Garnier

Garnier body - Oil Beauty peeling

29.5.14


Poslednú dobu som testovala tento peeling naozaj každý druhý deň a teraz je ten správny čas, kedy vám o ňom niečo v krátkosti napíšem. Výrobky od Garnieru naozaj obľubujem. Niektoré olejíčky, peelingy či šampóny sú fakt super. 
Peeling obsahuje rôzne oleje konkrétne arganový , makadamiový , mandľový a ružový, ktoré našu pokožku tela krásne vyhladia, vyživia. Pleť bude vraj  krásna a hodvábne hebká. A musím povedať, že niečo na tom pravdy bude. Konzistencia je gélovitá a farba je žlto- medová s čiastočkami, ktoré pokožku akoby obrúsia. No nie sú vôbec drsné... Sú tak akurát. Pleť pekne vyhladia a pripravia napríklad na nanášanie samoopaľováka...:) Ďaľší profit je parfumácia, ktorá je naozaj veľmi pekná a prevonia celú kúpelňu. No samozrejme si ho očuchajte v drogérii, nemusí sa páčiť každému. Balenie je v tube a nesie sa v zlatom odtieni. 
Objem balenia je 200ml. 
Baby vyskúšali ste niektorý z Oil Beauty produktov? ktorý je váš obľúbený?
                       

Random

Random Máj.

28.5.14

Ahojte dievčatá prinášam Vám random fotiek, ktoré sa mi nazbierali posledné dni v pc!:)


  neterka fotila Petush
 piekla som pizzu!:) ňom ňom
 testujem najlepší peeling!
 ...a najlepší a najvoňavejší sprcháč!
 krásne tulipániky!:) táto farba je naj naj naj
 skvelý trblietkáč, ktorý naozaj vydrží dlhoooo!
 VS sprej!:) sladký je dosť...no páči sa mi:)
 balzamíky EOS:) love it!
 lak na nechty rimmel!:) testujemeee:)
mňamka!:D a to že fakt!

so cute!!!:)
obľúbené produkty na pleť...

 obľúbené produkty na pery
 obľúbený odličovač...najlepšíííí
 najlepší tieň...poslúži aj ako rozjasňovač!:) 
 super starostlivosť o nechty! čoskoro recenzujem!:)
 krásny a úžasný lak!
 perfiš laky!:)
super produkty na vlasy! čoskoro recenzia a súťaž...:)
 nové tenisky :D
rozkošné !:D

KeepCup

♥ KeepCup Brew ♥

28.5.14


Ahojky! Pred pár týždňami sa do mojich rúk dostal nový pohárik KeepCup – Brew. Jeden Keepcup už vlastním a to v plastovej forme. Tento nový je menší a sklenený. Je tak cute! Dokonca aj farebná kombinácia je môjmu srdcu blízka. O tomto poháriku ste už možno čo to prečítali a ak nie kuknite aj na tieto blogy, kde baby mali možnosť otestovať poháriky tiež. 
Tu sú napríklad:
a iné... stačí napísať do google prehliadača Keep cup Brew blogspot a máte to tam:)

Tieto poháriky sú príjemným spoločníkom napríklad pri cestovaní, okrem kávy si do neho dávam aj čaje. Nový KeepCup Brew je sklenený, odolný voči pádu - i keď nie je nerozbitný, takže pád na zem by mohol prežiť. Na výber máte zo širokého spektra farebných kombinácií.



Pohár má oproti plastovému lepšie tesnenie. Aj keď to nie je 100%tné...
KeepCup pochádza z Austrálie, je znovu použiteľný a to je na tom super!.



KeepCup je navrhnutý tak, aby bol ľahko použiteľný pre baristu bez akýchkoľvek obmedzení rýchlosti alebo kvality obsluhy. Stačí si len zobrať Keepcup so sebou do kaviarne!:)



 Tieto poháriky zakúpite na stránkach mabets.sk 


Ps: články neboli kvôli skúškam a nebol vôbec čas...:D a ešte musím dorábať jednu skúšku v lete tak to bude hard...:) Viac bude v kecacom článku...:)

Majte sa krásne!:)

Wishlist! Čo by som si kúpila???

12.5.14


Ahojte dievčatá,

dnes ma napadla taká vec, že by som Vám napísala taký fantasy článok. :D Čo by som si z kozmetiky kúpila, keby mám k dispozícii aspoň 500€ a nemusela by som nič riešiť. Pretože ako študent, to nie je vždy ľahké kúpiť si to po čom moje srdce túži. Tak aspoň formou takéhoto článku si virtuálne vyberiem produkty po ktorých by som sa vrhla hneď. Takže to je dá sa povedať aj taký Wishlist by Petush. Ja aj mnoho mojich kamarátov nakupujeme zo stránky parfums.sk. A aj produkty budú zobrazované odtiaľ.


Ako prvý produkt by som si vybrala parfum a to konkrétne tento od Lancome Paris.

Je nádherný a hneď ma očaril ako som ho zacítila. Bolo to v pražskom Palladiu naozaj dosť dávno. Len tá cena je trošku vyššia cca 50€, tak som si ho ešte nezakúpila. Možno niekedy v blízkej dobe,  po úspešnom absolvovaní skúšky... 
Poznáte ho? 
Zatiaľ mám doma plno otvorených vôní, tak sa snažím ich dopotrebovať. U mňa to je tak, že vône rada mením a po čase sa k nejakej opäť vraciam. 

Ďalej by som si vybrala nejaký kvalitný makeup.

Napríklad od Estée LauderTento makeup som už raz mala, dostala som ho od jednej známej a mne osobne veľmi vyhovoval. Takžeee musím začať šetriť. Ja si moc drahé makeupy moc nekupujem, poväčšine tak za 10€. Tento stojí okolo 30€.
Vedela by som si vybrať aj nejakú tú kozmetiku od značky Bobbi Brown.


Táto paletka má krásne odtiene, ktoré vydržia na oku naozaj dlho. Teda to som sa dočítala z kozmetických recenzií a asi by som sa nechala ukecať :D Proste sa mi páči. Cena je vyššia okolo 30€.

Potom by to boli nejaké pekné odtiene rúžov,od YSL. Pretože sú proste dizajnovo dokonalé! Potom ešte svetoznámy korektor a to je asi všetko. Som moc náročná?:D 




A ešte lícenka:) najlepšie Sisley:) To by mohlo asi stačiť:D Aspoň na také luxusné líčiace a voňavé potreby levelu basic.

Teda ešte riasenka a to táto od Dior



Aké produkty by ste si zakúpili Vy, keby máte utratiť nejakú vyššiu sumu?:P

balzamy

Garnier Ultra doux poklady medu pre oslabené vlasy

11.5.14

Ahojte dievčatá, v tomto článku Vám predstavím dva produkty od zn.Garnier.
Garnier je značka, ktorú mám rada, pretože stále ponúka niečo nové. Veľkou výhodou Garnier je ich rozmanitosť . Medzi produktami nájdeme naozaj veľkú škálu výberu na rôzne typy napr. vlasov, pleti atď.
Novinkou je Garnier Ultra Doux Tresors de Miel - poklady z medu. Garnier Ultra Doux vytvoril novú obnovujúcu receptúru špeciálne pre oslabené a lámavé vlasy. Zloženie kombinuje tri poklady z včelieho úľa. 



Obsahuje:
materskú kašičku - revitalizačný elixír známy pre svoj ​​posilňujúci účinok 
- propolis - prírodný včelí tmel známy pre svoje ochranné vlastnosti 
- med - vzácny nektár uznávaný pre jemnosť a vyživujúcu silu 

Ja som mala k dispozícii otestovať šampón a balzam. 

A aký by mal byť výsledok po použití?
Vlasy by mali byť posilnené, vyživené, chránené a obnovené až ku končekom.
Mali by vyzerať zdravo, lesklejšie a odolnejšie. Zloženie je bez parabénov. Obnovujúci balzam vyživuje, posilňuje a obnovuje oslabené vlasy od korienkov až ku končekom. 


Balenie oboch produktov je pekné, nesie sa v žltých - medových odtieňoch. Hneď po otvorení produktov ma uchvátila krásna parfumácia, ktorá na vlasoch vydrží aj po umytí. Konzistencia šampónu je trošku tekutejšia ako balzam. Šampón mi príde klasický a vlasy umyje pekne, no nevidím v ňom nič špeciálne. Skôr balzam je už o niečom inom. Ak si vlasy farbíte a máte ich zničené, tak ten balzam bude pre Vás naozaj ako balzam pre "dušu - vlasy". Šampón používam klasicky a po umytí si vlasy trochu vysuším uterákom a na vlhké vlasy nanesiem balzam. Ten nechám pôsobiť cca.3 minúty a zmyjem. Vlasy sa dajú pekne rozčesať a naozaj krásne voňajú. Odporúčam hlavne pre suché, lámavé vlasy:) Produkty zakúpite dá sa povedať v každom obchode s bežne dostupnou vlasovou kozmetikou.

medaprex

Produkty Medik8 :)

5.5.14

Ahojte dievčatá, v dnešnej recenzii  po dlhšej dobe Vám predstavím dva výrobky od značky Medik8 s ktorými som nadmieru spokojná. 

 Claymask - 

Táto maska má balenie v tube a klasicky sa aplikuje. Konzistencia je hutnejšia a čo chválim je parfumácia. To je tak krásna ovocná vôňa, mne sa véééľmi páči. Masku nanášam na vyčistenú pleť a nechám ju pôsobiť 15 minút. Po umytí je pleť krásna, svieža :) Pleť nie je vysušená! Odporúčam určite vyskúšať:)

Oficiálny popis produktu:

ClayMask je maska ​​bohatá na prírodný íl pre odstraňovanie nečistôt, absorpciu prebytočnej mastnoty a prevenciu upchávaniu pórov. Okrem prírodného ílu obsahuje tiež vitamín E, ktorý pôsobí ako antioxidant. Je vhodná pre normálnu, mastnú a zmiešanú pokožku. Aplikuje sa jednoducho a ľahko sa zmýva. Viditeľne redukuje rozšírené póry. Absorbuje nadbytočnú mastnotu a reguluje tak množstvo kožné mazu. Odstraňuje z pokožky nečistoty. Zjemňuje pokožku, ktorá je po použití hebká a vláčna. Funguje ako prevencia proti starnutiu.

Zloženie

Bentonit - minerálne ílovitá hornina, funguje aj ako zmatňovač pokožky.
Kaolín - biely alebo čínsky íl, jedná sa o veľmi jemný íl, ktorý hĺbkovo čistí pokožku.

Vitamín E - účinný antioxidant, ktorý má aj protizápalový účinok.


Obsah balenia

Balenie má 75 ml 

Návod na použitie 

Používajte masku raz týždenne, ráno alebo večer. Po čistení pleti naneste tenkú, rovnomernú vrstvu masky na pokožku. Nechajte masku 10 - 15 minút pôsobiť, potom ju dôkladne opláchnite studenou vodou. 

BetaCleanse

Táto čistiaca pena má dobrú konzistenciu. Na jedno umytie postačí jedno pumpnutie. Vôňa je taká príjemná - za čo môže Tea Tree Oil. Je určená pre problematickú pleť a neodporúčam používať ak máte pleť suchú. Je to dobrý produkt, ktorý pleť krásne vyčistí. Ja si ho dávam 2x do týždňa, pretože pri každodennom používaní som pleť mala dosť vysušenú

Oficiálny popis produktu:

BetaCleanse je hĺbkovo čistiaci, antibakteriálny prípravok vhodný pre problematickú pleť s výskytom akné. Čistiaca pena betaCleanse má protizápalový účinok. Táto pena nie je parfumovaná, preto nespôsobuje žiadne alergické reakcie. Príjemná vôňa je spôsobená obsahom Tea Tree Oil. 


Zloženie (hlavné účinné látky)

  • Niacinamid (vitamín B3) - má protizápalový účinok, redukuje sčervenanie a podráždenie pokožky. Spomaľuje rýchlosť tvorby kožného mazu a napomáha k obmene pokožky. Zabraňuje upchatiu pórov, ktoré môže spôsobiť vznik pupienkov.
  • Kyselina salicylová (Betahydroxy kyselina, BHA) - patrí medzi najznámejšie látky, ktoré sa používajú pre redukciu akné. Táto kyselina tlmí sekrečnú činnosť mazových žliaz, čím vysušuje přemaštění povrch pokožky. Čistí upchaté póry.
  • Chlórhexidín Glukonát - je antibakteriálna látka čistiaci pokožku hĺbkovo. Zabíja baktérie a inhibuje rast nových baktérií. 
  • Kyselina L-mandľová - jemná a účinná alfa--hydroxidu kyselina, ktorá sa často porovnáva s kyselinou glykolovou vďaka výsledkom, ktoré poskytuje bez negatívnych vedľajších účinkov. Redukuje jazvy po následkoch aknóznej pokožky. 
  • Tea Tree Oil - má protizápalový účinok, zabraňuje tvorbe nových baktérií. Má upokojujúci účinok a príjemne vonia vďaka prírodnému zloženiu.

Obsah balenia

150ml produktu

Návod na použitie

BetaCleanse TM môžete nanášať na celú oblasť tváre,treba sa vyhnúť oblasti očí a úst.