Auroville

Auroville - Prírodný šampón Aloe Vera

30.6.13

V tejto recenzii Vám predstavím Auroville Prírodný šampón Aloe Vera. Obsahuje čistý gél z aloe vera, esenciálny olej z harmančeka, čučoriedkový kondicionér a glycerín.
Presné zloženie výrobku - prírodné aloe vera gél, prírodný esenciálny olej z harmančeka, čučoriedkový kondicionér, coco mono ethanolamide, coco di ethonolamide, Alpha Olefin, glycerín, kyselina citrónová, pitná voda.
Je ručne vyrábaný v Indii. Neobsahuje silikóny, sulfáty, alkohol, parabény, chemické látky.
Tento šampón je určený v hlavnej miere pre suché, poškodené a lámavé vlasy.
Šampón ma veľmi jemnú parfumáciu a konzistencia je dosť tekutá. Používam ho na mokré vlasy, nanesiem menšie množstvo a masírujem/ šampón veľmi nepení. Po použití sú vlasy hebké, hydratované/ avšak ak máte dosť suché vlasy je potrebné použiť balzam či kondicionér. Ma jednoduchý, príjemný dizajn. Ja vlastním šampón v 100 ml verzii/ a dá sa  dobre využiť aj na cestovanie.
Šampón je možné kúpiť v dvoch veľkostiach  a to s obsahom 100 ml alebo 250 ml. 
Výrobky nájdete tu:

Bioderma

•Bioderma White Objective•

30.6.13

AHOJKY ! 
Dnešný príspevok bude o produktoch Bioderma z rady •Bioderma White Objective
Francúzska značka Bioderma si na trhu čím ďalej získava viac svojich zákazníkov. Rozrastá sa na medzinárodnej úrovni a na trhu má zastúpenie vo viac ako 70 krajinách sveta.
Pehy, pigmentové škvrny, či materské znamienka – tieto problémy určite pozná viacero z nás. Netrápi iba starých ľudí, ale v neposlednej miere aj mladších. Fľaky môžu zostať aj po akné, či jazvách, alebo po nadmernom slnení. Bioderma vyvinula radu produktov, ktorá účinne pôsobí proti vzniku pigmentových škvŕn a problémom s pigmentáciou. V dnešnom článku Vám predstavím dva výrobky z rady White Objective – Bioderma White Objective Sérum a Aplikačné pero 5ml.  Všetky výrobky z tohto radu sú určené aj pre citlivú pleť, sú bez parfumu a hypoalergénne. Mňa trápia menšie fliačky po akné a maminu pigmentové škvrny na tvári. Tak a toto sú výrobky, ktoré ešte stále testujeme:
•Bioderma White Objective depigmentačné sérum
Na začiatok opíšem balenie produktu (nemám foto) no pre predstavu, tam nájdete malú ampulku, pumpičku a samotný krém/gél. Ampulka obsahuje vitamín C, ktorý sa zmieša so samotným krémom. V balení nájdete detailný návod, tak to určite pochopíte. Po pridaní vitamínu C si produkt môžete naniesť na vyčistenú pleť/ najvhodnejšie večer. Pre viditeľné výsledky je potrebné používať všetky výrobky naozaj dôkladne a pravidelne. 
- sérum sa nanáša večer na vyčistenú pleť pred nanášaním krému
- používam ho lokálne, len na postihnuté oblasti
- vyhnite sa očnému okoliu
- na podráždenej pleti môžete pocítiť jemné štípanie
- balenie má 30 ml / cena je okolo 24€
*Bioderma WHITE OBJECTIVE depigmentačné sérum - intenzivná nočná depigmentačná starostlivosť, ktorá koriguje a odstraňuje pigmentové škvrny. Vďaka obsahu vitamínu C zosilní a predĺži účinok depigmentácie. Odstraňuje už existujúce pigmentové škvrny a zamedzuje vzniku nových. Vďaka patentu W.O. posobí na hlavné príčiny vzniku pigmentových škvŕn, pokožku rozjasní a zjednotí odtieň pokožky. Vďaka obsahu kyseliny glykolovej má peelingový účinok. Príjemná gélová textúra. Aplikuje sa večer na očistenú pokožku pomocou dávkovača.*
Zloženie Bioderma White Objective Sérum: water (aqua), alcohol denat., glycolic acid, sodium hy- droxide, ascorbyl glucoside, butylene glycol, niacinamide, lysine azelate, andrographis paniculata leaf extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, hexapep-tide-2, rhamnose, mannitol, xylitol, fructooligosaccharides, ammonium acryloyl dimethyltaurate/vp copolymer, hydroxyethylcellulose, polysorbate 20, sodium metabisulfite

•Bioderma White Objective Aplikačné pero 5ml
- účinne odstraňuje hnedé pigmentové skvrny a zabraňuje ich opätovnému vzniku
- zabezpečuje optimálne zosvetlenie
- používa sa lokálne 2-3x denne na postihnuté oblasti
- účinná ochrana proti UVA/UVB žiareniu
- balenie má 5 ml / cena je okolo 15€
Zloženie Bioderma White Objective Aplikačné pero: water (aqua), dicaprylyl carbonate, octocrylene, glycolic acid, alcohol denat., butyl methoxydibenzoylmethane, dipropylene glycol, arachidyl alcohol, butylene glycol, sodium hydroxide, glyceryl stearate, peg-100 stearate, behenyl alcohol, niacinamide, andrographis paniculata leaf extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, lysine azelate, hexapeptide-2, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, laminaria ochroleuca extract, dimethicone, arachidyl glucoside, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, xanthan gum, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, caprylic/ capric triglyceride, disodium edta. 

eucerin

♥Eucerin sérum Dermopurifyer♥

28.6.13

Ahojky!
V tomto článku Vám v skratke predstavím sérum Dermopurifyer na problematickú pleť od značky Eucerin!
Toto sérum som testovala cca dva týždne a so značkou Eucerin som veľmi spokojná.
Sérum je pri nanášaní na tvár ľahké a príjemné. Jeho konzistencia je tekutejšia/ priehľadnejšia. Pleť zjemní a na dotyk je hebká. Sérum Eucerin sa dobre aplikuje, nedráždi pleť a má príjemnú sviežu parfumáciu. Balenie je v sklenenej flaštičke s pumpičkovým aplikátorom a má 30ml. Neobsahuje olejové zložky a konzervačné látky testované na zvieratách. Po častejšom používaní pleť môže vysušovať, ja ho nanášam len lokálne každý druhý/tretí deň. Zabraňuje tvorbe akné.
Cena za balenie je okolo 14€. 
Použitie: Aplikujte ráno alebo večer na dôkladne vyčistenú pleť tváre (v prípade potreby i na dekolt či chrbát). Vyhnite sa kontaktu s očami.
Charakteristika: Viditeľne zlepšuje celkový stav pleti a predchádza tvorbe akné. Zloženie s koncentrovanou kyselinou mliečnou zabraňuje vzniku komedónov. Dekandiol pôsobí antibakteriálne a pomáha predchádzať nedokonalostiam pleti. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva. Bez olejových zložiek a konzervačných látok.
Výsledok: Pri pravidelnom používaní bude pleť vyzerať zdravo, čisto a bude viditeľne hladšia

farba na vlasy

•Farba na vlasy L´ORÉAL Wild Ombrés Préférence

27.6.13

AHOJKY ! 
Dnešný príspevok bude o Farbách Wild Ombrés od Loreál
Tieto produkty som netestovala ja, ale poslala som ich na vyskúšanie blogeríne Ike a mojej sesternici
Avšak chcela by som Vám ich aspoň ako tak predstaviť. Trend Ombré sa mi vcelku páči, no ja zostávam verná blond farbe vlasov. Ako si môžete podľa fotiek všimnúť mala som k dispozícii dva druhy farieb/ ešte existujú aj daľšie dva odtiene. Druh si vyberiete podľa toho akej farby vlasy máte. 
V obchodoch sa momentálne tieto farby predávajú okolo 6€ v zľave. 
A čo balenie obsahuje? 
Ja som si aspoň jednu krabičku vybalila a odfotila.
nájdete tam:
- odfarbovací prášok 1, oxidačné činidlo 2 a odfarbovací krém 3
- 4 záverečná starostlivosť
- ochranné rukavice
- hrebeň na nanášanie farby
- návod
♥ Tri zložky označené číslami 1,2,3 spolu zmiešate a vytvoríte zmes, ktorú budete nanášať na vlasy. V návode nájdete ako postupovať. Ja to neviem, keďže som to neskúšala. Ale ak by Vás zaujímalo ako to dopadlo u  blogerky Veroniky kuknite sa TU.
Páči sa Vám Ombré štýl?

♥Ika a jej Ombré hair♥ Ika skúšala odtieň N°4
 
 http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/2013/06/hot-pants.html

bb krém

•Vichy Idéalia BB krém•

26.6.13

ZDRAVÍM KRÁSKY ! 
Dnešný príspevok bude o BB kréme Vichy
Tento produkt si ma získal ihneď. 
Určite ste už o nejakom tom BB kréme počuli , veď pomaly každý výrobca kozmetiky nejaké to BBčko predáva. A tak to je aj v prípade firmy Vichy. Úlohou BB krémov je hlavne pleť zjednotiť, rozžiariť a nemajú byť tak ťažké/hutné ako makeupy / skôr majú nahradiť denné/tónovacie krémy. Ja mám s BB nie veľmi dobré skúsenosti,  predovšetkým preto, že ponúkané druhy v našich drogériách majú neprirodzené odtiene.
Avšak tento od Vichy má farbu naozaj super svetlú Claire/ v ponuke je aj tmavší odtieň Medium. Takže ak ste svetlé ako ja, budete spokojné!
Najradšej BB krémy používam v lete a v zime, kedy moja pleť trpí najviac/ buď je zima alebo moc teplo. BB krém Idéalia Vichy je veľmi prirodzený, no nie veľmi vhodný pre baby, ktoré majú problematickú pleť a chcú niečo, čo im nedostatky zakryje. Toto BBčko veľmi nekryje, iba pleť zjednotí. Je vhodný aj pre citlivú pleť, čo je super. Ak máte pleť suchú - a bez vyrážok bude to naozaj trefa do čierneho. 
Na leto Vám toto BB určite odporúčam! 
balenie je v tube /hygienické
na zjednotenie pleti postačí malé množstvo/ sami si vytlačíte potrebné množstvo
pleť hydratuje, rozjasňuje pleť
príjemne vonia, vyhladzuje povrch pleti
nezalieza do vrások/ dá sa krásne rozotrieť/ konzistencia je tekutejšia
na pleti pôsobí prirodzene 
má SPF 25 a chráni pred UVA a UVB
IDEALIA BB krém od VICHY predstavuje novú generáciu BB krému. Je prvým BB krémom, ktorý bojuje proti sivosti pleti nielen na povrchu ale aj do hĺbky. Okamžite a natrvalo pretvára pretvára kvalitu a odtieň pleti
Spája 3 expertízy a umožňuje tak získať ideálnu pleť rýchlejšie:
 1. Make expertíza - MINERÁLNE PIGMENTY 
2. Fotoprotektívna expertíza - UVA ochrana
3. Expertíza starostlivosti o pleť - KOMBUCHA
Ak hľadáte BB krém, ktorý bude mať plné krytie, tak Vám určite vyhovovať nebude. A ani to nie je jeho hlavný účel. 
Cena za balenie 40ml je okolo 19€






Random

RANDOM

24.6.13

Ahojky:)
Prajem pekný večer...:)
Pridávam fotky, aby ste vedeli na čo sa môžete tešiť v článkoch:)
Mix všetkého...
Maybelline Color Whisper...:)
Laky Colorama
Niečo od Rimmelu...

krém na tvár

Vichy Normaderm produkty 2. Starostlivosť o pleť

21.6.13

Ahojky všetci
V predošlom článku som písala o produktoch, ktoré sú určené na čistenie pleti a dnes Vám predstavím produkty, ktoré sú určené na aplikovanie už na vyčistenú pleť/môžete to brať ako doplnkovú starostlivosť o pleť.
Ako dnešný prvý produkt Vám chcem predstaviť
Denný hydratačný krém
Tento hydratačný krém používam na vyčistenú pleť každé ráno.
Aplikuje sa krúživými pohybmi na vyčistenú pleť:)
Balenie je v plastovom obale a aplikuje sa pumpičkou. 
Čo sa mi veľmi páči a je to hygienickejšie. 
- konzistencia tohto krému je taká akurát ani moc hustá ani riedka
- neobsahuje parabény a je nekomedogénny+ hypoalergénny
- výdrž je super/ pleť zostane hydratovaná po celý deň
- je vhodný aj ako podklad pod makeup/ nedrolí sa
- má príjemnú parfumáciu
Oficiálny popis:

Globálná hydratačná starostlivosť proti nedokonalostiam pleti. Krém Vichy Normaderm Global spája 3 aktívne látky s peelingovýmúčinkom (kyselina salicylová + kyselina glykolová + LHA). Nedokonalosti pleti a začervenanie sú redukované, pleť sa neleskne a nemáupchaté póry. Ľahká, nemastná a nelepivá textúra hydratuje pleť 24 hodín. Krém je vhodný ako podklad pod make-up.Nekomedogénny. Hypoalergénne.
Aktívne látky v kréme Vichy Normaderm Global:
-kyselina salicylová
-kyselina glykolová
-termálna voda z Vichy

Balenie krému má 50 ml a kúpite ho za 10 €
Nočný krém Normaderm Nuit
Tento nočný krém sa používa na noc, teda večer po vyčistení pleti si ho nanesiete na pleť.
Ja osobne používam tento krém obden, jeden večer pleť vyčistím tonikom a nechám tak. Už som párkrát čitala, že potom po zobudení vyzerá pleť lepšie a musím súhlasiť.
Samozrejme ho môžete používať aj na chrbát, či dekolt.
- tento krém má hutnejšiu konzistenciu/ farba je biela
- obsahuje zložku Zincadone A/ sťahuje póry
Oficiálny popis:
Zanesené a rozšírené póry a nepravidelný povrch pleti vznikajú najčastejšie v noci. Každú noc dostávajú mazové žľazy signál spúšťajúci produkciu séba. Ak sú tieto žľazy hyperaktívne, produkujú viac mazu. Póry sa zanášajú, následkom toho sa rozširujú a sú viac viditeľné. Nočný krém Normaderm rieši práve tieto problémy pleti. Už po 4 týždňoch sú príznaky problematickej pleti viditeľne zredukované. Krém je hypoalergénny (minimalizuje alergické reakcie). 
Aktívne látky:   
Infiltračnej technológie - exkluzívny komplex upokojujúcich látok, pôsobí priamo vo vnútri pórov a obmedzuje ich hyperaktivitu, zmierňuje podráždenie a redukuje nedokonalosti pleti.  Zincadone A - účinná zmatňujúca a ozdravujúca aktívna látka, eliminuje nedokonalosti a lesk pleti narušujúce povrch epidermis, vyhladzuje a zjemňuje pleť už po prvej aplikáci. Termálna voda z Vichy - voda z prameňa Lucas je bohatá na 17 minerálnych a 13 stopových prvkov a je najviac mineralizovanou vodou, ktorá má upokojujúci účinok, výrazne znižuje prejavy štípanie, svrbenie a pálenie a chráni pleť pred voľnými radikálmi.                                                                            
Krém - 50 ml kúpite za 15€                                                                                      
Krém proti vráskam Normaderm Anti-age
Ja som tento produkt netestovala, ale dala som ho vyskúšať staršej známej, tak neskôr podám referencie od nej. Tu je aspoň oficiálny popis produktu:
Krém proti vráskam, ktorý je určený pre mastný typ pleti s viditeľnými známkami starnutia. Výrobok je vhodný pre citlivú pleť, neobsahuje parabény. 
Prípravok obsahuje 2 účinné látky LHA kyselinu glykolovú a Vitamín C. 
Účinnosť preukázaná pod dermatologickou kontrolou. Vrásky sú vyhladenejšie a pleť sa stáva jednotnejšia do 7 dní od prvého použitia.  Použitie: ráno a večer naneste na vyčistenú tvár. Pre lepší účinok sa odporúča najskôr pleť vyčistiť Vichy hĺbkovým čistiacim gélom Normaderm.
Balenie 50 ml kúpite za 15 € 
Korekčná tyčinka Normaderm
  Táto korekčná tyčinka sa používa na zakrytie vyrážok. Má vysušujúci účinok, ktorý urýchľuje proces liečenia. Je hypoalergénny. Odtieň je len jeden a je dosť tmavý, dá sa aj rozotrieť no potom sa efekt krytia stratí. Nejaké špeciálne účinky som nezaznamenala.
Aktívne látky:
  * lipohydroxy kyselina - aktívna zložka, ktorá pôsobí do hĺbky vyrážky a okamžite ho odstraňuje,
     * Termálna voda z Vichy - voda z prameňa Lucas je bohatá na 17 minerálnych a 13 stopových prvkov a je najviac mineralizovanou vodou, ktorá má upokojujúci účinok, výrazne znižuje prejavy štípanie, svrbenie a pálenie a chráni pleť pred voľnými radikálmi.
Ako používať: Aplikujte priamo na vyrážku. Použitie opakujte v priebehu dňa podľa potreby.

Balenie sa predáva 0,25 g a kúpite ho za 9 € 
Gél Normaderm Total Mat
- tento gél je určený na zmatnenie pleti/T-zóny
- konzistencia je gélová a rýchlo sa vstrebe do pokožky
- je bez parabénov, nekomedogénny, s termálnou vodou Vichy a určený pre citlivú pleť
- Starostlivosť pre zmatnenie lesklej a mastnej pleti
- Svieži hydratačný gél so zmatňujúcimi mikročasticami

Inovácia Vichy - pôsobí proti všetkým príčinám lesklej a mastnej pleti/ Účinnosť - spojenie perlitu, látky s prirodzenou schopnosťou pohlcovať vlhkosť, a zmatňujúcich mikročastíc. Zmatnenie aj v extrémnych podmienkach / teplo-vlhkosť-stres-námaha /Vhodné pre citlivú pleť, hypoalergénny, nekomedogénny Použitie: aplikovať denne na vyčistenú, suchú pleť, nepoužívať okolo očí.
Balenie 30 ml sa predáva približne za 11 €

gél proti akné

Vichy Normaderm produkty 1. Čistenie pleti

15.6.13

♡Ahojky
Dnes som si pre Vás prichystala recenziu na produkty, ktoré sú určené pre problematickú pleť. Rozdelila som to na dva články. V tomto článku Vám predstavím produkty, ktoré sú určené na čistenie pleti. Vrámci jednej skvelej spolupráce, kedy som testovala produkt určený na lokálne použitie mi po čase prišli na testovanie aj ostatné produkty z rady Normaderm. Pamätám sa, že kedysi dávno, keď som mala asi 14-15 som niektoré tieto produkty používala a nebola som so všetkými až tak spokojná. Poslednú dobu si moja pleť robí čo chce, a tak som dala týmto výrobkom šancu a urobila som dobre. Mám doma aj Biodermácke produkty určené na problematickú pleť a tak to môžem pekne porovnávať. Určite nie som voči značke Vichy skeptická ako niektorí jedinci. Podľa mňa každá značka má svoje super výrobky, ktoré nám sadnú a majú pre nás dobré účinky a niektoré nám zase nemusia sadnúť/nesadnú. Veď to poznáme každá pleť je iná...:)

♡Ako prvý produkt Vám chcem predstaviť
Hĺbkový čistiaci gél
Tento produkt používam hlavne večer na čistenie pleti. 
- aplikujem ho pumpičkou/ stačí stlačiť 1 x, nanesiem na navlhčenú pleť a masírujem krúživými pohybmi/ vytvorí sa pena/ následne opláchnem čistou vodou
- je určený na každodenné používanie
- konzistencia je gélová, tekutejšia, má jemnú zelenú farbu
-má naozaj príjemnú parfumáciu, ktorá bola rovnaká aj pred rokmi
- neobsahuje mydlo, parabény a ani alkohol
- je hypoalergénny a určený aj pre citlivú pleť
- po použití gélu mám príjemný pocit, nevysušuje mi pleť 
- suchej pleti by som ho asi veľmi neodporučovala
- toto balenie má 200 ml a cena sa pohybuje okolo 10€
existuje aj väčšie balenie 400ml
Tento produkt odporúčam :)