Bioderma novinky.

19.2.13

Ahoj dievčatá dostali sa mi do rúk novinky od Biodermy.
Začala som s nimi spolupracovať a veľmi som za to rada!
Tieto produkty som testovala cca 2týždne.

Ako prvý Vám predstavím  Sensibio ARBB Krém.
 BB krém Sensibio AR je určený pre pokožku, ktorá ma sklon k začervenaniu a je citlivá.
Mám ho v  svetlom odtieni . No keď som tento krém prvýkrát otvorila, tak mi prišiel dosť pritmavý. Po nanesení na tvár pôsobil zo začiatku dosť oranžovo a neprirodzene, no po dôkladnejšom rozotrení sa prispôsobil mojej pleti. Pleť zjednotí, ale výraznejšie nedokonalosti Vám určite nezakryje. Musím povedať, že sa dobre rozotiera a konzistencia je fakt super. Keď si prejdem napríklad prstami po tvári, tak je po aplikácii krému jemná a hladká. Tento krém mi príde zo všetkých európskych BB krémov, ktoré som vyskúšala zatiaľ najlepší. Aj keď by som uvítala svetlejšie odtiene. Určite ho odporúčam vyskúšať. Ja mám pleť momentálne v horšej kvalite a je citlivá, a žiadne reakcie alebo podráždenie tento krém neurobil. Takisto neupcháva póry, moja sestra si tento krém kúpila a je s ním nadmieru spokojná. 
Výhody:
·         nevytvára efekt masky, fľaky
·         hydratuje, dobre sa rozotiera
·         dá sa vrstviť, nezvýrazňuje šupinky na pleti
Nevýhody:
·         tmavšie odtiene pre bledulky,napríklad mojej sestre vyhovuje a pritom má pleť normálnu, nie je ani opálená
·         ak máte mastnú pleť, treba prepudrovať
Cena BB-krému je za 40ml 18,59€

Oficiálny popis zo stránky:
 Sensibio AR BB Krém okamžite upokojuje začervenania a zabraňuje ich zhoršeniu a rozšíreniu.
Patentovaný komplex Rosactiv® pôsobí priamo na faktor zodpovedný za dilatáciu a oslabenie kožných ciev (zdroj stáleho začervenania). Sensibio AR Krém s dlhotrvajúcim účinkom pomáha v boji proti vzniku a zhoršeniu rozptýlených začervenaní.
 “Ultra-upokojujúci” krém na starostlivosť o pokožku Sensibio AR Krém okamžite redukuje začervenanie a pocity pálenia vďaka tomu, že je zmesou mimoriadne upokojujúcich aktívnych zložiek.
 Sensibio AR trvale a dlhodobo pôsobí proti prechodnému a intenzívnemu začervenaniu spôsobeného vplyvom agresie (počasie, emócie, diéty, teplo atd.) i proti začervenaniu permanentnému (malé, viditeľné cievky).
 Sensibio AR Patentovaný prírodný komplex D.A.F. zvyšuje toleranciu pokožky.
*Rosactiv® : Patent BIODERMA



Ďalej som testovala micelárnu pleťovú vodu a kompaktný make-up.
Táto micelárka je výborná, tak ako aj ostatné, ktoré som od značky vyskúšala. Moju pleť nedráždi a nie je po aplikácii začervenaná. Musím ju len a len odporúčať. Nemám čo vytknúť. 
Výhody:
·         dôkladne vyčistí pleť
·         nedráždi pleť, oči
·         nevysušuje
Nevýhody:
·         nepostrehla som žiadne
Cena je za 250ml 14,49€

 Oficiálny popis zo stránky:
 Sensibio H2O AR dôkladne odstraňuje aj vodeodolný make-up.
Patentovaný komplex Rosactiv® pôsobí priamo na faktor zodpovedný za dilatáciu a oslabenie kožných ciev (zdroj stáleho začervenania). Sensibio H2O AR s dlhotrvajúcim účinkom pomáha v boji proti vzniku a zhoršeniu rozptýlených začervenaní.
 Micelárna voda Sensibio H2O AR chráni hydrolipidický film pokožky, má fyziologické pH 5,5 a je hypoalergénna.
 Sensibio H2O AR odstraňuje pálenie pokožky.




Kompaktný makeup sa ponúka v dvoch odtieňoch -svetlom - ktorý má žltý podtón a tmavom -hnedý podtón. No oba sú na mňa momentálne dosť tmavé, takže sa teším na leto. Dúfam, že sa trošku opálim. Ale vyskúšala som svetlejší odtieň a napíšem Vám o ňom nejaké fakty, ktoré som zaznamenala. Má pekné biele balenie, vo vnútri sa nachádza zrkadielko a hubka na nanášanie make-upu. Má dobrú kryciu vlastnosť a dá sa vrstviť tak, aby nepôsobil neprirodzene. Makeup som skúšala naniesť aj štetcom na makeup, a šlo to fajn. Fotky ako vyzerá na mojej pleti pridám v ďalšom poste, kde bude líčenie. Takisto ako pri BB kréme je pleť po aplikácii hebká. Ja osobne mám kompaktné make-upy rada, zatiaľ som vyskúšala od Loreal True match, ale ten už som posledné 2 roky nevidela v predaji. V tomto prípade mi vadia u Biodermy len odtiene - keďže som veľmi svetlá a do solária nechodím . No v lete sa určite hodia.

Výhody:
·         nedráždi pleť, necháva ju rozžiarenú
·         je stredne krycí
Nevýhody:
·        tmavšie odtiene
Cena je  18,59€

 Oficiálny popis zo stránky:
 Sensibio AR Kompaktný make-up okamžite upokojuje začervenania a zabraňuje ich zhoršeniu a rozšíreniu.
Patentovaný komplex Rosactiv® pôsobí priamo na faktor zodpovedný za dilatáciu a oslabenie kožných ciev (zdroj stáleho začervenania). Sensibio AR Kompaktný make-up s dlhotrvajúcim účinkom pomáha v boji proti vzniku a zhoršeniu rozptýlených začervenaní.
 Sensibio AR Kompaktný make-up trvale a dlhodobo pôsobí proti prechodnému a intenzívnemu začervenaniu spôsobeného vplyvom agresie (počasie, emócie, diéty, teplo atď.) i proti začervenaniu permanentnému (malé, viditeľné cievky).
 Sensibio AR Kompaktný make-up zjednocuje odtieň pleti a zakrýva nedokonalosti, pokožku zanecháva zamatovo hebkú .
*Patent Rosactiv®: Patent BIODERMA


Tiež sa ti môže páčiť

11 komentárov

  1. super recenzia;) Ja osobne používam radu Sébium,keďže mám mastnú pleť,ale o BB Creme som už rozmýšľala,len sa bojím taktiež toho "svetlého odtieňa",aby som nevyzerala ako pomaranč :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež tú používam, ale ešte stále testujem výrobky a uvidíme či budú nejaké zmeny...:) a tak ja mám radšej produkty, ktoré sú samé o sebe už svetlejšie....:D

      Odstrániť
  2. bbčko je fajn ale veľmi tmavé čo je veľká škoda :(


    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno dosť je tmavé, ale napríklad mojej sestre vyhovuje...:D ale ona má pleť tmavšiu a bez nedostatkov

      Odstrániť
  3. Bioderma je skvelá značka..pekná recenzia,chystám sa vyskúšať :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem z toho BB strašně zklamaná.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to dnes uz asi Bioderma ponuka spoluprace kade-komu. tvoje recenzie su chabe, len veci opisane z obalu a zalozit si blog len kvoli tomu aby ti firmy posielali zadarmo produkty je dost trapne cudujem sa tvojim citatelom aj tym firmam :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je naozaj zaujímavý fakt, škoda len,že takýto milý komentár píše práve človek anonym... rada by som si pozrela tvoj blog, kde by boli(alebo sú?) lepšie(nechabé) recenzie ...:)

      Odstrániť
    2. No jo, anonymům se pořád něco nelíbí...:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡