Manufaktura.

28.10.13

Ako som uvidela, že v našom mestečku je obchodík, kde sa táto kozmetika predáva veľmi som sa potešila. Je tomu tak rok a pol? Nejak tak. 
Vtedy som sa do tejto značky zaľúbila a kupujem si tam produktíky doteraz. Som s touto značkou spokojná. Je prírodná a vyrába sa v Českej republike. V sortimente môžete nájsť naozaj široké spektrum výrobkov, prevažne starostlivosti o telo. Ceny sú prijateľné. Ja obľubujem sprchové gély a rôzne vecičky do kúpeľa. Na stránkach som uvidela aj dekoratívne predmety, ktoré vyzerajú krááásne. Na Slovensku sú kamenné obchodíky Manufaktura myslím v žilinskom a košickom Auparku, Bratislave na letisku.

Nedávno som si zaobstarala zjemňujúci balzam na pery s hroznovým olejom a bambuckým maslom. Je teda z vínnej rady - obsahuje hroznový olej + bambucké maslo. Jeho balenie je v klasickej tube a má 15 ml. Konzistencia je hutnejšia a parfumácia je veľmi príjemná hroznová vôňa. Na perách sa rozpustí ako masielko a pomaly sa vstrebáva do pokožky pier. Ako prevencia proti popraskaným perám je tento balzam skvelý. Odporúčam vyskúšať.
Ošetrujúci vínny rastlinný balzam na pery obsahuje jedinečné prírodné látky ako sú bambucké maslo, hroznový olej, vitamín E, včelí vosk. Unikátne bambucké maslo má výnimočné hojivé, vyživujúce účinky a chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Včelí vosk a hroznový olej a sú významné svojimi zvláčňujúcimi účinkami, regeneračnými schopnosťami a vitamín E ošetrí suché a popraskané pery. 
Cena je okolo 3,50€.




Ďalší produkt, ktorý je naozaj skvelý a mám ho veľmi rada je krém na ruky s marhuľkovým olejom a bambuckým maslom. Je z limitovanej edície. Balenie krému je v striebornej tube a má 100 ml. Konzistencia je krémová a parfumácia je veľmi príjemná marhuľková vôňa. Krém sa do pokožky vstrebe rýchlo a nezanecháva ju mastnú. 
Intenzívny krém na ruky s marhuľovým a hroznovým olejombambuckým maslom a sviežou vôňou regeneruje, hydratuje a chráni pokožku. Regeneračný krém s cennými prírodnými olejmi poskytuje úľavu pokožke rúk, ktorú každodenne namáhame častým kontaktom s vodou a nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho okolia. Obsahuje zvláčňujúci a regeneračný marhuľový olej, ideálny k starostlivosti o jemnú, suchú a citlivú pokožku.Receptúra tohto výživného krému je ďalej obohatená o bambucké maslo, ktoré má mimoriadne ochranné schopnosti, hydratačný olej z makadamových orieškov, výživný hroznový olej, hojivý a upokojujúci panthenol a glycerín. Vďaka týmto cenným prírodným ingredienciám tak hlboko regeneruje a hydratuje pokožku, dodáva jej intenzívnu starostlivosť, pružnosť a ochranu. Vďaka ľahkej konzistencii sa krém rýchlo vstrebe a nezanecháva na pokožke pocit mastnoty. Svieža ovocná vôňa marhule zanechá pokožku nádherne prevoňanú.
Cena je okolo 5,50€.




V chladnejšom počasí inklinujem k nachladnutiu a veľmi dobrý pomocník proti tomu je bylinný sirup Dobrá meducínka. Má príjemnú chuť a veľmi sa mi páči aj dizajn. 
Medicinálny sirup s propolisom, bylinkami, jablkovou šťavou a vitamínom C napomáha posilňovať prirodzenú obranyschopnosť organizmu nielen v období chrípok a prechladnutí. Propolis pôsobí veľmi priaznivo na ľudský organizmus - podporuje imunitu a vykazuje výnimočné antibakteriálne a antivírusové účinky. Vitamín C patrí k najčastejšie používaným vitamínom, je veľmi účinný antioxidant, preventívne pôsobí proti chrípkam a nachladnutím. Sirup Dobrá meducínka obsahuje len ovocný cukor. Neobsahuje alkohol, repný cukor, umelé sladidlá ani farbivá. Objem 250 ml.  
Cena je okolo 5,60€.




Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. Manufakturu mám moc ráda, hlavně jejich krémy na tělo a věci do sprchy. Balzámy na rty a ten bylinkovou meducínku jsem ještě nezkoušela, ale obojí mě hodně láká. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O této značce slyším poprvé. Ráda bych zkusila ten krém na ruce :)

    Můj blog s giveaway http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Manufaktura je velmi dobrá značka, mají dost kvalitní výrobky a jejich obaly upoutají pozornost hned na první pohled..:) Ani s jedním nemám zkušenost, ale velmi mě zaujal ten medicinální sirup.:)

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. manufaktura predajňa je aj v trenčianskom laugaríciu :)
    inak výrobky veľmi fajn, momentálne pokukujem po tej pivnej rade :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡