Avon testovanie :)

6.4.14

Ahojte dievčatá,

Pred časom mi došiel balíček na testovanie od značky Avon. V balíčku toho bolo naozaj hojne - CC krémy, riasenka Aero Volume, rúže Ultra Colour Absolute a parfum Femme. 
Tak a teraz Vám ukážem samotné produkty:)

AVON Femme EDP

Samotný parfém/flakón pripomína kryštál či diamant, čo na mňa pôsobí luxusným dojmom. Parfumovaná voda je ružovej farby. Tvorca tejto vône Herry Fremont má za sebou už veľa úspešných a populárnych vôní – napr. Ralph Lauren Romance, Calvin Klein CK One a iné. 
Tento parfum je celkom vydarený a mne osobne sa páči. Je to jemná, ženská vôňa ako stvorená na jar. Je z nej cítiť hlavne magnóliu, hrušku a jantár. Výdrž je super a čo je skvelé, je to, že ma z nej nebolí hlava.  Ak máte v okolí svoju Avon lady, určite požiadajte o vzorku.


Ľahký krycí denný krém CC Ideal Flawless SPF 20

"Ľahký krycí denný krém SPF 20 s vitamínom C a sladkým drievkom pomáha zakryť pigmentové a tmavé škvrny a tak zjednocuje tón pleti. Ľahké nemastné zloženie zaisťuje hydratáciu počas 24 hodín, vylepšené krytie navyše redukuje známky únavy a vracia pleti žiarivý vzhľad."
Tento CC krém som dostala na testovanie v dvoch odtieňoch Ivory a Nude. Čo bolo skvelé na odtieňoch, bolo to, že oba boli svetlé. Ak ste vyskúšali niekedy BB krém od Avonu, tak si môžete všimnúť to, že tubička vyzerá rovnako ako pri BB-čku. Tuba pôsobí tak, že je malá, no obsahuje 30 ml produktu. Parfumácia je zaujímavá, neviem ju k ničomu prirovnať. Obsahuje SPF20 a to je na tomto kréme plus. Konzistencia je tekutejšia a rozotiera sa veľmi dobre. Krytie produktu, dá sa povedať nie je žiadne, takže v tomto je najväčšie negatívum. Podľa mňa bude fajn v lete, alebo pre tie z Vás, ktoré chcú pleť len jemne "doladiť".




Rúž Ultra Colour Absolute

"Unikátne výrazné farby v spojení s komplexnou hydratačnou starostlivosťou. Nový rúž Ultra Colour Absolute s technológiou True Color obsahuje komplexnú starostlivosť pre dokonalé pery. Vďaka vitamínom E a C, kolagénu a SPF 15 budú vaše pery hodvábne, skvelo hydratované, zdravé a chránené."


Balenie týchto rúžikov je veľmi pekné, ženské. Cyklámenová farba v kombinácii so striebornou je naozaj fajn.Veľký obsah hydratačných zložiek je cítiť už pri samotnom nanášaní, produkt akoby po perách kĺzal . Na výber máte naozaj z veľkého množstva odtieňov farieb. Tento produkt od Avonu ma z toho balíčka zaujal najviac a hlavne dva odtiene.

Ako prvý Vám predstavím odtieň Creamy melon. Je to svetlejšia korálová farba, ktorá je na jar asi úplne najvhodnejšia. Hneď ako som ju prvýkrát uvidela, som sa do nej "zamilovala". Je to naozaj krásna farba, ale naozaj. Na perách vyzerá super. Výdrž je ale trošku slabšia, no ale kvôli tej krásnej farbe jej to odpustiť viem.


Odtieň Radiant Raisin je  tmavo fialová alebo slivková farba. Je to dosť výrazná farba, ktorá sa hodí k jemne nalíčením očiam. Má výborné krytie!


Farba Lovely Cherry je taká hravá, veselá! Na perách vyzerá šťavnato. Skvelý odtieň na letné dni.


Odtieň Natural Flush je svetlá nude farba. Je naozaj krásna a na perách vyzerá sexi - a samozrejme k dymovému lýčeniu. Ja som si tento odtieň obľúbila veľmi.


Odtieň Tea Rose  je  úplne ideálny. Jemná farba, ktorá je ideálna na každodenné nosenie. Má konzistenciu ako balzam na pery a aplikuje sa jednoducho. Určite sa hodí veľa typom žien.


Rich Merlot je sýta vínovo červená farba. Rúž je hydratačný a pery nevysušuje. Na perách vyzerá akoby ste mali ešte nanesený lesk.

Špirála Aero Volume

"AVON prináša špirálu s najľahším zložením vôbec. Nová Špirála Aero Volume s prelomovou technológiou Zero gravity obsahuje Komplex Pillow, ktorý dodáva riasam objem bez zaťaženia. Jedinečná kefka v tvare hviezdy zabezpečuje nadvihnutie rias a rovnomerné nanášanie farby."
Riasenka Vám urobí čierne riasy, ktoré vyzerajú hlavne prirodzene a oddelene. Objem a dĺžku musíte docieliť jedine vrstvením. Prvá vrstva totiž len oddelí, prečeše. No mám pocit akoby tá riasenka bola vyschnutá - hovorí Maťka, kamarátka, ktorá túto špirálu otestovala. Ja pri riasenkách oceňujem hlavno to, keď vytvorí objem a predĺženie. Táto riasenka urobí iba prirodzené riasy. Kefka má klasický tvar, nič špeciálne. Sama by som si túto špirálu asi neobjednala, dávam prednosť kefkách, ktoré sú väčšie.

Aero


Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Hodně mě zaujal CC krém, určitě plánuji jeho pořízení :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten CC krém mám a je skvelý♥
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡