Bioderma wknd 2015

1.4.15

Ahojte dievčatá!
V dnešnom článku by som vám rada napísala o Biodermáckom stretnutí, ktoré sa konalo v Českej republike. Konkrétne v rezorte Maximus kúsok od Brna. Začalo to všetko tým, že sme pred nejakým časom dostali pozvánku a rozhodli sa, či sa zúčastníme Wellness pobytu spolu s českými blogerkami. Ja som neváhala a rada som skvelú ponuku prijala. Síce je tomu už asi 2 týždne, príjemné spomienky odtiaľ mám stále v hlave. Už deň predtým ako sme odcestovali do Brna, sme sa s pár babami zo slovenskej blogosféry stretli v Bratislave a boli sme tam ubytované do dňa odjazdu. 
Pretože nie všetky sme z Bratislavy, tak možnosť ubytovania sa bola perfektná voľba ! 
Ja so Zuskou a Vierkou sme boli v Bratislave už od rána, a tak sme sa rozhodli urobiť menší shoping. Piatok nám krásne ubehol a nasledovala už len gurmánska večera v hoteli Mercure a pokec s babami do nočných hodín. Čo môžete vidieť aj na nasledujúcich fotkách...nemohli sme sa na nič sťažovať


V sobotu ráno sme mali celkom fofry, pretože odjazd sme mali celkom skoro cca okolo 9:30. Pred hotelom na nás čakal minibus so šoférom. Musím povedať, že sme to stíhali len tak, tak. Ale všetko dopadlo fajn a do Brna sme dorazili niečo pred dvanástou hodinou. 
Dorazili sme do rezortu hotela Maximus v Brne, kde na nás čakali PR zástupkyne Biodermy Lucka a Janka. Následne sme sa išli ubytovať a hneď potom nasledoval obed. Tam sme sa stretli aj s českými blogerkami. Keď sme dojedli, tak sme sa presunuli do miestnosti, kde sme mali nasledujúce asi 3 hodiny odborné prednášky. Veľmi zaujímavé prednášky nám odprezentovali MUDr. Neradová, farmaceut Mgr. Martin Petřík, PR manažérky Biodermy pre Českú a Slovenskú republiku – Jana Steinbauerová a Lucia Vančo. Prednášky sa zameriavali hlavne na pleť, ktorá je citlivá a trpí rôznymi nedokonalosťami. A celá akcia bola hlavne o micelárnej vode Sensibio, ktorá je pre mňa TOP v odličovaní už po dlhé roky!
Potom prišla na rad ukážka líčenia od vizážistky Natálie Lackovičovej, ktorá líčila Katku - víťazku súťaže, ktorá prebehla počas našej odbornej časti. Musím povedať, že Bioderma si pre nás pripravila rôzne súťaže, mohli sme vyhrať napríklad víkendový pobyt v danom rezorte.
Po prednáškach sme mali čas na využitie Wellnessu ! Na čo som sa veľmi tešila. Avšak fotky odtiaľ nemám. Tak si môžete omrknúť ako to tam vyzerá napr. tu.
Za to, že nás bolo tak veľa, sme boli dosť rozdelené na skupinky. To,ale nevadí. Užili sme si to aj napriek tomu. Musím povedať, že wellness bol naozaj očarujúci. Na výber tam toho bolo naozaj dosť. Dokonca tam bol aj bar, kde sme si dali skvelý osviežujúci fresh a panini. Konečne som sa odhodlala ísť aj do sauny. Prehovorila ma Frederika a potom sme odtiaľ nechceli ani vyjsť. No okolo pol ôsmej, sme museli ísť na večeru, tak sme museli z wellnessu odísť skôr. Hlavne kvôli tomu, aby sme zo seba urobili trošku krajšie ženy.:D
Po večeri sme sa premiestnili na bowling, kde sme na uvítanie dostali každá ružovú škrabošku a welcome drink. Hrali sme nielen bowling, ale aj vedomostnú súťaž o ceny:D Bolo to veľmi dobre zorganizované.
Po hre nasledovala ešte tancovačka, kde zostali dá sa povedať len slovenské blogerky + Lola.
Novinka: Bioderma spustila novú kampaň! Ak sa zaregistrujete a vyplníte dotazník na nasledovnej stránke www.odlicovanie.sk, tak zadarmo získate Sensibio micelárnu vodu 100ml !

Ps: okrem mojich fotiek som použila aj fotky od fotografa M.Hrušku 

+ video od Vierky z blogu mynewbeautybook.blogspot.sk



Týmto sa chcem Bioderme poďakovať za pozvanie :)
Plus ešte prikladám zoznam blogeriek, ktoré sa stretnutia zúčastnili:
zoznam som si požičala od Chuckiny :)

Slovenské blogerky:

http://purpurovalastovicka.blogspot.sk
http://petush-book.blogspot.sk
http://everythingabout-cosmetics.blogspot.sk
http://lucciebauer.blogspot.sk/
http://www.monicainessence.com/
http://modaskk.blogspot.sk/
http://www.featherstodust.com/
http://dorota-art.blogspot.sk/
http://mynewbeautybook.blogspot.com/
http://www.svartsvanur.com
http://diamondsfashionkatka.blogspot.sk/
http://www.isabelle.sk
http://www.aboutcosmetics.eu/
http://beautybybellatrix.blogspot.sk

http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/

České:
http://ordinarylife-my.blogspot.sk
http://lola-j.cz
https://axperiencer.wordpress.com
http://fashionpicanteria.blogspot.sk
http://www.kissbook.cz
http://www.acupofstyle.com
http://www.coolbrnoblog.cz




Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. Skvelé fotky a najmä to jedlo ach :) Takto na večer som si to nemala pozerať :D Víkend musel byť super :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezky jsi to sepsala a ty koláže fotek, taky jsi dala dohromady úplně suprove! Zase se mi sbíhají sliny :D a některé ty momentky fakt stoji za to! <3 :D Moc rada jsem Te poznala a doufám ze se ještě uvidíme!! Byla to sranda! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super fotky, je videt, ze jste si to tam opravdu uzily :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ooooch to jedlo <3 Krásne napísané, všetko si vystihla a ja sa už teším nabudúce! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡