Garnier Perfect Blur 5sec.

31.3.14


Ahojte milé dievčatá:)
Dnešná recenzia bude na produkt, ktorý už dlhšie testujem a je to GARNIER Perfect Blur 5sec. Balenie mi prišlo vo veľkej krabici so zrkadielkom, kde si môžeme ihneď pozrieť rozdiely PRED a PO aplikácii produktu. 
Produkt Perfect Blur je dá sa povedať podkladová báza pod make up. Pleť by mala byť po nanesení produktu do 5 sekúnd bezchybná. 



Táto báza ma veľmi jemnú konzistenciu, tatú akoby našľahanú. Na pleti doslova kĺže a skvele sa rozotiera!:) Názov produktu je Perfect Blur 5sec a slovko "Blur" má spojitosť akoby s photoshopom, kde pri tomto efekte vyzmizíkujete všetky nedokonalosti na pleti. Pleť je dokonalá na omak i na vzhľad! A balenie bázy je tiež veľmi pekné, ružové, dievčenské! To, že obsahuje silikóny tu rozoberať nejdem, pretože povedzme si, ktorá báza ich nemá? 

Skúšali sme ho naniesť na rôzne typy pletí - suchú, zmiešanú i mastnejšiu. Najlepšie prilnul na suchú a zmiešanú, na mastnejšej pleti spôsobil to, že následná aplikácia makeupu nebola až tak skvelá. Makeup akoby na pleti nedržal. Na normálnej pleti vyzerá teda fajn a ak máte vrásky, tak ich dokáže naozaj vyplniť. No niektoré dievčatá so suchou pleťou neboli spokojné kvôli tomu, že im zvýrazňoval šupinky na pleti. To Vám môže dosvedčiť aj mamina. Na krabičke sa píše, že by mal nahradiť kludne aj makeup, čo si ja teda osobne nemyslím. 
Možno ak máte bezchybnú pleť, tak vtedy áno. Produkt dokáže pleť zmatniť po naozaj slušnú dobu :) (Skôr len tú T-zónu, ak máte mastnú pleť, určite nenahradí púder.) 

Na fotke je moja neter, ja a kamarátka:) Všetky tri sme vyskúšali tento produkt:) Nie je problém ho naniesť aj na makeup.

Do pozoru uvediem hlavne aplikáciu - von z tuby, kedy nastáva menší problém. Pri aplikovaní, krém akoby vyprskával z tuby von do strán. Inak ku produktu nemám výhrady. Veľa kamarátok, ktorým som túto bázu dala vyskúšať, tak boli spokojné a išli si ju zakúpiť. Takže z mojho okolia boli samé dobré ohlasy:) A ja som s ňou spokojná tiež. 


Objem produktu je 50ml a cena sa pohybuje okolo 10€/ks. 

Vyskúšali ste ho aj Vy? Ste spokojné?

Prajem pekný dník :-*
Petush

Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Moc se mi líbí ta krabička :) Perfect Blur mě hodně láká, ale četla jsem, že při dlouhodobém používání ucpává póry, ale mě se to snad vyhne :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡