Printic - obáločka z Francie

27.11.13

Ahojte dievčatá aj mne nedávno prišla obáločka s fotografiami od Printicu, o ktorých ste už určite počuli ... A ak nie tak čítajte ďalej... Veľmi som sa tomu potešila, pretože som si chcela dať niektoré fotky vyvolať a potom som na to nejak zabudla. To viete keď furt je niečo na práci...


AKO NA TO? 
Na začiatok je potrebné si stiahnuť aplikáciu Printic cez Obchod Play. Teda musíte mať Android, aby to fungovalo. Následne sa cez program zaregistrujete a vyberiete si fotky, ktoré si chcete dať poslať. Môžete si vybrať fotky odfotené priamo mobilom, alebo si ich jednoducho pošlete cez bluetooth z počítača. Fotky, ktoré si chcete poslať si označíte a môžete si tam pridať aj text. Ja som si tam nedávala žiadny text.
Cena za 1 fotku je 0,79€ a poštovné je zadarmo. Fotky mi prišli do 3 pracovných dní. Čo je naozaj skvelé.


Zobrazuje sa 1398030_273340842790599_479748500_o.jpg
Novinka - kalendárik na rok 2014, ktorý si môžete vyrobiť:) Veľkosť je ako pri fotkách 8x10cm.
Počuli ste už o Printicu?  viac informácií nájdete TU.

Le petit Marseillais

Le petit Marseiliais

24.11.13

Ahojte, dievčatá!
Dnes by som Vám chcela predstaviť sprcháče od mojej obľúbenej francúzskej značky Le petit Marseilias. Sú naozaj skvelé, konkrétne tieto mi priviezla sesternica, za čo jej veľmi pekne ďakujem. Na Slovensku som ich nevidela predávať nikde, ani v žiadnom eshope. No našla som ich len na tejto stránke pohlazenizfrancie.cz , ale poštovné na Slovensko je dosť drahé. Ak by mal niekto záujem si odtiaľ objednávať dajte vedieť. Značka ponúka na výber z naozaj širokého sortimentu produktov. Ja mám strašne rada aj ich šampóny, či telové mlieka, oleje. 

Dostala som konkrétne tieto druhy sprchovacích krémov:




- sprchovací krém s levanduľovým medom:
Jemne čistí a zvlhčuje pokožku. Jemnosť medu a čerstvo nazbieraných levanduľou evokujú intenzívne tóny. Pleť zostáva jemná, hydratovaná a vyživená. Levanduľa je kultová rastlina Provensálska. Symbolizuje nehu a ukľudňujúci pocit čistoty. Levanduľa sa využíva od stredoveku k výrobe parfumov a liekov, s obľubou jej v kúpeľoch používali už starí Rimania.

Musím povedať, že to je tak nádherná vôňa, že ju nedokážem ani opísať. Ak máte radi vôňu levandule samotnej, tak určite vyskúšajte tento sprchovací krém. Určite sa do neho zamilujete, tak ako aj ja. Ešte mám jedného favorita a to je tento. To je tá najdokonalejšia vôňa aká pre mňa existuje.


sprchovací krém s vanilkovým mliekom:
Jemne čistí pokožku, vytvára hladkú penu uvoľňujúcu nesmierne príjemnú, sofistikovanú vôňu. Pokožka zostáva jemná, hydratovaná a vyživená.Vanilkové mlieko sa používa pre svoje vyživujúce a ochranné vlastnosti.Vypestovanie kvalitných aromatických vanilkových plodov vyžaduje dlhodobú pozornú starostlivosť. Vanilka je jedným z najdrahších poľnohospodárskych produktov.

Tento sprcháč má taktiež príjemnú vôňu, vonia ako vanilkový puding a konzistencia je priam božská. Nie je moc tekutá ani moc hutná, takže paráda. 


- sprchovací krém s olivovým mliekom:
Jemne čistí a hydratuje pokožku. Vytvára ľahko oplachovatelná bohatú penu autentickej vône Provence. Extra jemný krém má neutrálne pH a je dermatologicky testovaný. Olivovník - je cenný nielen pre svoje plody, ale tiež svoje mlieko, ktoré má skvelé vyživujúce a hydratačné vlastnosti.

Tento sprcháč vonia taktiež príjemne, ale ešte som ho neodskúšala :)

Dekoratívna kozmetika

Pink :)

22.11.13

Ahojte, dievčatá!
Dnes by som Vám chcela ešte niečo v krátkosti napísať. Mám pre vás pripravenú kratšiu recenziu na výrobky od značky Maybelline a Essence ... :) 


Všetky vecičky sú ružovej farby, okrem špirálky ... 
Tá je čierna :) Určite ju poznáte aj Vy...:)


Pred nedávnom som si zakúpila špirálu v balení s balzamom Baby Lips.


Vidíte ten rozdiel? Naozaj krásne rozčeše riasy:)



Baby lips mám v odtieni Pink punch ... Je to krásna farba, jemnučká. Konzistencia je priam božská, masielkovitá. Moje pery sú po aplikovaní produktu krásne hebké, hydratované ...



Nedávno ma zaujal v DM-ku rúž od Essence v odtieni 10 cotton candy. Veľmi sa mi páči tento výrazný ružový odtieň. Najprv použijem balzam Baby lips, a následne rúž od Essence. Ako bodka na koniec nasleduje lesk na pery od Maybelline v odtieni 150 Pink shock.






Posledný týždeň bol pre mňa hektický...:) Bola som líčiť na stužkovú moju krásnu neterku a jej kamarátku:)
Na fotke je mladšia neter Paťka.


Tu už je Katka počas líčenia:)




Momentálne mám toho trošku viac do školy, utorok mám ťažkú skúšku, tak dnes len tak v krátkosti článok... Prajem vám pekný víkend...:)



Len tak...:)

12.11.13

Ahojte, dievčatá!
Dnes by som Vám chcela ešte niečo v krátkosti napísať. V blízkej dobe chystám recenzie na super produkty. Môžete sa tešiť na značky CrabtreeandEvelyn, Maybelline, Le petit Marseillail a iné... A mám pre Vás prichystanú novú mega voňavú súťaž, ktorá bude naozaj skvelá...:)

Momentálne mám toho dosť do školy, tak vám ukážem aspoň zopár fotiek čo sme dnes nafotili. Bolo naozaj pekné počasie, avšak keď sme sa rozhodli fotiť, tak slnko pomaly zapadlo :D Na fotke Lukáš, ja a Lukáš :D



Lukáško trošku zapózoval, v blízkej dobe budeme fotiť určite znova:D



+
novinky, ktoré budú čoskoro na blogu!:)




Prajem krásny večer :-*

Pilaten

Pilaten Maska na uhry

12.11.13

Ahojte dievčatá, v dnešnom poste Vám chcem predstaviť výrobok od značky Pilaten, ktorý som testovala ja a aj moja kamarátka Maťka. Ide o masku na uhry/ čierne bodky.


Fotka je trošku horšej kvality, pretože už bola tma a chcela som Vám ukázať ako balenie vyzerá. Pleťová maska obsahuje zložku aktívneho bambusového uhlia, ktoré zbaví pleť nedokonalostí. Pleť prekrví a získa tak zdravý a žiarivý vzhľad. Obsahuje prírodné zložky rozmarínu, extrakt z citrusovej kôry, nechtíka lekárskeho, vitamín B5, A a E. 

Nanáša sa na celú tvár alebo len T-zónu, nechá sa pôsobiť 15-20 minút, kým nezaschne. Následne sa odlúpne z pokožky. Používa sa 1-2x týždenne.

Ja s Maťou sme testovali malé balenia v sáčkoch. Samotný produkt po otvorení je intenzívnej čiernej farby a má hutnejšiu konzistenciu. Po chvíľke sa doslova až lepil na prstoch, takže treba rozotierať rýchlo. A takisto byť opatrní, lebo sa dá všetko pekne zašpiniť. Pred nanesením produktu je potrebné, aby bola pokožka čistá. Ja som pred aplikovaním masky pleť naparila. Masku je lepšie naniesť v hrubšej vrstve. Nechala som pôsobiť približne 20 minút a masku som odlúpla. Išlo to dolu trošku bolestivo, ale tak pre krásu sa trpí. Pleť bola potom naozaj krajšia, jemnejšia! A naozaj pleť prečistila, určite odporúčam. My sme nadšené a objednávame si plné balenie. Takže lepšie je vyskúšať mini balenie, aby ste vedeli či vám sadne.

Na fotke je Maťka, ktorá počas pôsobenia masky vystrašila brata. On jej na to povedal, že konečne vyzerá normálne :D

Balenie, ktoré sme otestovali má 6g a v eshope sa dá zakúpiť za 0,89€
Samozrejme si môžete zakúpiť aj plné balenie v tube čo je 60ml za cenu 10,99€.

Manufaktura

Luxusná pleťová voda z ruží Manufaktura

10.11.13

Ahojte dievčatá, v dnešnom mini-poste Vám chcem predstaviť výrobok od značky Manufaktura, ktorý som si obľúbila. Ide o prírodnú ružovú vodu, ktorá má slúžiť k očiste a regenerácii pleti. 


Popis výrobku:
Ružová voda z BIO organickej damašskej ruže sa získava pomalou destiláciou okvetných lístkov z ruže procesom vyvinutým v starej Perzii. Účinky ružovej vody využívali už starí Gréci a Rimania. Je výnimočná svojimi hydratačnými, spevňujúcimi, protizápalovými a hojivými účinkami. Vyrovnáva Ph a napomáha predísť vzniku vrások. Upokojuje a regeneruje podráždenú pokožku, urýchľuje proces hojenia. Je vhodná pre všetky typy pleti. Môže sa používať ako základ pod krém alebo make-up, na dočistenie pleti po odlíčení.


Balenie tohto produktu je nádherné, krásne, skvelé! A tá mašlička!:)
Značku Manufaktura mám naozaj veľmi rada. Tento produkt je konkrétne z rady Exclusive SpaRužovú vodu som chcela vyskúšať už len podľa pozitívnych recenzií. Balenie je dizajnovo skvelo poriešené a takisto aj samotný aplikátor je fajn. Pomocou -stlač- šťuplíčka si naaplikujete na tampónik množstvo produktu koľko potrebujete. Intenzívna je aj vôňa samotnej vody, ktorá vonia naozaj krásne po ružiach. Mne osobne sa  táto vôňa páči. Na pleti je príjemná a vôbec ju nedráždi. Ja používam túto vodu na dočistenie, keď mám pleť vyčistenú micelárkou a chcem ju len osviežiť. Pleť je po použití krásne hebká a akoby zvláčnená. Určite odporúčam vyskúšať.

Cena za produkt v eshope je okolo 17€. 

giveaway

Vyhodnotenie Giveaway u Petush.

7.11.13

No a ako som sľúbila, dnes 7.11 vyhodnocujem giveaway.
Zapojilo sa Vás naozaj celkom dosť. No šťastie sa usmialo na jednu z Vás.
S výberom výherného čísla komentáru mi pomohol kamarát Lukáš, za čo mu veľmi pekne ďakujem ;)
Šťastnou výherkyňou sa stala dievčina s komentárom č.29.
alenkakrivosudska@gmail.com
Srdečne blahoželám a Alinke idem písať mailík
Vám ostatným ďakujem za účasť a nezúfajte čoskoro vymyslím novú zaujímavú súťaž:)

parfums.sk

Vianočné inšpirácie✿

1.11.13

Ahojte dievčatá,dnes som si pre Vás pripravila článoček, kde by som Vám chcela ukázať nejaké tie vecičky, ktorými sa môžete nechať inšpirovať. Nazvala som ho ✿Vianočné inšpiráciePôjde o vecičky/darčeky/, ktorými môžete obdarovať na Vianoce svojich najbližších. Aj keď Vianoce by mali byť hlavne o niečom inom ako o daroch, určite každého z nás milá z lásky darovaná pozornosť v podobe darčeka poteší.
Vybrala som Vám niekoľko produktov zo stránky parfums.sk, kde ich ponúkajú za veľmi lákavé ceny.
Konkrétnejšie produkty, ktorými môžete obdarovať mamu, sestru, kamarátky. Nakoniec samozrejme aj niečo pre pánov. Darovanou kozmetikou vo väčšine prípadoch nič nepokazíte.

Pre mamu, sestru, kamarátku môžete si vyberať zo širokého sortimentu parfumov. Ja som vybrala moje obľúbené vône, ktoré sa na stránke predávajú za skvelé ceny. Osobne parfumy dostávam veľmi rada a vždy mi urobia neskutočnú radosť. Aj keď kupovať parfum nie je práve ľahké, pretože ak neviete čo sa danému človeku páči, môže to byť aj krok vedľa. Marc Jacobs, Lanvin, Dolce&Gabbana, Jil Sander či Versace a kopa ďaľších značiek. V mojom okolí je veľa žien, ktoré obľubujú práve tieto značky a sama som sa do nich zaľúbila. Myslím, že aj veľa žien na svete.  


Pre milovníčky starostlivosti o pokožku je tam toho na výber taktiež mnoho. Napríklad telový krém, či mlieko od Victorias Secret by určite potešilo sestru, kamarátku. 

Myslím, že aj tieto tri produkty na vlasy by ocenilo dosť dievčat. Tieto vecičky sú naozaj skvelé a mám ich odskúšané. Mythic oil, Macademia, Kérastase.


V dnešnej dobe sa chcú ženy páčiť a k tomu im dopomôže aj dekoratívna kozmetika. No samozrejme bez pekného úsmevu to nebude tak ľahké. Ak by som niekoho chcela potešiť dekoratívnou kozmetikou určite by som siahla po značkách MAC, Bourjois, O.P.I. Samozrejme musíte sa trafiť do vkusu daného človeka. 
Ja osobne dekoratívnu kozmetiku dostávam veľmi rada. :D Vlastne kozmetiku všeobecne.
Pre mladšiu sestru by mohol byť pekným darčekom parfum Justin Bieber, alebo produkty od zn. Hello Kitty. 

Ak by som mala vybrať niečo pre mužské osadenstvo boli by to najskôr parfumy. Pacco Rabbane, Versace, Abercrombie, Jil Sander. Značky, ktoré mi poväčšine veľmi voňajú.

Už máte premyslené čo idete kupovať na Vianoce Vy? :)
Prajem pekný víkend.