Bioderma ATODERM PP GEL MOUSSANT

3.4.14


Ahojte milé dievčatá:)
Dnešná recenzia bude na produkt, ktorý už pár dní testujem a je to čistiaci penivý gél ATODERM PP gél od zn. Bioderma. Balenie má 1 liter! :) Momentálne bola taká akcia, že za cenu 500ml  ste dostali 1l. A to je fakt super, pretože tento produkt je skvelý! Môže ho podľa mňa používať každý na čistenie či už pleti alebo pokožky.


Bioderma ATODERM PP GEL MOUSSANT penivý čistiaci gél je tekutý čistiaci gél určený na suchú až atopickú pokožku tela aj tváre dojčiat, detí a dospelých. Je určený k očisteniu chronicky suchej, podráždenej, rohovitej a šupinatej pokožky, ktorá má pri dotyku drsný povrch. Vďaka aktívnym zložkám a vitamínu PP zabraňuje množeniu mikroorganizmov zodpovedných za chronický priebeh ochorenia a návrat príznakov. Uľavuje od pocitov podráždenia, zvyšuje toleranciu pokožky. Bioderma ATODERM PP GEL MOUSSANT má bohatý umývací základ bez obsahu mydla. Fyziologické pH. Hypoalergénne. Bez parfumácie a konzervačných látok. 


Použitie: 
Aplikuje sa na mokrú pokožku, po chvíľke sa vytvorí pena. Pokožku treba po aplikácii dôkladne opláchnuť a osušiť.  Ja ho používam občas aj ako odličovač a pleť absolútne nedráždi a nevysušuje!

Balenie je naozaj veľké, má jeden liter a rada Atoderm sa nesie v bielomodrej kombinácii farieb.
Aj farba gélu je taká priesvitná- modrá a konzistencia je tekutejšia. Pleť naozaj krááásne vyčistí, absolútne ju nevysuší a čo je fajn, ani nu nedráždi:) Tento produkt si obľúbila hlavne moja sestra, ktorá trpí atopickým ekzémom a jej pleti naozaj veľmi vyhovuje.

Toto je moje druhé balenie, predtým som mala doma menšie a používali sme ho doma všetci. Aj keď je tento produkt určený priamo pre suchú - atopickú pleť, určite ho môžu používať aj tie z vás , ktoré máte pleť normálnu či zmiešanú. Pokožka aj pleť je po umytí vláčna!:)



Tiež sa ti môže páčiť

0 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡