Rimmel #1

8.7.15


Ahojte dievčatá, v dnešnom článku vám napíšem o produktoch od značky Rimmel, ktoré som mala možnosť otestovať. Konečne som sa dostala k pc a písaniu.Túto značku mám rada už po dlhé roky. :) Rada si kupujem hlavne makeupy, tento Lasting finish som vyskúšala po prvýkrát. Teraz vám napíšem moje dojmy.




Makeup Lasting Finish 25 HR
Mám ho v odtieni 100 Ivory, čo je najsvetlejší odtieň. Odtieň makeupu je svetlučký s podtónom do ružova. Obsahuje zložku Comfort sérum, ktoré má pokožku upokojovať. Konzistencia je krémová, no podľa mňa sa horšie rozotiera. Mám aj makeup s názvom LF Nude, ktorý je v tube a je podľa mňa lepšie roztierateľný. Krycia schopnosť je stredná a parfumácia je typická pre značku. Balenie je s pumpičkou v sklenenej fľaštičke. Výdrž je veľmi dobrá, s použitím podkladovej bázy je to ešte lepšie. Používala som ho posledný mesiac a bola som spokojná. Pleť nevysušuje, ale na leto je podľa mňa ťažší. Ak by som ho mala ohodnotiť ako v škole, tak by som mu dala 2. :)

Obsah balenia je 30 ml.



 




Ďalším produktom je púder Lasting finish 25HR z rovnakej rady ako je makeup.
Poslednú dobu som si zvykla používať púder hlavne na t-zónu.
Tento púder je perfektným doplnkom k makeupu. Konzistencia je veľmi jemne namletá.
Púder splynie napleti a pôsobí prirodzene. Samozrejme treba nanášať s mierou.
Môže sa používať aj na mokro, ale to som neskúšala. Balenie je praktické, s hubkou a zrkadielkom.
Je k dispozícii v 4 odtieňoch. Ja mám odtieň 002Soft beige.







Set na úpravu obočia BROWN THIS WAY. 
Balenie je praktické a vcelku pekné. Je priehľadné, takže sami vidíte čo je v balení. Tento set je k dostaniu v jednom odtieni , a to 003 Dark Brown . Set obsahuje hnedý vosk, ktorý slúži na zafixovanie obočia a hnedý tieň na vyplnenie a dokreslenie. V balení nájdete obojstranný štetec a kefku na prečesanie obočia. Tento set je veľmi fajn, no skôr sa hodí pre tmavšie typy. Tieň je veľmi pigmentovaný, tak je ho potreba naozaj minimum. Ak by bol v ponuke svetlejší odtieň, určite by som po ňom siahla.






Balzam Keep Calm je hydratačný balzam so sviežim farebným nádychom. Perám dodáva výživu, ochranu, starostlivosť a hydratáciu. Je obohatený o hydratačné oleje, vyživujúce, upokojujúce a zjemňujúce zložky . Obal balzamu je priehľadný s nápisom KEEP CALM.




Viac o riasenke TU


Viac o riasenke prečítate TU

Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. Rimmel mám moc ráda :) Miluju jejich kolekci Stay Matte a make-up Wake me up :)

    Life By Peggie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež ten makeup Wake me up mám veľmi rada, na jar a leto perfektný:) ešte od Rimmel mám rada laky a rúže na pery:)

      Odstrániť
  2. Tento makeup take mam a naprosto mi vyhovuje.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) jo je fajn, ale ten v tej tube je pre mňa lepší:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡