Himalaya Herbals - Zvlhčujúce telové mlieko - Kakaové maslo

24.11.12

Popis v eshope:
Vhodné pre suchú a veľmi suchú pokožku. Hydratačné telové mlieko pre každodenné použitie, ktoré preniká hlboko do suchej pokožky a vyživuje ju, uzdravuje a zjemňuje. Kakaové maslo intenzívne hydratuje, zjemňuje a zlepšuje textúru pokožky. Olej z pšeničných klíčkov, bohatý zdroj prírodného vitamínu E, pokožku vyživuje a podporuje jej elasticitu. Olivový olej a olej z hroznových semien ju uzdravujú, regenerujú a prinavracajú jej zdravý vzhľad a sviežosť.
Plusy:
- zaujímavý dizajn
- sladká vôňa, ktorá mi dlho vonia - pripomína mi kokos s čokoládou
- naozaj dobre hydratuje
- pomerne rýchlo sa vstrebe do pokožky

Mínusy:
- trošku vyššia cena za 200ml - teda možno pre niekoho :)
- inak žiadne nie sú

Telové mlieko spĺňa všetky uvedené požiadavky z popisu, pekne vonia, hydratuje, nemám čo k nemu dodať. Používam ho po sprchovaní a krásne zjemní pokožku.

Tento výrobok si môžete zakúpiť na tejto stránke: http://www.mojahimalaya.sk/product/102-zvlhcujuce-telove-mlieko-kakaove-maslo
Cena za telové mlieko je 5,28€ / 200ml
PS: Tento produkt sa momentálne predáva len v uvedenom eshope.
Už som dva výrobky od Himalaye testovala a som s nimi nadmieru spokojná.

Kuknite stránku www.mojahimalaya.sk a nájdete tam aj ďaľšie super výrobky od tejto značky. Mám pre vás super správu - moji čitatelia môžu využiť super zľavu 15% na nákup výrobkov cez eshop mojahimalaya pri zadaní kodu PETUSH. 
Návod na použitie kupónu je nasledovný : v procese objednávky v kroku ,,Doprava a platba" sa vpíše kód PETUSH, a dá sa ,,overiť kód", a zľava sa automaticky odpočíta. Paráda!

Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡