiac testujem produkty z kozmetického radu Sébium značky Bioderma. Tento rad je určený na mastnú a problematickú pleť.  
Všetky produkty z radu Sébium sú nekomedónne a takmer všetky hypoalergénne.
Na odličovanie používam najprv micelárnu vodu H2O Sébium. Pleť je po použití micelárky naozaj dokonale odlíčená, navyše absorbuje prebytočný kožný maz a vďaka patentu Fluidactiv® reguluje jeho tvorbu. 
 Bol to môj prvý výrobok, ktorý som od tejto značky vyskúšala.
 Predáva sa v 250ml aj v 500ml balení.
Cena: 250 ml - 12,09  €; 500 ml - 17, 89 €
Sébium Gel Moussant -je penivý gél určený na umývanie mastnej alebo zmiešanej pokožky. Neobsahuje mydlo, reguluje tvorbu kožného mazu. 
Je určený na tvár/telo - na problematické partie ako sú ramená či chrbát.
Cena: 200 ml - 13,09 € 
 Pore refiner - nanášam ho pod makeup na T-zónu a som s ním spokojná. 
Póry vyzerajú na pohľad menšie a pokožku zmatní.
 Prebytok kožného mazu, stres, fajčenie, znečistenie ... To všetko prispieva k rozšíreniu a deformácii kožných pórov. Tento koncentrát zlepšuje vzhľad pokožky, jej štruktúra sa stáva jemnejšou, hladšou, jasnejšou, póry sa stiahnu a sú menej viditeľné.
• Jemná tekutá textúra séra Sébium Pore Refiner sa ihneď po nanesení vstrebáva a zanecháva hladký povrch.
Cena: 30 ml - 14,79 €


Sébium sérum - používam ho  2x do týždňa po vyčistení pleti, ak máte nejaké ranky na tvári tak to jemne štípe. Tento produkt sa odporúča používať po dobu 1 mesiaca, každý druhý večer. Tento produkt Vám hlavne pomôže ak máte rozsiahlejšie akné. 
 Experti na pokožku a biológiu spoločnosti BIODERMA vyvinuli inovatívne Sébium Sérum. Táto keratolytická starostlivosť koriguje nedokonalosti pleti, vyhladzuje a zlepšuje vzhľad pleti vďaka účinnému peelingovému efektu.
• Vyrovnáva nepravidelný reliéf pleti a obnovuje prirodzený jas pokožky.
• Gélová textúra má výbornú toleranciu. 
• Sébium Sérum obsahuje kyselinu glykolovú na zjemnenie a tonizáciu pleti a D-Panthenol pre intenzívne upokojenie pleti.
Cena: 40 ml - 14,89 € 
Večer okolo 19:30 bude vyhlásenie výsledkov giveaway Bioderma!:)

recenzie

Rimmel Apocalips 300 Out this world

9.3.13


Novinka od Rimmel London! V popise je to vlastne lak na pery. No môžem Vám povedať, že je konzistenciou krémový ako tekutý rúž. Je dobre pigmentovaný. Fakt super. 
Ja ako Rimmel agentka som tento lakorúž dostala v odtieni 300. Je to výraznejšia ružovkastá farba. Na perách je príjemný a vôbec nelepí. Jediná nevýhoda je taká, že mi dosť vysušuje pery, takže ho používam až na balzam a rúž. Môj odtieň obsahuje mini trblietky, čím nevytvára matný efekt ako ostatné odtiene. Výdrž produktu je super! Má mini penový aplikátor a super elegantný dizajn, ten sa im naozaj vydaril!
Čoskoro sa dostane aj do našich drogérií, tak ho môžete vyskúšať aj Vy. Ja som s týmto výrobkom spokojná tak na 70%. Čo som čítala zahraničné recenzie, tak dievčatá sú spokojné...:) Vcelku som aj ja, no nemôžem ho používať samostatne:)Páčia sa mi ešte dva ďalšie odtiene Luna a Celestial, možno si ich zaobstarám:) Čo Vy kúpite si tento lakorúž?