Krasa.cz

26.2.14



Milé dievčatá, zoznámte sa s Respectissime riasenkou od La Roche-Posay. Túto značku určite poznáte. Hlavne teda výrobky určené pre starostlivosť o pleť. Táto riasenka je určená pre citlivé oči a zväčšuje objem rias. Je bez parfumácie a parabénov. Kartáčik je pomerne malý a je zatočený. Riasenka sa nedrobí a neopadáva.

Mám ju v odtieni Black a objem riasenky je 8,3ml. Balenie je pekné, jednoduché, nesie sa v čiernobielej kombinácii.

Posilňujúca riasenka rovnomerne nanáša farbu po celej dĺžke rias. Je vhodná aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Obsahuje rastové sérum.

Výhody:
  • riasenka drží na riasach, nedrobí sa 
  • oftalmologicky vysoko tolerantná formula
  • bez parfumácie
  • hypoalergénna 
Výsledky:
  • okamžite zaisťuje atraktívny objem
  • už po 2 týždňoch používania sú riasy viditeľne plnšie a pevnejšie
  • sú viditeľne posilnené aj po odlíčení







Testovala som aj dlhotrvajúci rúž od značky Dermacol v odtieni 13. Inak rúže od zn. Dermacol mám veľmi rada. 

No darovala som ho mamine, ktorej sa tento odtieň veľmi páčil.
Túto vzorku som dostala na testovanie a odtieň sa mne osobne nehodil, tak ho otestovala ona. 
Ide o takú zvláštnu farbu, ani ju neviem opísať. 
Taká hnedobronzová s perleťou?
Konzistencia samotného rúžu je vraj fajn a pery nevysušuje. Keďže ide o tester, tak obal hodnotiť nechcem. Textúra je krémová a keďže je z rady LongLasting, tak vydrží celkom dlho. Aspoň tak tvrdila mamina. 
Ja iné odtiene z tejto rady nemám, čiže neviem posúdiť aké sú.  Vyskúšali ste ich ?:)

make-up

Makeup a púder Fit Me Maybelline NY

25.2.14


Ahojky dievčatá :) 
Dnes by som Vám chcela predstaviť makeup a púder od zn.Maybelline z rady FIT ME! 
Táto kolekcia produktov z rady FIT ME pôsobí na mňa vcelku luxusne. Dizajnovo naozaj vydarená. Rada FIT ME ponúka okrem týchto dvoch produktov aj korektor a lícenkuJa mám makeup a púder v odtieni 120.
Makeup je založený na gélovej báze a konzistencia makeupu je veľmi fajn - síce je trošku tekutejší. Takáto konzistencia makeupu je výborná pre suchú pleť.
Mal by dokonale splynúť s pleťou. Na pleti je príjemný, dobre sa rozotiera a nie je parfumovaný. Je ľahký a na pleti vytvorí GLOW efekt. Krytie je jemné, takže pre zakrytie nedokonalostí, treba použiť korektor. Myslím, že je najviac vhodný pre normálnu až suchú pleť.



Moja pleť je zmiešaná a po aplikácii makeupu vyzerá pekne sviežaBalenie makeupu je jednoduché, sklenená fľaštička s čiernou pumpičkou. Vrchnáčik je čiernej farby a je na ňom nápis FIT ME. Odtieň produktu je vyznačený na sklenenej fľaštičke. K dispozícii je naozaj skvelý výber odtieňov, hlavne teda v USA. Odtieň 120 je z tých svetlejších - no pre bledulky bude pritmavý.
Na pleti samotný makeup pôsobí prirodzene a nevytvára masku. Ak máte pleť mastnejšiu, budete určite potrebovať púder:) 
Cena za makeup sa pohybuje okolo 11€.







Púder FIT ME odt.120 má jednoduché čierne balenie, obsahujúce zrkadielko a hubku na nanášanie. Mám odtieň 120, ktorý je dosť svetlučký. Púder celkom dosť práši a príde mi
obyčajný. Keďže ho používam len na T-zónu a tam to pekne zmatní, môžem povedať, že je fajn. Ale ak potrebujete poriadne zmatnenie, ktoré vydrží dlhú dobu, tak by som siahla po inom púdriku.
Cena za púder je okolo 7€.





recenzie

Ultraflesh Shinebox

18.2.14



Ahojky dievčatá! 
V dnešnom poste by som Vám chcela predstaviť jeden super produkt, ktorý som dostala na vyskúšanie od stránky www.strawberrynet.comUrčite ste už o tomto produkte čítali a stránku možno poznáte tiež. Ja ju poznám už dlhšiu dobu, a tí čo nie, tak stránka ponúka obrovské množstvo kozmetiky, dokonca aj luxusných značiek za veľmi prijateľné sumy. Poštovné je zadarmo - avšak neviem ako to je pri parfumoch.



Ultraflesh Shinebox od značky Beauty Fusion obsahuje 3 typy rozjasňovačov - krémový, púdrový a v ceruzke.
Obal pôsobí elegantne, je čiernej farby s pekným dizajnom. Je rozdelený do troch poschodí/sekcií, kde sa v každej sekcii nachádzajú rozjasňovače. Otváranie a uzatváranie je bezproblémové. Ako prvý rozjasňovač, ktorý sa nachádza v prvom poschodí je púdrový rozjasňovač, ktorý môžeme naniesť pomocou štetca kludne aj ako lícenku. Farba je jemne broskynková a je veľmi dobre pigmentovaná. Na svetle vyzerá naozaj super.
V druhom poschodí sa nachádzajú dva krémové rozjasňovače. Jeden je s podtónom do ružova a druhý do zlatista. Tie môžeme nanášať iba prstom na rozjasnenie lícnych kostí či pod obočie. V poslednom poschodí sú dve ceruzky, ktoré majú aj názvy Nude a Secret shimmer. Sú makké, ľahko rozstierateľné. No ich veľkosť je naozaj maličká a sú vhodné na prejasnenie vnútorného kútika oka. Čoskoro Vám ukážem aj nejaké to líčenie s použitím týchto rozjasňovačov:)



Paletka má cenu okolo 24 €.











Pleťové masky

Pleťová maska Ziaja - Kozie mlieko :)

17.2.14


Ahojte dievčatá v dnešnom článku Vám predstavím masku od zn. Ziaja z rady Kozie mlieko. Táto maska je určená pre suchú pleť so sklonom k tvorbe vrások. 
Moja pleť je zmiešaná a v podslednej dobe sa mi vytvárajú šupinky na nose. Pre to som aj vďačne túto masku otestovala :) Ešte mám od zn. Ziaja omladzujúcu masku z rady Ružové maslo, ale o nej napíšem až nabudúce. 

Balenie produktu sa nesie v bielostriebornej kombinácii, je pytlíčkovo balené a každé balenie má 7ml. Mne jedno balenie vydrží na dve aplikácie.


Masku môžme používať 1-2x do týždňa a nanášame ju na vyčistenú pleť, krk či dekolt. Necháme pôsobiť 20 minút a následne zmyjeme. Ja som postupovala podľa návodu a na zmývanie som použila navlhčený tampónik. Pleť je po použití masky krásne hydratovaná a jemná. Nemusím si následne pleť krémovať ako po použití masiek, ktoré sú určené napr. pre problematickú pleť. (Tie pleť trošku vysušienkujú.)

Moje hodnotenie:
Konzistencia masky je krémová/ trošku hutná a farba je biela. Na pleť sa aplikuje jednoducho a postačí malé množstvo. Pleť je po aplikácii krásne hydratovaná.
Nevytvorila mi alergické reakcie - svrbenie, pálenie. Má príjemnú parfumáciu, tak ako ostatné produkty z rady Kozie mlieko. Masku určite odporúčam vyskúšať.

Stimuluje proces regenerácie epidermis. Výrazne vyhladzuje vrásky a účinne bráni vznikaniu nových. Intenzívne vyživuje a chráni pred dehydratáciou. Medzi aktívne zložky v maske patrí komplex zložiek kozieho mlieka, vitamín A a E, provitamín B5 (D-panthenol).




Astor

Astor masielka na pery :)

10.2.14



Toto masielko má vlastnosti troch výrobkov na pery 3 v 1 - rúžu, balzamu a lesku na pery. Perám dodáva farbu ako rúž, je trblietavý ako lesk a vyživuje pery ako balzam. 
Balenie produktu je v tyčinke, ktorá sa vysúva. Je to praktické a takéto balenia mi veľmi vyhovujú. Vyzerá to naozaj skvelo!:)



Keď si k masielku privoniate ucítite sladkú - jemne vanilkovú parfumáciu. Samotný produkt pri aplikácii na pery kĺže ako masielko. Pigmentácia je naozaj dobrá a pery zahalí do krásnej farby daného odtieňu. Pery krásne hydratuje a kamarátka, ktorej som dala tento rúžobalzámik vyskúšať si ho šla hneď zakúpiť a je s ním tiež spokojná. No ak máte pery veľmi suché, tak by ste ich mali pred nanesením hydratovať alebo urobiť peeling. Môže jemne zdôrazniť šupinky na perách. V ponuke nájdete dokonca až 12 odtieňov. Ja mám dva odtiene 010 Pink Lady - je to svetlá ružová farba, ktorá na perách vyzerá veľmi pekne, cukríkovo a 013 Magic Magenta - je to výraznejšia fuchsiová farba, ktorá sa mi páči k nahému líčeniu očí .
Obal produktu je síce veľmi pekný, no pri bežnom používaní sa písmo z obalu zošucháva.




Moje hodnotenie:
Aplikuje sa výborne a na perách vyzerá krásne
Výdrž je okolo 2 hodín
Cena: okolo 6 - 7 EUR
Dávam mu 9/10 bodov

La Roche Posay

La Roche - Posay Effaclar mini set ♥

10.2.14



Ahojte dievčatá...:)

V dnešnom článku po dlhšej dobe (to že po dlhšej má svoje dôvody, tak dúfam, že mi to prepáčite, ale konečne som urobila jednu štátnicu a ešte ma čaká druhá) som si pre Vás pripravila recenziu na mini set od La Roche-Posay, ktorý je určený predovšetkým na vyskúšanie si produktov. Je to fajn, pretože si môžeme vyskúšať všetky produkty v menšej veľkosti a podľa toho uvidíme, či nám samotné produkty sadnú alebo nie. Takéto sety ste už určite v lekárňach videli od rôznych značiek. Momentálne by mal byť k dostaniu, tak sa stačí popýtať. Ja som túto sadu dostala na vyskúšanie od La roche Posay za čo im ďakujem a testovala som ju cca od novembra.



Balenie mini produktov je v modrej krabičke a je určené pre problematickú pleť. V krabičke nájdete leták, kde sa o produktoch dozviete viac a nájdete tam samozrejme samotné produkty. Micelárnu pleťovú vodu, čistiaci gél a 3 mini vzorky krémiku.


Micelárka Effaclar.
- je vo veľkosti 50ml, je priesvitná, tekutá:) Odličuje pleť celkom dobre, no mám pocit, že nechá pleť trošku lepkavú. Má slúžiť skôr na dočistenie a na prípravu pleti pred doplnkovou starostlivosťou - krémiky, séra a podobne. Ako jediný produkt na odlíčenie by som ju určite nepoužívala.



Čistiaci pleťový gél Effacar.
-je vo veľkosti 50ml, je priesvitný a má gélovitú konzistenciu. Má veľmi jemnú parfumáciu. Na vlhkú pleť ho nanášam prstami - postačí malé množstvo. Krúživými pohybmi pokožku masírujem a z gélu sa na pleti vytvorí bohatá pena, ktorá zaručí dostatočné vyčistenie. Pleť je po umytí jemná a nemám pocit, že by bola vysušená. Vyhýbam sa okoliu očí, pretože tento produkt na odličovanie očí určený nie je. S gélom som bola veľmi spokojná.







Vzorky pleťového krému Effaclar Duo vo veľkosti 3ml. 
Krém ma ľahkú gélovitú konzistenciu. Parfumáciu má jemnú. Hydratuje pleť málo a nejaké výrazné účinky krému som nezaregistrovala. Na pleti je celkom príjemný, no počas testovania v zime mi nevyhovoval. Moja pleť je zmiešaná a počas chladnejších dní má sklon ku tvorbe šupiniek. Tak tento krém nebol postačujúci. :)