Letné osvieženie s Radoxom

30.7.14


Radox nám prináša sprcháče, ktoré nám prinesú Letné osvieženie do našich kúpelní. Tri farebne ladené sprcháče voňajú neuveriteľne ovocne a rada by som Vám ich predstavila.
Prvý "Uplifting" je s červeným grepom a bazalkouDruhý "Revive" -vonia po mandarínke a citrónovej tráve.Posledný je "Energise" s vôňou limetky a mäty.



Všetky tri voňajú super:) Rozvoňajú celú kúpeľňu na dlhú dobu... Sú príjemné a majú gélovitú konzistenciu a dobre penia. Kombináciá vôní je zaujímavá a netypická. A mne veľmi blízka. Poslednú dobu sprcháče skúšam veľmi rada, najčastejšie si kupujem limitky od Baley. Ale samozrejme aj od Radoxu, hlavne tie krémové.

Tieto sprcháče ma inšpirovali k výrobe letných drinkov, ktoré boli takisto osviežujúce. Grepový džús s ľadom a pár lístkami bazalky, ktorá tomu dodala jedinečnú arómu. Druhý drink bol Virgin mojito a posledný sme si urobili tropický Tang, ktorý perfektne ladil s balením sprcháča Revive.

Letné osvieženie...:) čo si pod tým predstavujem? Hlavne super počasie, slniečko, skvelé drinky a zmrzlinu asi ako každý:) Samozrejme nemôže chýbať ani bazén a teplé noci...:) Aj keď to poslednú dobu tak nevyzerá, leto stále trvá. 
Tu mám pre vás pár fotiek, ktoré vo mne inklinujú pocit radosti z leta...:) Nemôže chýbať more, výlety, cestovanie... a dobré pivo :D (na tej poslednej foto ho ešte nemám, pretože sme tam len prišli...) Ale podnik delírium odporúčam :D

Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

  1. Radox se teď objevuje na čímdál více blozích, asi ho také vyzkouším :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡