ceruzky na oči

Dermacol - Kohl Kajal Eyeliner 2v1

26.9.13

Ahojky dievčatá! 
Dnes Vám v krátkosti predstavím kajalovú ceruzku na oči od Dermacolu.  
Je to ceruzka 2v1 v odtieni black - čierna. Má teda dvojaké využitie a môžete si ňou vytvoriť linku alebo dokonca aj dymové líčenie. Ja som túto ceruzku využívala predovšetkým ako linku.
Na to slúžila naozaj dobre. 
Ceruzka má dobrú pigmentáciu a na oku vydrží dosť dlho. 
Farba je čierna a intenzívna. Neobsahuje trblietky.
Na opačnej strane sa nachádza aplikátor, ktorým si môžete ceruzku rozblendiť podľa toho ako chcete. Takéto ceruzky s aplikátorom mám veľmi rada.
Pri strúhaní ceruzky treba pracovať opatrne, pretože má tendenciu zlomiť sa.
Stojí približne 3,80 eur. Dá sa zakúpiť aj online na stránke www.dermacol.sk.
Ako môžte na fotkách vidieť používala som ju často a už sa pomaly ošúchava nápis.







Dermacol

Dermacol Bioextrakt - mlieko po opaľovaní

24.9.13


Ahojte dievčatá!
Dnes tu mám pre Vás kratšiu recenziu na produkt, ktorý bol ideálny pre letné obdobie. 
Je už po lete :( aaaaah jaj nemám rada zimu....:(
Toto mlieko  sa nielenže pekne postará o opálenú pokožku, ale ju aj vyživuje.
Vôňa produktu je jemná, veľmi príjemná.
Farba produktu je biela.
Obsahuje E a D-panthenol.
Balenie je praktické.
Používala som toto po sprche v dňoch, ktoré boli plné slnka.
Mlieko má hutnejšiu konzistenciu a rozotiera sa dobre. Avšak musíte počkať dlhšie kým Vám zaschne.
S mliekom som bola spokojná, používala som ho v letných horúčavách a na pokožke mi neurobil žiadne alergické reakcie.
Cena je za produkt 3,45€ a objem je 250ml.





giveaway

Giveaway s vasesosovky.sk

18.9.13

Ahojte dievčatá!
Nedávno som naviazala spoluprácu s eshopom vasesosovky.sk
Na ich stránke môžete nájsť naozaj široký výber kontaktných šošoviek
Ja kontaktné šošovky nenosím, teda nemám s nimi žiadnu skúsenosť a ani neviem ako sa podrobne používajú. Ale vcelku ma to zaujalo, pretože mám pocit, že čoskoro ich budem potrebovať aj ja - narážam na dioptrické. V ponuke môžete nájsť aj nedioptrické, ktoré sú len na efekt. Stránka je riešená jednoducho, prehľadne. Môžete tam nájsť naozaj všetko, čo nositelia šošoviek potrebujú. Či už ide o rôzne druhy šošoviek, roztokov, príslušenstva atď. 

Podmienky giveaway:
sledovať môj blog cez GFC

- napísať do komentára odpoveď na otázky - 

Aké spôsoby platby existujú na stránke www.vasesosovky.sk  ?

A koľko výdajných miest sa nachádza na Slovensku ?

- napísať do komentára Váš email



Vyhrať môžete šošovky Magic Eye
Výherca si môže vybrať buď dioptrické alebo nedioptrické šošovky.
Súťaž bude ukončená 02.10.2013.

parfums.sk

Parfémy, ktoré vlastním...♡

17.9.13

Vône, parfémy používame ich každý deň .
V obchodoch je ich k dostaniu naozaj mnoho. Počas života striedame vône podľa toho ako nám sedia, ako sa nám páčia. 
U každého je to samozrejme iné. No a u mňa je to tak, že mám rada podobné zložky obsiahnuté v parfémoch, ktoré u vôní vyhľadávam. Medzi moje obľúbené značky patrí Chloé, Versace, D&G, Salvatore Ferragamo a iné. Rada skúšam aj nové vône a občas sa mi zapáčia a používam ich po nejaký ten čas každodenne. Aj keď je rozdiel medzi parfémom a toaletnou vodou - ja to až tak nerozlišujem, keďže mám doma pomaly samé toaletky, no zvyknem im hovoriť parfémy.
Dúfam, že ma budete chápať.
Toto leto ma bavila vôňa od značky Moschino - Pink Bouquet. Je určená hlavne pre mladšie baby, ktoré majú radšej sladkasté vône plné ovocia a kvetiniek. Mám ju naozaj veľmi rada, evokuje vo mne krásne letné spomienky. 
Oficiálny popis : Bohatá vôňa, krásny dizajn flakónu a ohlas uznávanej značky predurčujú vôňu Pink Bouquet k úspechu. Vrchné tóny sú tvorené sladkým ovocím, z ktorého najvýraznejšie pôsobí pôvabná malina a lahodný ananás. Svieži závan mladosti prináša do ovocno-kvetinovej kompozície citrusový bergamot. Prekrásna kytica uložená v srdci sa skladá z nežnej fialky, elegantnej pivónie, jemnej konvalinky a zvodného jazmínu. Príjemnou bodkou na záver je esencia chladivého dubového machu v kombinácii s pútavou arómou perníka, mladistvej broskyne a pižma.

Ďaľšia vôňa je od Salvatore Ferragamo - Heaven. Dostala som ju od sestry a musím povedať, že zo začiatku sa mi celkom páčila. No postupom času som ju používala málinko. Shine od S.Ferragamo sa mi páči viac.
Poznáte tieto vône aj Vy?:)
Vôňa Heaven má dizajn veľmi pekný, no výdrž parfumu sa mi zdá slabšia. Zloženie má nasledovné: pižmo, grapefruit, čaj, fialka, pivonka, pajazmín, kosatec, marhuľa, jablko.
Je taktiež vhodná skôr na leto.

Moja obľúbená vôňa je od značky Dolce&Gabbana - The One Rose, ktorú som jedného času dostala od jedného ex-priateľa za čo mu ďakujem. Pretože je fakt krásna.
Zloženie parfumu je takéto: ríbezle, grapefruit, santalové drevo, ruža, liči, pivonka, konvalinka, mandarínka, pižmo a vanilka, ľalia.
Od značky Dolce&Gabbana mám obľúbencov viac. Najradšej mám klasickú Light Blue - to je proste nádherná vôňa, ktorá sa mi ešte neprevoňala.
Páči sa aj Vám?

Nedávno som dostala aj vzorku vône See be Chloé. Mne osobne sa páčia skoro všetky vône od tejto značky. Konkrétne táto je pekná, určená na jar/leto. 
Je to príjemná vôňa a stačí naozaj minimálne množstvo a budete voňať po celý deň. Musím povedať, že aj mužom sa veľmi páči. 
- základ parfému tvorí vanilka, pižmo a santalové drevo
- hlava sa skladá z kvetov jablone a bergamotu
- srdcom je jazmín a ylang-ylang

Nasledujúca vôňa,ktorú mám veľmi rada je od značky Salvador Dali - Sun&Roses.
  • *SunAndRoses je letná vôňa na každý deň. Vyniká mladistvým charakterom, energiou, sebavedomou ženskosťou, sýtosťou farieb a entuziazmom! Úvod odkrýva veselé, vitálne tóny ružového grapefruitu a bergamotu doplnené sviežosťou chrumkavého jablka. Srdce pozostáva z očarujúceho buketu čerstvých ruží prekvitajúcich po boku nežných fialiek a delikátnych konvaliniek. Netradične orientálne tóny dominujú základu. Tvorí ho biele pižmo, céder a vanilka podporené zmyselným teplom santalového dreva.*

  • Taktiež je určená skôr na letné obdobie.Skoro všetky vône čo mám doma sú skôr určené na leto. Avšak mne to nevadí. A ako môžte vidieť zloženia parfémov majú niektoré zložky naozaj rovnaké.  
  • Samozrejme budem rada ak mi napíšete aké vône sa Vám páčia? A aké používate v lete a aké v jeseni/zime?

new in

New....:)

6.9.13

|moje rúžiky|
Ahoj baby v tomto článku budú len fotky:) Len momentálne nemám čas na dlhé články...:(
Prajem Vám pekný víkend!
Čoskoro budú recenzie:)
|paleta tieňov Zoeva96|
|líčenie očí|
|kozmetika PINK|
kozmetika BLUE|
|kozmetika GREEN|
|kozmetika ORANGE|
|špirálka Rimmel|
tekuté mydlo RADOX - článok nájdete TU |

Garnier

Garnier Dark Spot Corrector

5.9.13

Už ako z názvu a vzhľadu produktu môžete vidieť, že korektor nie je ako korektor. Väčšina z nich sa snaží niečo zakryť, ale tento je vo forme krému a snaží sa problém odstrániť. Snaží sa o zjednotenie pleti, dokonca chce zabrániť to aby bola pleť bez akýchkoľvek farebných nezrovnalostí. Je určený pre ľudí ktorý majú pigmentové škvrny, stopy po akné či po slnku. Na krabičke je uvedený popis, že krém by mal rozjasniť pleť aj bez pomoci makeupu. No a s tým teda doslovne súhlasiť nemôžem. Samozrejme pleť jemne rozjasní, ale pokiaľ máte nedokonalosti, tak vám to bude na dve veci.
 Tento krém má iné balenie ako krémy, ktoré su k dostaniu v obchodoch. Obal je z hliníku, kvôli zachovaniu účinkov vitamínu C. Balenie je vcelku pekné a praktické. Nesie sa v odtieňoch bielej a žltej, oranžovej farby. Aplikátor je užší a pri prvom otvorení je náchylný k pretečeniu produktu. Konzistencia krému je tekutejšia a rozoteria sa veľmi dobre. Nelepí a do pokožky sa vstrebe rýchlo. Pleť dokáže jemne hydratovať - niektorým to určite bude málo. Je možné ho používať aj pod makeup. Nanáša sa na vyčistenú pleť.  Má veľmi  príjemnú parfumáciu. Výsledky by sa mali dostaviť po cca 6-8 týždňoch používania. 
Myslím, že jemné fliačky na pleti dokáže čiastočne vybieliť, ale aby ste sa zbavili pigmentových škvŕn Vám zaručiť neviem. Tento krém používala aj moja mamina a tiež z neho nebola až taká odvarená. Cena za krém sa pohybuje okolo 7€.
-