parfums.sk

Aké vône používajú muži? ♡

7.4.14

Ahojte dievčatá,
poslednú dobu som začala skúmavo zisťovať aké vône sa páčia mužom a aké vône používajú.
Tak som sa zopár známych kamarátov opýtala aké vône teda "nosia". V tomto článku Vám teda priblížim štýl, ktorí chlapci na sebe "nosia". Niekde som počula aj to, že ženy sa podvedome rozhodujú aj o tom či je muž pre ne sexuálne atraktívny na základe vône. Dnes tu mám pre vás vône od rôznych mužov - mladších aj starších.

Ako prvá vôňa, ktorú vám spomeniem a mimochodom sa páči aj mne je Pacco Rabane 1 milion. Tento tip mi dal Coco R., ktorý túto vôňu používa po dlhé roky. 
Je to veľmi pekná a výrazná vôňa. Myslím si, že jedna z najlepších na trhu vôbec. Páči sa i môjmu okoliu a zaujme svojou jedinečnosťou. Pre niekoho možno veľmi sladká, ale zároveň jemná.

Zloženie: 
  • Hlava
  • mandarínka, mäta
  • Srdce
  • ruža, škorica
  • Základ
  • koža, ambra, fazuľky tonka

"Toaletná voda Paco Rabanne 1 Million predstavuje životné putovanie úspešného a ctižiadostivého muža, ktorý presne vie, čo od života žiada a na ktorého konci je vytúžený a naplnený životný cieľ. Na začiatku svojej cesty míňa rôzne zákutia plné životných strastí a slastí, je prevoňaná esenciami grapefruitu, červeného pomaranča a povzbudzujúcej mäty."



Ďalší tip tu mám od Juraja H., ktorý mi na moju otázku, ktorá vôňa je pre neho Tá NAJ odpovedal, že je to Rochas Man. Pre Juraja je táto vôňa jedinečná. Je to naozaj pekná, hrejivá vôňa. Je vcelku dosť zmyselná a je určená hlavne pre tých čo majú radi sladké vône. Častokrát som dostal komplimenty na tento parfém od žien.

Zloženie:
Hlava
levanduľa, drvené zelené listy, bergamot
Srdce
ambra, moka, vanilka, jazmín
Základ
céder, santalové drevo
"Parfém Rochas Rochas Man je pánska orientálna vôňa zosobňujúca jedinečné spojenie jemnosti a silnej energie. Toto nečakane kontrastné spojenie zlučuje úplne protikladné sily. Fascinujúci úvod vône tvorí namiešaná kombinácia opojnej levandule, bergamotu a drvených zelených listov. V kvetinovo-orientálnom srdci vône sa ukrýva originálna kombinácia ambry, sladkej vanilky a krehkého jazmínu spolu s veľmi intenzívnou a energickou arómou kávy moky. Túto nezabudnuteľnú jedinečnú kombináciu sprevádzajú exotické esencie cédra a charizmatického santalového dreva. Vôňa Rochas Man sa hodí najmä pre večerné nosenie."


Tretia vôňa je tip od kamaráta Tomáša K. ktorý dáva prednosť klasike a rafinovanosti. Tento parfém od Hugo Boss Bottled som si vyskúšal už pred pár rokmi no stále sa k nemu vraciam . Je veľmi príjemný, výrazný a nadčasový. Zbožňujem túto vôňu. 
"Klasické hodnoty elegancie a štýlu... BOSS - muž cieľavedomý, orientovaný na úspech, so zdravou dávkou sebadôvery. Je vyrovnaný sám so sebou i svojím okolím. Plný energie ide svojou cestou k cieľu a zostáva pritom mužný, sympatický a zachováva si svoj zmysel pre humor. Vôňa BOSS BOTTLED od Hugo Boss je vôňa, ktorá má charizmu. Jednoduché čísté línie flakónu s logom a matným strieborným uzáverom ho radia medzi klasické ikony. Pôsobí štýlovo, elegantne a zdržanlivo - nepochybne BOSS BOTTLED."

Zloženie:

Hlava

mach, bergamot, jablko, citrusy, pelargónia, slivka

Srdce

mahagón, karafiát, škorica

Základ

olivovník, vetiver, santalové drevo, vanilka, céder

Ďaľší tip je naozaj luxusná vôňa od Abercrombie. To je moja naozaj obľúbená značka aj v oblečení. Tento tip mi dal kamarát z Prahy a je s touto vôňou veľmi spokojný. Dokonca sa dá zakúpiť aj na stránke parfums.sk. S touto vôňou som spokojný asi najviac zo všetkých, ktoré som dosiaľ mal možnosť odskúšať. Je to jedinečná, nenahraditeľná vôňa, ktorú si určite obľúbite. Na tele vydrží naozaj veľmi dlho.
Zloženie:
Hlava
pomaranč, citrón, jedle, kardamon
Srdce
rozmarýn, jazmín, mandarinka, ruža
Základ
mošus, mach, vetiver, ružové drevo

"Abercrombie & Fitch Fierce je príjemná, všadeprítomná a veľmi mužná vôňa. Úvodnú kompozíciu otvárajú vône citrónu, jedle, kardamónu, sviežeho pomaranča a petitgrain. Tieto tóny neskôr prechádzajú do zvodného kvetinového srdca, ktorému dominuje jazmín, konvalinka, rozmarín, sladká ruža, a ktoré z vás urobí elegantného muža. Neodolateľný záver z akordov zemitého vetiveru, mužného dreva, pižma a chladivého machu na vašej pokožke vydrží nesmierne dlhú dobu."



Posledný dnešný tip tu mám vôňu, ktorú odporúča spolužiak Janko G.. Ide o parfém Thierry Mugler A*Men. Je to originálna vôňa, ktorá nie je určite vhodná pre každého. Treba jej nájsť samozrejme chuť a tú som ja našiel. Je netypická a naozaj skvelá.

Zloženie:
Hlava 
bergamot, levanduľa, koriander, mäta
Srdce 
pačuli, céder, karmel, pačuli
Základ 
káva, styrax, tonka, pižmo, vanilka

"Hlavu vône A * Men otvára osviežujúci akord sladkej mandarínky a práve natrhaných černíc. Samotné srdce sa skladá z delikátneho karamelu a jedinečnej snovej arómy medu. Podmanivý základ sa skladá z fazule a exotického pačuli. Sofistikovane vybrané esencie očaria vaše zmysly a navodia neopakovateľnú atmosféru. Tento exkluzívny pánsky parfém od Thierry Mugler môžete nosiť po celý deň a v každom ročnom období."

Avon

Avon testovanie :)

6.4.14

Ahojte dievčatá,

Pred časom mi došiel balíček na testovanie od značky Avon. V balíčku toho bolo naozaj hojne - CC krémy, riasenka Aero Volume, rúže Ultra Colour Absolute a parfum Femme. 
Tak a teraz Vám ukážem samotné produkty:)

AVON Femme EDP

Samotný parfém/flakón pripomína kryštál či diamant, čo na mňa pôsobí luxusným dojmom. Parfumovaná voda je ružovej farby. Tvorca tejto vône Herry Fremont má za sebou už veľa úspešných a populárnych vôní – napr. Ralph Lauren Romance, Calvin Klein CK One a iné. 
Tento parfum je celkom vydarený a mne osobne sa páči. Je to jemná, ženská vôňa ako stvorená na jar. Je z nej cítiť hlavne magnóliu, hrušku a jantár. Výdrž je super a čo je skvelé, je to, že ma z nej nebolí hlava.  Ak máte v okolí svoju Avon lady, určite požiadajte o vzorku.


Ľahký krycí denný krém CC Ideal Flawless SPF 20

"Ľahký krycí denný krém SPF 20 s vitamínom C a sladkým drievkom pomáha zakryť pigmentové a tmavé škvrny a tak zjednocuje tón pleti. Ľahké nemastné zloženie zaisťuje hydratáciu počas 24 hodín, vylepšené krytie navyše redukuje známky únavy a vracia pleti žiarivý vzhľad."
Tento CC krém som dostala na testovanie v dvoch odtieňoch Ivory a Nude. Čo bolo skvelé na odtieňoch, bolo to, že oba boli svetlé. Ak ste vyskúšali niekedy BB krém od Avonu, tak si môžete všimnúť to, že tubička vyzerá rovnako ako pri BB-čku. Tuba pôsobí tak, že je malá, no obsahuje 30 ml produktu. Parfumácia je zaujímavá, neviem ju k ničomu prirovnať. Obsahuje SPF20 a to je na tomto kréme plus. Konzistencia je tekutejšia a rozotiera sa veľmi dobre. Krytie produktu, dá sa povedať nie je žiadne, takže v tomto je najväčšie negatívum. Podľa mňa bude fajn v lete, alebo pre tie z Vás, ktoré chcú pleť len jemne "doladiť".




Rúž Ultra Colour Absolute

"Unikátne výrazné farby v spojení s komplexnou hydratačnou starostlivosťou. Nový rúž Ultra Colour Absolute s technológiou True Color obsahuje komplexnú starostlivosť pre dokonalé pery. Vďaka vitamínom E a C, kolagénu a SPF 15 budú vaše pery hodvábne, skvelo hydratované, zdravé a chránené."


Balenie týchto rúžikov je veľmi pekné, ženské. Cyklámenová farba v kombinácii so striebornou je naozaj fajn.Veľký obsah hydratačných zložiek je cítiť už pri samotnom nanášaní, produkt akoby po perách kĺzal . Na výber máte naozaj z veľkého množstva odtieňov farieb. Tento produkt od Avonu ma z toho balíčka zaujal najviac a hlavne dva odtiene.

Ako prvý Vám predstavím odtieň Creamy melon. Je to svetlejšia korálová farba, ktorá je na jar asi úplne najvhodnejšia. Hneď ako som ju prvýkrát uvidela, som sa do nej "zamilovala". Je to naozaj krásna farba, ale naozaj. Na perách vyzerá super. Výdrž je ale trošku slabšia, no ale kvôli tej krásnej farbe jej to odpustiť viem.


Odtieň Radiant Raisin je  tmavo fialová alebo slivková farba. Je to dosť výrazná farba, ktorá sa hodí k jemne nalíčením očiam. Má výborné krytie!


Farba Lovely Cherry je taká hravá, veselá! Na perách vyzerá šťavnato. Skvelý odtieň na letné dni.


Odtieň Natural Flush je svetlá nude farba. Je naozaj krásna a na perách vyzerá sexi - a samozrejme k dymovému lýčeniu. Ja som si tento odtieň obľúbila veľmi.


Odtieň Tea Rose  je  úplne ideálny. Jemná farba, ktorá je ideálna na každodenné nosenie. Má konzistenciu ako balzam na pery a aplikuje sa jednoducho. Určite sa hodí veľa typom žien.


Rich Merlot je sýta vínovo červená farba. Rúž je hydratačný a pery nevysušuje. Na perách vyzerá akoby ste mali ešte nanesený lesk.

Špirála Aero Volume

"AVON prináša špirálu s najľahším zložením vôbec. Nová Špirála Aero Volume s prelomovou technológiou Zero gravity obsahuje Komplex Pillow, ktorý dodáva riasam objem bez zaťaženia. Jedinečná kefka v tvare hviezdy zabezpečuje nadvihnutie rias a rovnomerné nanášanie farby."
Riasenka Vám urobí čierne riasy, ktoré vyzerajú hlavne prirodzene a oddelene. Objem a dĺžku musíte docieliť jedine vrstvením. Prvá vrstva totiž len oddelí, prečeše. No mám pocit akoby tá riasenka bola vyschnutá - hovorí Maťka, kamarátka, ktorá túto špirálu otestovala. Ja pri riasenkách oceňujem hlavno to, keď vytvorí objem a predĺženie. Táto riasenka urobí iba prirodzené riasy. Kefka má klasický tvar, nič špeciálne. Sama by som si túto špirálu asi neobjednala, dávam prednosť kefkách, ktoré sú väčšie.

Aero


denný krém

KAWAR denný krém

5.4.14


Ahojte dievčatá, v dnešnej recenzii Vám predstavím krém na pleť od značky KAWAR DENNÝ KRÉM.  
Tento krém je s minerálmi z Mŕtveho mora, UV filtrom. Hydratuje a vyživuje pleť do hĺbky a zvyšuje jej pružnosť. Pleť získa svieži, vláčny a jemný vzhľad, je chránená počas celého dňa. Ideálny pre všetky typy pleti.


" Kawar, kozmetika z Mŕtveho mora je spojením blahodárnych účinkov Mŕtveho mora a moderných výrobných postupov. Kozmetika Kawar obsahuje draslík, horčík, bróm a ďalšie minerálne látky a stopové prvky a prospieva tak nie len kráse ale aj zdraviu. Bahno má priaznivé účinky na kožné ochorenia ako sú akné, ekzémy a psoriáza. Aktívne látky sú obsiahnuté aj v pleťových krémoch, peelingoch a telovej kozmetike. "


Krém je v tube, ktorá je  béžovej farby, a nachádza sa v nej 60 ml produktu. Má klasické balenie s aplikátorom, ktorý má užšie zakončenie. Konzistencia je hutnejšia, skvele sa rozotiera, a na to aký je hutný, tak sa do pleti vstrebe rýchlo. Pleť nie je po použití matná a ani lesklá. Parfumácia je celkom príjemná, no neviem k čomu by som ju mohla opísať. Na tvári, ale cítiť veľmi nie je. 
Tento krém som skúšala aj na mamine, ktorá má pleť normálnu - citlivú a neštípal ju. Ja som už od značky Kawar vyskúšala mydlo a bolo skvelé. Medzi moje must-have patria hlavne bahenné masky, ktoré majú v sebe obsiahnuté podobné zložky.

Poznáte značku KAWAR?:)

Zakúpiť sa dá TU




Bioderma ATODERM PP GEL MOUSSANT

3.4.14


Ahojte milé dievčatá:)
Dnešná recenzia bude na produkt, ktorý už pár dní testujem a je to čistiaci penivý gél ATODERM PP gél od zn. Bioderma. Balenie má 1 liter! :) Momentálne bola taká akcia, že za cenu 500ml  ste dostali 1l. A to je fakt super, pretože tento produkt je skvelý! Môže ho podľa mňa používať každý na čistenie či už pleti alebo pokožky.


Bioderma ATODERM PP GEL MOUSSANT penivý čistiaci gél je tekutý čistiaci gél určený na suchú až atopickú pokožku tela aj tváre dojčiat, detí a dospelých. Je určený k očisteniu chronicky suchej, podráždenej, rohovitej a šupinatej pokožky, ktorá má pri dotyku drsný povrch. Vďaka aktívnym zložkám a vitamínu PP zabraňuje množeniu mikroorganizmov zodpovedných za chronický priebeh ochorenia a návrat príznakov. Uľavuje od pocitov podráždenia, zvyšuje toleranciu pokožky. Bioderma ATODERM PP GEL MOUSSANT má bohatý umývací základ bez obsahu mydla. Fyziologické pH. Hypoalergénne. Bez parfumácie a konzervačných látok. 


Použitie: 
Aplikuje sa na mokrú pokožku, po chvíľke sa vytvorí pena. Pokožku treba po aplikácii dôkladne opláchnuť a osušiť.  Ja ho používam občas aj ako odličovač a pleť absolútne nedráždi a nevysušuje!

Balenie je naozaj veľké, má jeden liter a rada Atoderm sa nesie v bielomodrej kombinácii farieb.
Aj farba gélu je taká priesvitná- modrá a konzistencia je tekutejšia. Pleť naozaj krááásne vyčistí, absolútne ju nevysuší a čo je fajn, ani nu nedráždi:) Tento produkt si obľúbila hlavne moja sestra, ktorá trpí atopickým ekzémom a jej pleti naozaj veľmi vyhovuje.

Toto je moje druhé balenie, predtým som mala doma menšie a používali sme ho doma všetci. Aj keď je tento produkt určený priamo pre suchú - atopickú pleť, určite ho môžu používať aj tie z vás , ktoré máte pleť normálnu či zmiešanú. Pokožka aj pleť je po umytí vláčna!:)



Lavera

Lavera Hydratujúca pleťová voda BIO slez & BIO mandle

2.4.14


Ahojte milé dievčatá:)
Dnešná recenzia bude na produkt, ktorý som testovala asi mesiac a je to pleťová voda od nemeckej značky Lavera. 


Tento produkt od značky Lavera je určený pre normálnu a suchú pleť.

  • Jemne a šetrne zbavuje pleť nečistôt.
  • Bio slez má skľudňujúci a zjemňujúci účinok.
  • Bio mandle pleť vyživujú a posiľňujú jej prirodzený ochranný film.




Šetrne a pritom dôkladne zbaví pokožku nečistôt a optimálne ju pripraví na ďalšiu kozmetickú starostlivosť. Pleťové vody od značky šetrne odstránia zbytky nečistôt, tonizujú a umožňujú pleti bezozbytku vstrebať výživné a hydratujúce látky obsiahnuté v krémoch.

Tento produkt sa mi zapáčil ihneď ako som ho dostala, balením, parfumáciou a hlavne tým aký je fajn! Má naozaj jemnú vôňu - takú čistú. Balenie je pekné a je to BIO-kozmetika:) Zloženie som Vám napísala nižšie, trošku ma zarazil ten obsah alkoholu, ale ja to nejako ani necítim, že by produkt vysušoval. Ja ho používam ako toner - na dočistenie, striedam ho s ružovou vodou od zn.Manufaktura! Je naozaj taká príjemná, stačí naniesť malé množstvo a pleť osvieži, avšak môže sa stať, že niekoho bude lepiť, tak ju môžete aj opláchnuť vodou :) Mne to ale nerobí, ja som s ňou spokojná aj napriek tomu, že mám pleť zmiešanú. No ako sa mení počasie, sa mení aj moja pleť a niektoré oblasti mám aj trošku suchšie a táto voda ich nevysuší, tak ako napr. vody pre zmiešanú pleť - až problematickú. V konečnom závere som s vodou spokojná a používam ju rada hlavne po použití rôznych masiek na pleť.
V blízkej dobe Vám predstavím dva lekárenské produkty zo stránky Medaprex, ktoré sú pre zmiešanú pleť naozaj perfektné!:)

Od Lavery som vyskúšala zatiaľ len nejaké krémy na ruky a boli naozaj fajn!:) 
Vrelo odporúčam aj túto pleťovú vodu :) 


Ingredients CTFA/INCI: Water (Aqua), Alcohol*, Glycerin, Sodium PCA, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Rosa Canina Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Citral**

Cena je okolo 8€ / Objem produktu je 125 ml

Môžete si objednať TU

TAG

Moje obľúbené blogy za poslednú dobu :)

2.4.14

Ahojte dievčatá!
Dnes Vám chcem ukázať moje obľúbené blogy, ktoré sledujem poslednú dobu veľmi rada! 

.Beauty Missfits.
Tento blog je kvázi nový a píšu ho dve krásne slečny:) 
Katka pochádza z rovnakého mesta a veľmi rada čítam jej články. Určite si omrknite blog!:) Je fakt super ;)

Once Upon a Time...

Tento blog píše nádherná slečna a jej články a fotky sú dokonalé! Zbožňujem jej štýl :)

My Blond World

Lucinka a jej blog, kde nájdete naozaj super recenzie na kvalitné produkty!:) Inak je to veeeľmi milá a šikovná osôbka!:)

Veo Little Alien


Veronika a jej super podané recenzie:) Číta sa veľmi dobre :) Je to taktiež skvelý človiečik!:!

Taktiež sa kuknite na blog mojej zlatej neterky Katky, ktorá bloguje! Cmuk:)


Mám tu ešte tento tip na blog, píše ho Kristine a je ako víla! Má super štýl a krásne líčenia! :)


Inak chcem sa opýtať, či niektoré dievčatá zo SR nebudete chcieť objednať EOS balzamy?:) Objednávam viac kusov a ak by bol záujem napíšte mi do správy:) alebo komentára.


recenzie

RYOR testovanie

1.4.14

Upokojujúce sérum na rozšírené póry

Popis produktu 


Vysoko upokojujúce sérum s obsahom rastlinných extraktov, ktoré sťahujú rozšírené póry a extraktov z morských rias znižujúcich tvorbu mazu.

-Pre normálnu a zmiešanú pleť všetkých vekových kategórií
-Morské riasy redukujú nadmernú produkciu mazu
-Extrakty z vysokohorských rastlín viditeľne sťahujú rozšírené póry
-Aplikujte ráno a večer pod denný či nočný krém
-Dermatologicky i klinicky testované
Balenie má  50ml a je z rady AKNESTOP cena je 6,90€

Toto sérum má pekné balenie, konzistencia produktu je tekutejšia a do pleti sa vstrebe rýchlo. Farba produktu je biela -priesvitnejšia. Parfumáciou mi pripomína tekutý púder - trošku taký smradík, ale dá sa to zvládnuť. Pleť akoby zmatní a vypne póry. Aplikujem toto sérum po vyčistení pleti večer pred ochranným krémom z rovnakej edície. Ak máte pleť napríklad po hĺbkovom čistení, tak ju dokáže krásne upokojiť. Ak máte aj nejaké "rozrýpané vyrážky" tak vám ich toto sérum dokáže krásne vysušiť. Po nanesení ochranného krému z tejto rady sa ich zbavíte raz dva!:)

Ochranný krém na problematickú pleť

Popis produktu

Prípravok na ochranu aknóznej a mastnej pleti v zimnom období, predovšetkým v dobe mrazu.
-pre aknóznu a mastnú pleť
-chráni pleť pred mrazom, ale pleť nevysušuje
-obsahuje jojobový olej a extrakty z morských rias, ktoré napomáhajú pri ošetrení poškodenej pokožky
-veľmi moderné zloženie na báze tekutých kryštálov
- dermatologicky testovaný
Balenie má 50ml a cena za produkt je okolo 5,50€
Tento krém má podobné balenie ako sérum! Je tak nádherné, fialové! Parfumácia je pri tomto kréme oveľa lepšia ako pri sére, je taká akoby bylinková! Konzistencia je hutnejšia - krém sa vstrebáva pomalšie ako sérum. Farba produktu je biela :) Krém je určený hlavne pre problematickú pleť, ja mám zmiešanú pleť a nezaznamenala som žiadne alergické prejavy :) Ryor produkty mojej pleti naozaj vyhovujú!!! Pleť vôbec nevysuší a pekne ju zhydratuje.



Regeneračný krém na ruky s grapefruitovým extraktom a rozmarínovou silicou

Popis produktu:

Dobre vstrebateľný prípravok, ktorý chráni, hydratuje a regeneruje
pokožku rúk aj v okolí nechtov.
- obsahuje rozmarínovú silicu a grepový extrakt
- nezanecháva mastný film
- aplikácia niekoľkokrát denne
Cena je okolo 2€
Tento krém je veľmi jemný! Nezanecháva na rukách mastný film a rýchlo sa vstrebe do pokožky! Má krásnu parfumáciu!
Konzistencia produktu je tekutejšia a farba je biela - priesvitnejšia. Určite odporúčam vyskúšať!:) Je to top krémik mojej maminy:)

Gelové zmäkčovadlo na komedóny

Popis produktu

Gelové zmäkčovadlo s extraktom z aloe vera a prasličky po nanesení na pleť účinne zmäkčuje a zvláčňuje pokožku, čím dochádza k uvolneniu mazových zátok. Je vhodné i pre pleť, ktorá neznáša priame naparovanie. Zmäkčovadlo sa nanesie rovnomerne na pleť a pre zvýšenie účinku prekryje fóliou. Doba pôsobenia je individuálna – podľa stavu pleti, maximálne však 15 minút. Je určené na mastnú, problematickú a zmiešanú pleť.
Balenie má 250ml a cena sa pohybuje okolo 8€

Tento produkt je zmäkčovadlo na komedóny, presne taký produkt, aký vám nanesie pani kozmetička pred samotným "čistením pleti". Teda aspoň v takých salónoch, kde sa používa kozmetika Ryor. :) Pleť musí byť dôkladne vyčistená, následne nanesiete tento gélik a pleť "obalíte" priesvitnou fóliou. Je to dôležité, kvôli tomu aby sa pleť zahriala a produkt pracoval správne. Necháme pôsobiť tak 15 minút. Ja som tento produkt skúšala na sestre a neterke. Nedráždil ich a pleť bolo naozaj jednoduchšie vyčistiť - myslím také to čistenie od čiernych bodiek, proste vytláčanie. :) Teda treba to robiť radšej so skúsenou osobou, aby sme si pleť veľmi nedobabrali....:) Určite odporúčam, skvelý výrobok. Proste Ryor je pre mňa naozaj obľúbená značka!:) Tieto produkty z tohto recenzovania som dostala na testovanie, no sama si výrobky od Ryor kupujem v lekárni u nás v meste a zatiaľ som bola so všetkými spokojná a nielen ja.



Vyskúšali ste už kozmetiku RYOR aj Vy? Ste spokojné?

Prajem pekný dník :-*
Petush