GOSH rúže!

26.3.13


Ahojte dievčatá, dnes Vám prinášam v krátkosti MINI recenziu na dva úúúžasné rúžiky od značky Gosh! 

Nech sa páči!


GOSH Darling 134

Ide o jemný nude odtieň, ktorý ale nepôsobí tak korektorovo ako ostatné rúže v nude odtieňoch. Má krásne jemný odtieň bez trblietok, aj priateľovi sa páči.
Musím podotknúť, že tento odtieň je dooosť svetlý, no ja osobne ho používam skôr ako podklad pod iný rúž. Rada si ho nanesiem na pery a následne si naň natriem iný rúž, ktorý chcem aby vynikol :) Darling má veľmi ľahkú krémovú konzistenciu, niektorí ho prirovnávajú k Mac Hue, no nie je až tak lesklý. Má jemný ružový podtón.
Rada Velvet Touch je hodvábne jemná a naozaj krásne sa nanášajú, hneď pri prvom vyskúšaní  len na ruku som zistila, že to je vončo! Je to naozaj zamatové, úžasné...

Napriek tomu, že rúž je hydratačný má perfektnú pigmentáciu.

Tento rúž odporúčam a výdrž mi príde priemerná ako aj pri iných rúžikoch čo vlastním.


GOSH  KITTEN pink 150

Má intenzívnu farbu, hydratuje a chráni pery SPF 6. Je z tej istej rady ako DARLING. Ja som veľa výrobkov od značky GOSH ešte nevyskúšala. Možno je to tým, že u nás sa predáva len v predajni FANN a tam chodím nie veľmi často a rada. No tento rúž bol pre mňa naozaj prekvapením. Nielen pery hydratuje, ale krásny, výrazne farebný výsledok získate hneď po prvom nanesení. Ak chcete mať dlhší efekt farby, tak treba pery jemne prepudrovať. Farba je krááásna. Som s ním spokojná;)

Tiež sa ti môže páčiť

30 komentárov

  1. aaaaa,moje oblubene ruze..teda aspon darling je mojim milacikom :) dlho som rozmyslala,ci si ho kupit alebo nie,pretoze podla fotiek na nete som sa bala,ze budem vyzerat ako mrtvolka,ale tento odtien ma trosku ruzovkasty nadych,co mi vyhovuje :) vo fannku ma vyjde s isic kartou len na 5,6€ co je za taky ruz paradna cena :) rozmyslam aj nad kupou odtiena kitten pink,ale neviem ci by mi pristal

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuu tak to som nevedela, že isic platí vo Fannku:) super vedieť:) a určite, že áno:) je to taká nevtieravá ružovka:)

      Odstrániť
  2. ten nude by bol na mna uz velmi bledy..alebo aspon podla foto na perach.. ale ten ruzovy vyzera krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vieš čo farebne je podobný ako Natural nymph od Elfu, len tento je krásne krémový a nevysušuje:)

      Odstrániť
  3. Ty blaho, jsou opravdu nadherne. Ten druhy snad jeste vic!! Pani, opravdu krasna barva. Cekam ma svou dodavku novych rtenek a tuhle bych tam urco take prihodila.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten svetlý je proste dokonalý! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné odstíny :) A ten tmavší na rtech, krásný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa neskutočne páči ten prvý, trochu nude :)

    www.just-angelity.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ou GOSH .. Zbožnujem tú značku :) V stredu idem na ich "prednášku" takže na ne mrknem zblízka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡