Medaprex

31.10.13

Ahojte dievčatá,dnes som si pre Vás pripravila článok ohľadne firmy Medaprex, ktorá ponúka lekárenské produkty. Dostala som možnosť odskúšať dva produkty. Testovala som ich naozaj poctivo a teraz Vám prinášam moje dojmy.

Konkrétne ide o dva produkty  ✿BetaGel - na aknóznu pokožku a Renokin Lash Lash - pre krásne riasy

BetaGel - ide o produkt, ktorý je určený pre problematickú pleť s akné. Toto sérum má antibakteriálny a protizápalový účinok. Má predchádzať akné. Pri pravidelnom používaní by mal byť efekt viditeľný už po krátkej dobe. Pleť by mala byť jemnejšia - povrch pleti vyhladený. Výhodou tohto prípravku od značky Medik8 je to, že neobsahuje parabény a nie je parfumovaný. Avšak jemnú vôňu cítiť je. Za to však môže krásna vôňa rozmarínového oleja. Obal produktu je sklenená fľaštička s  kvapkadlovým aplikátorom. Ním si naaplikujeme malé množstvo produktu na prst a následne na pleť, nanášame na problémové partie. Najlepšie ráno a večer na odlíčenú pokožku. Má olejovitú konzistenciu, ktorá sa do pokožky vstrebe rýchlo. Pokožka je po použití produktu hydratovaná, aj napriek tomu, že produkt je určený pre problematickú pleť. A väčšinou po použití produktov na tento typ pokožky, sa z mojej pokožky stane sušienková. Produkt môžete aplikovať počas dňa viackrát, podľa potreby. Produkt je určený pre všetkých, ktorí majú potiaže s akné. Musím povedať, že po 2 mesiacoch produkt stále mám a pleť je čistejšia a krajšia. Balenie má 15ml a cena za produkt je 30€. Doba spotreby po otvorení je 12 mesiacov.


Zloženie produktu:
Kyselina salicylová– patrí medzi najznámejšie látky, ktoré sa používajú na redukciu akné. Táto kyselina tlmí sekrečnú činnosť mazových žliaz, čím vysušuje premastený povrch pokožky. Čistí upchané póry.
Kyselina azelaová– má silný protizápalový účinok, a zároveň pôsobí ako silná prevencia proti vzniku komedónov. Redukuje sčervenanie pokožky.
Niacinamid (vit.B3)– má protizápalový účinok, redukuje sčervenanie a podráždenie pokožky. Spomaľuje rýchlosť tvorby kožného mazu a napomáha k obmene pokožky. Zabraňuje blokácii pórov, ktoré môžu spôsobiť vznik pupienkov.
Rozmarínový olej– má antibakteriálny a protizápalový účinok. Upokojuje podráždenú pokožku.

Renokin Lash Lash - je unikátny prípravok obsahujúci komplex patentovaných biomimetických peptidov, ktoré dokážu riasy predĺžiť, zahustiť, dodať im pevnosť a celkovo zlepšiť ich kvalitu.
Tento produkt môžete používať na zlepšenie kvality rias či zahustenie obočia. 
Je taktiež bez parabénov a aplikuje sa jednoducho pomocou štetčeka. Viditeľné výsledky sú už po mesiaci. S čím môžem súhlasiť, riasy sú na pohľad krajšie a pevnejšie. 
Je vhodné ho používať 1x denne, vždy pred spaním, aby riasy mohli vstrebať účinné látky. Pomocou štetca nanesiete tenkú vrstvu prípravku ku koreňom rias. 
Obsah balenia je 5ml a cena za produkt je 40€. 


Zloženie produktu:
Dekapeptidu - 10 - chráni vlasové bunky pred stresom, UV žiarením a ďalšími vonkajšími faktormi. Dodáva korienkom výživu a riasy spevní.
Oligopeptid - 54 - zamedzuje vypadávanie rias, obnovuje rastový signál a stimuluje vlasové vačky k rastu zdravších rias.
Dekapeptidu – 18 - vytvára nové vlasové folikuly aktiváciou rastového signálu.
Acetyl-dekapeptidu - 3, oligopeptidy - 42 - zlepšuje pokožku v očnom okolí a kvalitu už existujúcich rias.
Biotín (vit.H) - má liečivé účinky na pokožku.
Arginín - nenahraditeľná látka, ktorá je zodpovedná za prenos oxidu dusíka a priame vylučovanie rastového hormónu, urýchľuje obnovu buniek.


Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. O prvním produktu slyším poprvé, ale přesně takový přípravek by se zrovna mě hodil:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyjo rozdíl je fakt vidět..to je úžasný!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡