Super vecička na vlasy...TT

24.1.13


Tangle teezer
Tangle Teezer Salon Elite Kefa na vlasy 
Jedným slovo proste Paráda! Určite ste o tejto skvelej vecičke na vlasy už počuli. Získala aj nejaké tie významné ocenenia, tak na nej niečo určite bude. Ale pre tie čo neviete, alebo váhate či si ju zaobstarať, tak čítajte ďalej. Je to kefa/kefohrebeň na vlasy, ktorá Vám ich rozčeše bez zbytočného ťahania či nepríjemného zadrhávania. Takisto zabraňuje aj mechanickému porušeniu vlasov, lámaniu. Túto kefu možete použiť aj na mokro. Aj keď vieme, že podľa kaderníkov by sme si mokré vlasy česať nemali, tak ja si ňou rada rozčesávam vlasy, keď na nich mám masku alebo balzam. Veľkosť tejto kefy je pre ma akurátna a to mám dosť malé ruky. Najprv sa mi kamarátka smiala, že TT vyzerá ako kefa na konskú hrivu, ktorá pri česaní vydáva zvláštny zvuk. No keď ju vyskúšala aj ona, hneď si ju objednala. Viem, že na internete sú aj slečny, ktoré tejto kefe veľmi neholdujú. No samozrejme, nie každému všetko vyhovuje. Ale čo ja osobne poznám baby, ktoré túto kefu majú a používajú, tak sú spokojné. Možete si vybrať z roznych farieb, no ja som si vyhliadla ružovú. To je moja obľúbená farba.

Takisto si možete vybrať napr. kompaktnú verziu –  vhodnejšiu napríklad na cestovanie a do kabelky, táto je s leopardím vzorom:
Tangle Teezer Compact Styler Kefa na vlasy
Pre mladšie slečny je tu zase takáto rozkošná kvetinka, s úložným miestom na sponky a gumičky:
Tangle Teezer Magic Flowerpot Kefa na vlasy
Najnovšie som spozorovala tento typ TT Aqua Splash, ktorý je určený na mokré česanie:
Ja a Tangle teezer.
Osobne som s touto kefou veľmi spokojná. Vlasy mi krásne prečeše a uhladí. Je veľmi dobrá aj na premasírovanie pokožky hlavy. Mám dojem, že mi dopomohla k rastu nových vláskov. A to je už čo povedať. Predtým ako som túto kefu kúpila, tak som česanie priam neznášala. Bolo to pre mňa fakt utrpenie – síce to može znieť ako klišé no pre mňa je táto kefa fakt zázrak na vlasy. Moje vlasy sú ráno aj dosť zamotané a tak som vždy riešila dilemu čo s tými nežiaducimi dredmi robiť+ sú dosť suché – za to može farbenie, a tým sa mi dosť lámu. No postrehla som, že za tú dobu ako mám túto kefu a to už bude asi 3/4roka sa to naozaj zmiernilo určite viac ako o 80 %.  Takisto Vám z vlasov odstráni prach, či stylingové prípravky. Treba ju pekne po pár česaniach očistiť, aby slúžila čo najdlhšie. Takisto je vhodné, aby ste ju skladovali štetinkami nahor, aby sa Vám neohli alebo nejak nepoškodili. Za mňa Vám túto kefu odporúčam. Cena za TT sa pohybuje od 10-20€. Ja som si ju kupovala na stránke parfums.sk. Momentálne sa tam predáva klasický TT v čiernom a oranžovom prevedení  za výhodnú cenu 9€ - čo je podľa mňa taká akurátna cena. Samozrejme kto chce mať pekné vlasy, tak sa o ne musí aj starať.  Keď už to nie je o genetike napríklad. A v tom Vám može dopomocť aj kvalitnejšia vlasová kozmetika. Určite možem povedať, že mne skor vyhovujú produkty, ktoré sú cenovo drahšie- nie zase prehnane drahé aj keď to samozrejme nie je pravidlo. Používam sem-tam aj lacnejšie varianty, ktoré striedam s drahšími. Nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú korunou krásy. A tak v blízkej dobe očakávajte článok o kozmetike na vlasy, ktorú používam.


Tiež sa ti môže páčiť

8 komentárov

  1. ja cesanie tiez neznasam, aj som nad nou premyslala, ale bojim sa ze by mi len premastila viac pokozku hlavy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne osobne sa vlasy veľmi rýchlo nemastia...tak moc nepociťujem efekt nadmerného premastenia sa pokožky hlavy

      Odstrániť
  2. Já jich mám celkem pět, do kabelky, do koupelen, na chalupu a do pokoje :D a taky ho už dva roky vychvaluju do nebe :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru tiež túto kefu poznám dlho a som s ňou spokojná...:D tak to ich máš naozaj dosť,,,:D aspoň sa s nikým nemusíš hádať, keď si ju bude chcieť požičať...:))

      Odstrániť
  3. svoje vlasy neznášam Česať je to fakt utrpenie :D
    poprosinkám si TT na narodeniny lebo to musí byť fakt dokonalá vec no ♥♥
    zázrak boží priam!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a kedy máš narodeninky?:D hehe no tak na moje vlasy je to super:D ale čítala som aj negatívne recenzie:D

      Odstrániť
  4. toľko chvály naňho počujem, že si ho v najbližšom období musím kúpiť!
    v poslednej dobe mi totiž nejako viac padajú vlasy pri česaní....


    2 giveaway u mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to úžasná věc,která splňuje to, co má v popisu :) Velmi si ji vychvaluju. Mamka mi ten kartáč pořád kradla a teď neodolala a objednala si ho taky a jsme nadmíru spokojené! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡