Sprcháče RADOX

16.12.13


Ahojky dievčatá :)
V dnešnom článku vám predstavím 3 rôzne sprcháče od značky Radox. Ja ako milovníčka kozmetiky mám takéto vecičky do kúpeľa rada a stále skúšam niečo nové. Cenová hladina je prijateľná a kvalita výrobku tiež, tak poďme na to.
Značka Radox je bylinná kúpeľová kozmetika a má svoj pôvod v Anglicku. Názov značky sa skladá z dvoch slovíčok rad-iated a ox-ygenV súčasnej dobe kladie Radox dôraz na prírodné ingrediencie obsiahnuté v sprchovacích géloch, ktoré povzbudzujú telo i myseľ a premieňajú kúpeľ na nezabudnuteľný zážitok. Viac info nájdete TU.



Sooth Upokojujúca zmes s vanilkou a zázvorom

Vôňa vanilky a zázvoru je veľmi pekná vôňa. :) Je dosť intenzívna a rozvonia celú kúpeľňu. Má krémovú štruktúru a príjemne sa nanáša. Výborne pení a pokožku vyčistí šetrne - pokožka nie je po umytí extrémne vysušená. Treba určite nakrémovať telovým mliekom, aj keď je to sprchovací krém, určite to ako krém nefunguje.Konzistencia je normálna a farba produktu je žltá. Prevažuje vôňa vanilky než zázvoru. Vôňa je intenzívna hlavne pri umývaní, potom ju už na tele nie je cítiť. Balenie je plastové, typicky sprcháčovské. Avšak uzáver je akoby na prevrátenej strane.

Objem: 250 ml
Cena: do 1,50 € 



  Sprchovací krém Milk & Berries Upokojujúca zmes s mliekom a plodmi červeného ovocia 

Mlieko, Jahody,Čučoriedky, Maliny, Černice, Višne

Výživný ovocný kokteil pre vašu pleť. Neodolateľná vôňa čerstvého ovocia vás pozitívne naladí a povzbudí na celý deň.

Vôňa červeného ovocia je priam božská, cukríkovská. :) Je naozaj dosť intenzívna a rozvonia celú kúpeľňu. Má krémovú štruktúru a príjemne sa nanáša ako aj predošlý sprchovací krém. Výborne pení a pokožku vyčistí šetrne - pokožka nie je po umytí extrémne vysušená. Konzistencia je normálna -ani moc tekutá, ani hutná a farba produktu je biela. Vôňa je intenzívna hlavne pri umývaní, potom ju už na tele nie je cítiť. Balenie je plastové, typicky sprcháčovské. Avšak uzáver je akoby na prevrátenej strane.

Objem: 250 ml
Cena: do 1,50 € 



Sprchový gél a šampón Invigorate 2v1 Povzbudzujúca zmes s mätou a citrónovým olejom


S osviežujúcou zmesou mentolu a citrusového oleja sa budete cítiť ako znovuzrodení. Doprajte svojmu telu účinné osvieženie pred náročným dňom.

Vôňa mäty a citrónového oleja je veľmi osviežujúca. :) Je naozaj dosť intenzívna a oproti predošlým sviežejšia. Má gélovú štruktúru a príjemne sa nanáša. Pení dobre a pokožku vyčistí šetrne. Konzistencia je normálna gélová a farba produktu je priesvitná. Balenie je plastové, typicky sprcháčovské. Avšak uzáver je akoby na prevrátenej strane. Dá sa použiť aj ako šampón.

Objem: 250 ml
Cena: do 1,50 € 

Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡