líčenie

Líčenie s MUA Undress Me Too Palette

28.5.13

Ahojte dievčatá:)
V tomto článku by som Vám chcela ukázať líčenie s paletkou MUA Undress Me Too Palette. Dnes bola u nás návšteva a kamarátka Barborka mala so sebou túto paletku. Ja som o tejto paletke už počula všade možne, no ešte som nemala šancu ju vyskúšať. 
Tak keď mi povedala, nech si ju teda odskúšam, tak som sa do toho pustila. Ja obľubujem neutrálne hnedé odtiene a táto paletka ich má naozaj krásne. Vraj je to dupe Naked2 ? 
Už ste ich porovnávali? Ja ešte zatiaľ nie, no možno v blízkej dobe bude článok aj o tom:) Nafotila som paletku, no zabudla som ju odfotiť zatvorenú, tak prikladám foto z netu. A ešte pripomienka, že štetec v balení nie je originál od MUA, ale je od Oriflame.
Musím povedať, že farby sa mi veľmi páčia a takisto aj konzistencia mi príde fajn. Je taká krémová. Balenie obsahuje okrem trblietavých aj matné tiene, ktoré sú trošku menej pigmentované. Tiene dlhšie vydržia s podkladovou bázou. Dá sa vytvoriť jemné, ale aj výrazné líčenie. Myslím, že za tú cenu cca 6€ sa táto paletka oplatí kúpiť.(pre menej náročných určite postačí) Ja som použila asi 4 odtiene, určite si každý nájde tú svoju naj kombináciu farieb. Toto je len ukážka, ak by ste mali záujem o nejaký líčiaci tutoriál, tak kludne napíšte do komentárov. Dúfam, že sa Vám bude líčenie páčiť. 
Majte sa krásne :-*
muastore.co.uk


Tip na stránku! Česko Slovensko bloguje!

24.5.13

Pridajte sa na Facebookovskú stránku Česko Slovensko bloguje!

Info pre české a slovenské blogerky:

Budeme radi ak budete túto stránku zdieľať:)

Informácie z oficiálnej stránky sú nasledovné:

Prostor pro nové a kvalitní blogy, které si rozhodně zaslouží Vaši pozornost!

Posílejte zprávy na FB, nebo pište emaily s návrhy Vašich blogů, které si podle Vás zaslouží naši čtenářskou pozornost. 

Svoje návrhy posielajte na tento mail:

cesko.slovensko.bloguje@gmail.com
Popis:

Do emailu či zprávy můžete také uvést charakteristiku/popis blogu (čemu se věnujete, co je Vaším cílem, a pod.)

Prajem pekný deň:)

Dekoratívna kozmetika

Recenzia na špirálku L´ORÉAL FALSE LASH WINGS♥

21.5.13

Zdravím dievčatá, dnes Vám chcem napísať niečo málo o super špirálke, ktorá mi prišla na testovanie!
Hneď ma zaujal jej krásny, netypický dizajn - mne osobne sa páči, pôsobí tak luxusne - to povedal jeden kamoš keď ju uvidel :D...
Čo na ňu poviete?
Ja som si ju všimla už v TV reklame. Je zaujímavá hlavne svojim kartáčikom, ktorý je naozaj veľmi netypický. Ešte som taký nikde nevidela a bola som zvedavá ako sa s ním bude pracovať. Bolo to také iné, no treba nájsť ten správny grif a bude to ok. Zatiaľ som túto špirálu použila 1x a bola som z nej naozaj milo prekvapená. Pri prvej vrstve krásne predĺži riasy a krásne ich zafarbí :o)
Určite Vám o tejto riasenke ešte napíšem:) Tento príspevok berte len ako novinku, ktorú testujem a som z nej naozaj milo potešená:)
Zatiaľ ju hodnotím veľmi pozitívne a čoskoro Vám ešte o nej napíšem:)
V drogériach sa už predáva a jej cena je okolo 15€. Ale je to len orientačná cena:)
Mala by riasy krásne rozvinúť ako motýlie krídla. 
Dnes mi riasy vydržali krásne natočené celý deň. Špirálka sa mi nedrolila a farba ostala po celý deň rovnako intenzívna.
Plus pridávam fotky :

líčenie

Modrozelené líčenie♡

21.5.13



Použité produkty na tvár: 
-make up Rimmel Wake me up
-púder Rimmel STAY matte
-bronzér Rimmel 
-lícenka ELF Essential GLOW
-rozjasňovač Essence
Použité produkty na oči:
-podkladová báza Zoeva
- paleta tieňov na oči Zoeva 96
-minerálne tiene ELF odtieň Celebrity a Elegant
-paletka tieňov ELF beauty box Natural spring
-biela ceruzka na oči Essence
-rozjasňovací tieň Bourjois odtieň 15 Rose peau
-gélová linka Maybelline
-špirála Scandaleyes Rimmel
Použité produkty na pery:
-rúž na pery ELF matte Coral

Bourjois

Bourjois - 15 ROSE PEAU + nespokojnosť s GOSH

19.5.13

Ahojky dievčatá.
Tento tieň - rozjasňovač som si odkúpila od Frederiky:) 
Je od značky Bourjois, ktorú mám veľmi rada. Ide o jemný ružový tieň na oči, ktorý sa krásne trblieta. Mínusom tohto produktu je slabá pigmentácia, ale dá sa super využiť ako highlighter. Je možné aplikovať tieň aj namokro. Má krásnučkýýýý dizajn. Je to okrúhla otváracia krabička, ktorá v sebe skrýva aj malé zrkadielko.
Baby, používate produkty od Bourjois? U nás sa táto značka predáva len vo Fannku a vždy to tam majú také o ničom. Väčšinou nemajú tovar alebo staré zásoby.

Momentálne mám nervy na dva rúže od Gosh, z ničoho nič zmenili konzistenciu a nejak sa roztavili či polámali. Boli pekne na jednom mieste s ostatnými rúžmi a zrazu toto... Nepoviem keby boli na slnku alebo som ich hádzala o zem. :D A to cena rúžu bola okolo 7€. To už rúže od Miss sporty vydržia dlhšie a stoja 2€.
pridávam fotky:

Benefit Cosmetics

Benefit - rozjasňovacia ceruzka Gilded

19.5.13

Ahojky dievčatá.
Dnes máme krásne počasie, čo je super:) No ja sa musím učiť, takže to až také super nie je. V tomto článku Vám chcem ukázať produkt, ktorý mám už dlhšiu dobu, no ešte som Vám o ňom nič nenapísala. Ide o multifunkčnú rozjasňovaciu ceruzku od značky Benefit. Objednávala som si ju asi tak pred rokom zo stránky parfums.sk.
Ceruzka je v takom zlatavom odtieni mandarínky. Myslím, že skôr vynikne na tmavšej  - opálenej pleti, ktorú ja nemám. No nevadí... Možno na leto bude fajn:) Veľmi sa mi páči vo vnútornom kútiku alebo na lícnych kostiach. Mne sa skôr hodia odtiene ružovej napr. high beam je pre mňa ako stvorený. Mám rada keď je rozjasnovač tekutý alebo ako púder. Mala som v pláne túto ceruzku predať, ale nenašla som kupcu :D, tak som ju nakoniec začala používať aj ja. Textúra ceruzky je mäkká, jemná pracuje sa s ňou dobre. Výdrž je tiež fajn:)


Dekoratívna kozmetika

Perleťový lesk na pery Giordani Gold ORIFLAME - Tender Pink

14.5.13


Ahojky dievčatá
Tento príspevok je o lesku na pery, ktorý pôvodne dostala moja mamina 
No nakoniec som jej ja dala nejaký tmavší červený a ona mi dala tento svetlučký.
Je od ORIFLAME, veľa vecí od nich nemám no s radou GIORDANI GOLD som vcelku spokojná.
Lesk krááásne vonia, tak sladko, niečo mi tá vôňa veľmi pripomína... 
No sama neviem čo:D Asi to bude nejaký iný lesk na pery. 
Lesk na pery, obohatený o vzácny perlový výťažok, pre perleťový nádych na perách s vysokým leskom a jemnou farbou. V troch elegantných, ženských odtieňoch v luxusnom balení. 
Ja mám odtieň Tender pink čo je taká jemná broskyňová farba. Obsahuje jemný shimmer/perleť, ktorý nie je moc viditeľný. Musím povedať, že moc nelepí a nevysušuje pery. Má príjemnú konzistenciu :)
Cenu som našla na nete okolo 4,50€ a objem je 7ml.
Vyskúšali ste už lesky od Oriflame?...

DELIA color cream

Farbenie rias DELIA Color cream

14.5.13

Ahojky dievčatá
Dnešný príspevok bude o tom ako som si farbila riasy
Bolo to tak, že mamina ma poprosila aby som jej nafarbila obočie a riasy. Ja som sa rozhodla, že sebe nafarbím riasy. Sestra kúpila farbu na obočie a riasy v čiernom odtieni. Túto farbu máme prvýkrát, tak som bola zvedavá ako bude fungovať. Túto farbu zoženiete v rôznych drogériách a cena sa pohybuje do 2€. 
V balení sa nachádza farbiaci krém v tube 15ml, vo fľaštičke sa nachádza 3%peroxid 15ml, aplikátor na farbenie. Postup je takýto - vezmete si nejakú mini nádobku, ja som si vzala štoplík z minerálky. Tam si vytvoríte zmes v pomere 1:1 z farb.krému a peroxidu. Odporúčaná dávka na farbenie je 1cm krému a 10-13 kvapiek peroxidu. Aplikátorom vymiešame do takej ani moc hustej, ani moc riedkej konzistencie. Riasy pred aplikovaním musia byť odmastené. Nanášame opatrne, najlepšie je ak Vám to aplikuje niekto iný. Na riasach necháme pôsobiť 5-10 minút. Závisí to od toho aké ztmavnenie chceme dosiahnuť. Avšak maximálne 30minút.
Po pôsobení musíme dôkladne vyčistiť. Ja som oko dočistila micelárkou.
 Myslím, že rozdiel je vidno a opakovane budem aplikovať o týždeň. 
Mali by ste záujem aj o to ako si budem farbiť obočie?  
Ako ste na tom Vy už ste si vyskúšali farbiť obočie a riasy doma?



Garnier

♡Garnier nádielka!:)

10.5.13

AHOJ dievčatá♡
Dnes tu mám pre Vás recenziu o krémikoch od značky Garnier. Určite ste o nich už véééľa počuli. Tak a ako sme s nimi spokojné? Tieto krémy som netestovala len ja, ale aj moja mamina a sestra. Krémy ma hneď upútali svojim farebným dizajnom, za čo dávam veľké plus.
 Bohatý vyživujúci krém s olejom z kamélie (Goodbye dry...)
Svieži energizujúci gél s výťažkami z citrusov (Wake me up) 
Svieži zmatňujúci krém s výťažkom zo zeleného čaju (Oh! So matte)
Ľahký zjemňujúci krém s výťažkom z lotosu (Start afresh) 
Tieto 4 krémy mi boli zaslané českým zastupiteľstvom spoločnosti L´Oréal.

laky na nechty

Rimmel London Salon PRO 702 Simply sizzling

9.5.13

Ahojky baby:)
Vyskúšali ste už nové laky od značky Rimmel London Salon PRO?
Mne ako Rimmel-agentke prišiel na testovanie odtieň 702 Simpli sizzling.
Páči sa Vám?
Ide o dlhotrvajúci lak s gélovým efektom, to znie super. Má skvelý štetček, ktorý zaručuje rýchlu a bezchybnú aplikáciu. Veľmi dobre sa mi s ním pracuje! Lak sa na nechtoch krásne leskne a výdrž je zatiaľ fajn:) Uvidíme koľko dní bude bez chybičky. Pre výraznejší efekt postačia dve vrstvy laku. Zatiaľ o ňom píšem len v skratke, pretože som ho dostala len dnes. 

NIP+FAB

NIP+FAB Bust fix

9.5.13

Ahojte dievčatá
Po dlhšej dobe sa ozývam... momentálne mám veľa iných povinností, tak nestíham prispievať každý deň článkom.
Túto recenziu som už dlhšiu dobu pripravovala a chcela zverejniť. 
Ide o taký špecifický výrobok, ktorý by Vám mal poprsie spevniť, ba dokonca zväčšiť. 
Pre tie, ktoré sa nepýšia bujným poprsím to znie ako nejaký zázrak. No podľa mňa nejaké krémiky tomu nedokážu pomôcť, jedine pokožku spevnia.
Dostala som ponuku od NIP+FAB vybrať si jeden produkt  k dispozícii boli ešte nejaké na celulitídu myslím, ja som si vybrala sérum BUST FIX.
Testovala som tento produkt už dosť dlhú dobu. Je dôležité si nanášať sérum masážou po sprchovaní a najlepšie aj pílingu 2x denne. No ktorá z nás, by to stíhala pravidelne po dobu 6 týždňov ? - čo je odporúčaná doba používania, kedy by sa mali dostaviť výsledky. Aj keď som sa snažila, žiaľ každý deň to nešlo. Produkt má veľmi peknú vôňu- dosť intenzívnu a do pokožky sa vpije rýchlo. Zanechá ju krásne hebkú. 
TU si môžete produkt objednať a následne vyskúšať.
Prsia sa mne osobne nezväčšili, no pokožka je pevnejšia čo je tiež super!:) Ak by Vás zaujímalo niečo viac rada zodpoviem na Vaše otázky...:)
Cena je okolo 23€ a objem 100ml!

Random

Random :)

4.5.13

Čaute baby...:)
Ako sa Vám darí? 
Ja osobne teraz nemám veľa času na blogovanie... 
Musím sa venovať škole a popri tom aj pracujem...:) 
Takže dnes Vám len ukážem zopár random fotiek... Čoskoro budú aj sľúbené recenzie... Všetko pekne testujem, tak sa môžte tešiť! :-*
Zajtra vyhlasujem výhercu Aussie giveaway, mám žrebovať pomocou random alebo chcete video?:) Ako by ste chceli?...

Testujem krémiky Garnier...
...s priateľom robíme promo na pivko...:D tmavý radler citrón je fajn...
 Mojá nová ružová voňafka!:) Ah skvelá...
Blondínky skúšali ste už túto farbu? 
obľúbený lak za posledný mesiac... 
 Náušničky z ebay!:)
 od lásky...
rimmelka Petra