Elizabeth Arden

♡Elizabeth Arden Green Tea Tropical♡

22.4.13

Čo sa o nej píše?
Je to originálny parfum značky Elizabeth Arden s názvom Green Tea Tropical. Bol vytvorený v roku 2007 ako ďalší z vydarenej kolekcie Green Tea. Ako je známe zelený čaj má veľmi pozitívne účinky na ľudský organizmus. Upokojuje telo a myseľ a zároveň dodáva energiu. Tropická verzia parfumu je obrázkom nádherného zeleného pralesa. Vôňa je vytvorená zo zeleného čaju, šťavnatého liči, sladkých černíc a omamnej magnólie. Pridávajú sa k nim tóny kaktusu, machu a pižma.

Je to svieža, jarná toaletná voda s rozprašovačom vo veľkosti 100ml. Vôňa je veľmi pekná, no horšie je to s výdržou. Na letné či jarné osvieženie postačí. Po pár hodinách ju veľmi nie je cítiť. Flakón je sklenený a dosť ťažký, preto ho neodporúčam na nosenie v kabelke. Už ste vyskúšali vône Green Tea ? Podľa mňa voňajú krásne, samozrejme to je vec vkusu:) No ja osobne mám tieto vône na jar rada:)
Cena sa pohybuje okolo 10 -13€.

gél proti akné

Vichy Normaderm Hyaluspot

19.4.13

Ahojte dievčatá
Mám tu pre Vás recenziu o super produkte od značky Vichy! Určite ste už o tejto novinke počuli. Musím povedať, že som s touto novinkou naozaj spokojná! A o čo vlastne ide? Je to gél v mini-tube ak sa to tak dá povedať, a má tekutejšiu gélovú konzistenciu.Táto neviditeľná zbraň má bojovať proti nepríjemnému akné. Určite každému z Vás sa raz za čas objaví nejaká vyrážka napr. zo stresu a podobne.Tento produkt Vám má zabezpečiť zánik tohto problému. Balenie má 15 ml, čo je tak akurát ,aj keď ja by som brala aj väčšie balenie. Balenie je špeciálne ešte tým, že gél sa aplikuje na pleť cez kovový-chladiaci aplikátor, ktorý nám pleť krásne schladí a upokojí. Prípravok je obohatený o kyselinu hyalúronovú + antibakteriálne technológie (kyselina salicylová + LHA).Ja som tento produkt skúšala už párkrát a musím ho pochváliť. Síce vyrážka do dvoch dní nezmizla úplne, ale krásne sa zmenšila;). Pri aplikovaní gél pleť nedráždi a ja nepociťujem žiadne pálenie, po chvíľke sa gél vstrebe a urobí ochranný filterJe určený na lokálne použitie. 
Cena je okolo 13€
Ak by ste chceli vidieť foto pred a po aplikácii napíšte. :)
Tá koláž sa mi páči...:D tie príšerky sú akože šťastné vyrážky.

fashion

Shirtinator.sk♡

19.4.13

Ahojte dievčatá:) 
Určite ste už počuli o akcii Tričko pre blogera!:) 
Túto akciu umožňuje stránka shirtinator.sk. Keďže som dostala kladnú odpoveď aj ja, mala som možnosť vybrať si tričko podľa svojho gusta. Supeeer!:)
Na stránke je online editor na vytváranie designu:) 
Môžte si dať vyrobiť potlač na všeličo možné... Kludne si tam vložte aj vlastnú foto! 
Po vložení fotky/obrázku vám hviezdičky ukážu aká bude kvalita tlače na daný produkt. 


Ja som si dala na šaty len písmenká zo stránky, nič som nevkladala.
Vybrala som si dámske šaty v sivej farbe v kombinácii s ružovou potlačou. Keď už máte vybraté tričko/produkt aj Vy následne vyberiete svoju veľkosť a odošlete objednávku. Na email, ktorý ste zadali vám prídu ďaľšie informácie:) Tričko je doručované službou UPS. Mne ho dnes doručil bývalý spolužiak Rado:D Takže díky aj jemu:D a stránke shirtinator.sk.
Vybrala som si veľkosť S a sadli mi super. 

Čo poviete?

+ zrkadlové fotky:D ešte tu také neboli, tak sa moc nepohoršujte...:)

Dekoratívna kozmetika

Krasotika.sk

17.4.13

Ahojte dievčatá :) 
Dnešný článoček bude o super eshope KRASOTIKA , ktorý nájdete na stránke www.krasotika.sk a na Facebooku - tam momentálne prebieha akcia pre fanúšikov ich fb stránky, a to 10%zľava na nákup. Už ste o ňom počuli?
Hneď ako som klikla na stránku, tak ma zaujali ponúkané značky, že WOW... veci, ktoré sú ťažko k dostaniu a ešte aj za lákavú cenu! No potešenie pre oči. Napríklad značky NYX, CARMEX, MUA, realTechniques a iné... 

"MUA Lip Boom podľa Alexandry Burke! Rúž a lesk v spojení - vytvárajú drama efekt plnších pier. K dispozícii sú 4 úžasné spôsoby, ako transformovať pery a dať im BOOM efekt! 1. Rúž pre matný vzhľad. 2 . Rúž s leskom, ktorý je aplikovaný len do stredu pier vytvorí ilúziu zväčšenia. 3. Rúž na celú plochu pier vytvorí extra lesklý vzhľad. 4. Alebo len lesk pre perleťový efekt . K dispozícii je 8 úžasných odtieňov Lip BOOM! "

Ja som dostala k testovaniu MUA Lip Boom v odtieni CHEEKY cena tohto produktu je na stránkach 5,10€.  Je zložený z troch komponentov rúžu, lesku a balzamu.
O tomto rúžoleskobalzámovej bombe som sa dozvedela už dávnejšie z internetu, celkom ma to zaujal. Balenie produktu sa mi páči, len trošku to bolo horšie pri prvom otváraní všade samé mini lepky, ktoré sa dávali ťažko dolu.
Tak a môžme začať. 
Rúž je svetlo-ružovej farby a je matný čo je super, pretože matné rúže mám rada. 
Avšak ako je známe matné rúže dosť vysušujú a to je trošku aj v tomto prípade, treba preto použiť hydratačný balzam. Lesk je o niečo tmavší a je v takej skôr broskynkovej farbe. Obsahuje dosť veľké trblietky, kvôli tomu je lesk dosť hutný.Vonia ako vanilkový puding, proste veľmi sladko. Výdrž je priemerná cca tak 2hodinky. 
Ja som s týmto produktom spokojná, odtieň sa mi veľmi páči.  

Dnes ho otestovala moja neter Paťka:)





bb krém

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

16.4.13

Aktívne látky:
  • Pre -Xylane - podporuje syntézu vlákien kolagénu pre korekciu vrások a spevnenie pleti, minerálne pigmenty - zjednocujú tón pleti, UVA / UVB filter - pomáha chrániť pleť pred UV žiarením.
Účinky:
  • zjednocuje a rozjasňuje pleť, hydratuje až 24 hodín, chráni pred UV žiarením,redukuje vrásky, spevňuje pokožku, 

Nová verzia BBčka od Garnieru určená pre ženy vo veku 30+. Je to rada určená pre ženy, ktoré bojujú proti vráskam. Ja ho teda osobne nepoužívam, ale skúšala ho moja mamina a sestra. Takže podľa ich slov bude aj táto recenzia. Oproti predošlému BBčku je tento taký hutnejší, ale rozotierať sa dá celkom dobre. Má príjemnú parfumáciu, ale bod úrazu je odtieň MEDIUM. Je to dosť tmavá farba, ktorá nevyhovuje ani jednej z nich, možno na leto sa bude hodiť. Obsahuje aj UVA/UVB filter tak to je len a len dobré plus. Tento krém pleť trošku vypína a myslím, že pre mladšie baby ak by ho chceli vyskúšať až taký vhodný nebude. Hlavne ak máte pleť suchšiu a svetlejšiu tak to nebude ono, robí také tie mapky. Krytie BB je slabšie až stredné.  

Dekoratívna kozmetika

RIMMEL LONDON SCANDALEYES LYCRA®FLEX

15.4.13

  

RIMMEL LONDON SCANDALEYES LYCRA®FLEX

Pred pár dňami som dostala od Rimmel-u ako agentka ich najnovšiu riasenku  Scandaleyes Lycra ® Flex , pre flexi- ohybné a objemné riasy. Riasy by mali zostať rovnako ohybné a krásne po dlhú dobu :).  Nemali by byť také tvrdé ako pri iných riasenkách.

Fakty:
Balenie je zelenočierne. 
Fajn je skrutkovací uzáver, ktorý klikne, keď riasenku uzavierate. To je užitočné, aspoň budete vedieť, že ju máte poriadne utesniť aby nevyschla. 
Kefka je dosť veľká, smerom ku špičke sa zužuje.
Pri prvých aplikáciách naberala veľa farby.
Myslím, že nie je až tak vhodná pre malé oči. 
Riasy naozaj nie sú po aplikácii až také ztvrdnuté.


krém na tvár

Revitalift Laser Renew Loreál

15.4.13

Tento krém Revitalift Laser Renew som dostala na otestovanie od firmy Loreál. 
Omlazující krém Revitalift Laser Renew 50 ml
Čo sa o ňom píše?
Pleťový krém Revitalift Laser Renew síce nie je laserové ošetrenie, ale svojimi účinkami vo vyhladzovaní vrások sa k tomu efektu dokáže priblížiť. Krém efektívne vyhladzuje vrásky, navracia pleti pružnosť a zjednocuje jej odtieň. Prináša viditeľné výsledky už po 4 týždňoch! Je vhodný pre vekovú kategóriu od 40 do 60 rokov.
Aktívne látky:
Pre-Xylane - stimuluje obnovu kože, redukuje mimické vrásky, navracia pleti hutnosť, obnovuje podporné kožné vlákna,
fragmentovaná kyselina hyalurónová - preniká do všetkých vrstiev pokožky, perfektne hydratuje pleť a redukuje vrásky.
Účinky:
redukuje vrásky,
obnovuje textúru pleti,
vyhladzuje kontúry,
navracia pleti pružnosť a pevnosť,
hydratuje a zjednocuje.
Výsledky:
okamžite - kvalita pleti sa zlepšuje,
deň za dňom - vrásky sa zjemňujú,
po mesiaci - 82% žien tvrdí, že pleť je hutnejší, jednotnejší a pevnejšia.

Ja som tento krém netestovala, ale skúšala ho moja mamina. Podľa jej slov krém krásne vonia, má príjemnú konzistenciu a dobre sa rozotiera. Po rozotrení sa rýchlo vpil do pokožky a nevytvoril mastný filter. Pleť bola jemná a hydratovaná. Krém nanášala na čistú pleť, krúživými pohybmi každý večer alebo ráno.Pleť sa jej zdala hneď vypnutejšia. Ďalej hodnotila jeho dizajn, ktorý je naozaj krásny a pôsobí luxusne.
Krém som videla v drogérii predávať za cenu okolo 13€. 
Zatiaľ ho používala len krátko, tak nejaké zázračné účinky sa nekonali. Samozrejme Vám ešte o ňom napíšem, keď ho dopoužíva celý.

parfums.sk

Super vône :))

11.4.13

Túto miniatúrku parfumu som vyhrala v jednej súťaži, čo je úplne super. No každopádne Vám chcem povedať, že je to úplne skvelý parfum. Chloé je proste skvelá značka ;)

Na stránkach parfums.sk si môžete zakúpiť parfum v rôznych veľkostiach.

Tento parfum vytvoril Parfumér: Michel Almairac ( zo spoločnosti Robertet).


Teraz Vám opíšem aké má zloženie...

- je to kvetinovo-ovocná vôňa...na jar bude určite dokonalá!
- základ parfému tvorí vanilka, pižmo a santalové drevo
- hlava sa skladá z kvetov jablone a bergamotu
- srdcom je jazmín a ylang-ylang


Má naozaj dlhú výdrž a vôňe sa postupne uvoľňujú. Dizajn parfumu je hravý, pripomína klietku. Ja osobne som dosť vyberavá, čo sa týka parfumov. Nie každý mi vonia, obľubujem svieže, ovocné vône...:)

Teraz Vám ukážem parfumy, ktoré zbožňujem!

Versace Bright Crystal
Táto vôňa je úúúplne dokonalá! Ak obľubujete sladkasté vône odporúčam!:)

Hlava

yuzu, granátové jablko, ľadový akord

Srdce

lotos, pivonka, magnólia

Základ

pižmo, ambra, drevo

Marc Jacobs - Oh Lola

Hlava
lesné plody, malina, hruška

Srdce

cyklámen, magnólia, pivonka

Základ

santalové drevo, vanilka, fazule tonka

Tieto dva parfumy mám úplne najradšej...:) a čo Vy žienky aké parfumy máte rady? 
Dajte tipy ;)

parfums.sk

Čo by som si objednala...

11.4.13


V dnešnom článku chcela spomenúť produkty, ktoré som ešte nevyskúšala, ale mám ich vo svojom wishliste!:) Zo stránky parfums.sk veľmi rada nakupujem a častokrát aj moje kamarátky, ktoré tam nalákam na super ceny. Momentálne ma zaujala ponuka značky Rimmel, hlavne výrobky, ktoré nie sú k dostaniu v našich drogérkach. Takisto sú tam aj výhodné ceny značiek Loreál alebo Max factor.

Tááák a čo by som si objednala ja???(určite objednám :D)

Rimmel Lasting finish lícenka

S touto lícenkou som sa stretla na anglických stránkach, kde bola vcelku vychvaľovaná. Ja mám značku Rimmel rada a určite si aspoň jeden kus zaobstarám. Určite to bude odtieň Mauve Cool. Kráásna farba:). 
Na fotke sú odtiene Mauve cool a Pink soft.
http://beebudgets.blogspot.sk/2012/08/rimmel-lasting-finish-blush-in-mauve.html

- další tip je riasenka Sexy curves Rimmel
cena je 4,60€

alebo 
Rimmel Glam´ Eyes Day 2 Night 
cena je 4,20€

Táto riasenka sa mne osobne páči :) Raz som už nejakú podobnú mala od značky Nivea Max Volume Twist. Tá mala také špeciálne používanie. Táto riasenka sa u nás v drogérkach asi nepredáva, ale už som ju videla na internete dávnejšie.


Ďalej tu mám makeup TRUE MATCH od Loreál za cenu 10,90€

Toto je oficiálny popis:

Dlhotrvácny 8 hodinový zjednocujúci make-up, dokonale zodpovedá odtieňu a textúre pleti. Obsahuje ultrajemné pigmenty , ktoré dokonale zodpovedajú Vašej pleti. Ľahko roztierateľný, veľmi dobre kryje aj nedokonalosti pleti, nanášať stačí v jednej vrstve, nezanecháva fľaky a nánosy po tvári. Vhodný pre normálny a mastný typ pleti - no podľa recenzií skôr na suchšiu ....uvidíme keď ho otestujem znovu:)

Dermatologicky testovaný.

Tento makeup som používala dávnejšie, bol super! Je taký ľahký a úplne vhodný na letné obdobie:) Pleť dokáže zjednotiť. Také pocity som z neho mala pred pár rokmi. Tak vyskúšam znova a uvidíme. Ja som si poslednú dobu zvykla používať BB-čka, keď ich už mám doma. Ale tak makeup je predsa len makeup. 

Určite mi dajte vedieť či ste s týmto makeupom od Loreál spokojné, a aký je Váš najobľúbenejší makeup na leto.

bb krém

L'Oréal BB cream NUDE magique

6.4.13


Toto BBčko od Loreal sa mi dizajnovo páči. Určite viac ako napr. od Garnieru či podobných značiek. Kombinácia fialovej a bielej sa mi proste páči. Len tá farebnosť BB produktu je akási podobná ako pri ostatných...Krém si aplikujete samy  cez užší aplikátor vytlačením na ruku, ako zvyčajne pri rôznych krémoch či tekutých makeupoch. Krém je bielej farby a obsahuje hnedé mikro-čiastočky pigmentov. Po rozotrení sa krém ihneď sfarbí. Je to ľahký BB-krém, ktorý pleť naozaj len jemne zjednotí, takže žiadne vysoké krytie nečakajte. Musím povedať, že farba je na mňa trošku tmavá/oranžovožltá - aj keď to je svetlý odtieň, no dá sa rozotrieť dostratena. Samozrejme by som skôr prijala odtieň s ružovejším podtónom.  Pri aplikovaní som mala pocit, akoby som nanášala na pleť peeling. Toto BBčko pleť nezaťažuje a pekne ju rozjasní. SPF produktu je 12. Vôňa produktu je jemná, takmer ju necítiť. Výdrž je fajn, skúšali ho aj moja sestra a mamina, a boli spokojné.  Veľkosť produktu je 30ml.
Už ste BBčko od Loreal vyskúšali? Ja myslím, že na leto bude fajn...