Vichy - Tajomstvo Vašej krásy

15.3.13


V bielej kozmetickej taštičke sa nachádzajú tieto produkty:

Aqualia Thermal Riche 15 ml
Hydratačná starostlivosť
Posilňujúca a upokojujúca 24h hydratačná starostlivosť určená pre dehydratovanú pleť je vyrobená technológiou mikrodifúzie termálnej vody z Vichy, ktorá je bohatá na vzácne prírodné minerály pôsobiace priamo v jadre buniek.
U dehydrovanej pleti slabnú jej životné funkcie a jej prirodzená obranyschopnosť sa znižuje. Termálna voda z Vichy a intenzívne hydratujúci Hyaluronine Active sú prvýkrát umiestnené v mikrokapsulach pre ľahšiu difúziu do buniek epidermy. Pleť je nasýtená vodou, akoby hydratovaná vnútornými mikrosprejmi.                                                      Môj názor: Tento krém má jemnú konzistenciu, krásne vonia a skvele sa rozotiera. Pleť je hydratovaná a osviežená. Nespozorovala som žiadne alergické reakcie :) Krém sa dá použiť aj ako podklad pod makeup.

Vichy Purete Thermale 30 ml
Micelárna odličovacia voda
Odličovacia micelárna voda čistí do hĺbky ako mlieko, ukľudňuje podráždenú pokožku a znižuje pocity pálenia, nevysušuje. Odličuje bez potreby nadmerného trenia. Určené pre citlivú pleť. Môj názor: Pleť dokonale vyčistí a taktiež má peknú, jemnú parfumáciu. Naozaj nevysušuje a neštípe v očiach. 

Vichy Eau Thermale 50 ml
Termálna voda z Vichy pre posilnenie pokožky v spreji
Základná starostlivosť o pokožku a pre jej posilnenie. Je bohatá na minerálne soli a stopové prvky, vďaka čomu osviežuje a regeneruje pleť. Upokojuje a posilňuje citlivú pokožku.  Môj názor: Tento produkt je skvelý na osvieženie, či na zafixovanie makeupu. Paráda:) Odporúčam.
Vzorky:
-ešte som nevyskúšala, neskôr zrecenzujem
Vichy Aqualia Thermal 2v1 1,5 ml
Hydratačný balzam a maska
Predstavuje hydratačnú reparačnú starostlivosť 2 v 1 - balzam a maska.
Vonkajšie prostredie, únava a stres denne poškodzujú prirodzenú kožnú bariéru. Nechránená pleť potom stráca vodu, pne a pociťuje diskomfort.
Balzam chráni pleť pred agresívnym vonkajším prostredím a upokojuje ju v prípade silnej dehydratácie.
Vichy Aera Teint Creme 23, 1 ml
Make-up pre prirodzené nalíčenie
Matný krémový make-up pre prirodzené nalíčenie. Výsledok líčenia je jednotný, prirodzený. Pleť je svieža a zmatnená po celý deň. Nanáša sa na Váš denný krém a jemnými ťahmi sa rozotrie od stredu k okrajom tváre. Dôkladne sa rozotrie aj smerom ku krku ak ušiam.
Hypoalergénne, SPF 20.
Vichy Dercos Mineral 7ml
Šampón na každodenné použitie
Jemný a posilňujúci šampón pre časté použitie.
Výsledkom sú viditeľne zdravšie vlasy: silnejší a žiarivejšie od korienkov ku končekom.
Vichy Nutriextra Creme 7 ml
Telová starostlivosť
Krém pre suchú a veľmi suchú pokožku. Má výživnú, bohatú textúru, okamžite sa vstrebáva, poskytuje komfortné nanášanie, vytvára matne púdrový efekt. Zlepšuje bunkovú súdržnosť - vyhladzuje pokožku. Posilňuje ochrannú bariéru pokožky.


Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. drahé to je, inač by som vyskúšala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sa mi zdá že som videla nejakú ponuku, že tento balíček je zadarmo k nejakému výrobku Vichy ked si kupis...:D

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡