Čo by som si objednala...

11.4.13


V dnešnom článku chcela spomenúť produkty, ktoré som ešte nevyskúšala, ale mám ich vo svojom wishliste!:) Zo stránky parfums.sk veľmi rada nakupujem a častokrát aj moje kamarátky, ktoré tam nalákam na super ceny. Momentálne ma zaujala ponuka značky Rimmel, hlavne výrobky, ktoré nie sú k dostaniu v našich drogérkach. Takisto sú tam aj výhodné ceny značiek Loreál alebo Max factor.

Tááák a čo by som si objednala ja???(určite objednám :D)

Rimmel Lasting finish lícenka

S touto lícenkou som sa stretla na anglických stránkach, kde bola vcelku vychvaľovaná. Ja mám značku Rimmel rada a určite si aspoň jeden kus zaobstarám. Určite to bude odtieň Mauve Cool. Kráásna farba:). 
Na fotke sú odtiene Mauve cool a Pink soft.
http://beebudgets.blogspot.sk/2012/08/rimmel-lasting-finish-blush-in-mauve.html

- další tip je riasenka Sexy curves Rimmel
cena je 4,60€

alebo 
Rimmel Glam´ Eyes Day 2 Night 
cena je 4,20€

Táto riasenka sa mne osobne páči :) Raz som už nejakú podobnú mala od značky Nivea Max Volume Twist. Tá mala také špeciálne používanie. Táto riasenka sa u nás v drogérkach asi nepredáva, ale už som ju videla na internete dávnejšie.


Ďalej tu mám makeup TRUE MATCH od Loreál za cenu 10,90€

Toto je oficiálny popis:

Dlhotrvácny 8 hodinový zjednocujúci make-up, dokonale zodpovedá odtieňu a textúre pleti. Obsahuje ultrajemné pigmenty , ktoré dokonale zodpovedajú Vašej pleti. Ľahko roztierateľný, veľmi dobre kryje aj nedokonalosti pleti, nanášať stačí v jednej vrstve, nezanecháva fľaky a nánosy po tvári. Vhodný pre normálny a mastný typ pleti - no podľa recenzií skôr na suchšiu ....uvidíme keď ho otestujem znovu:)

Dermatologicky testovaný.

Tento makeup som používala dávnejšie, bol super! Je taký ľahký a úplne vhodný na letné obdobie:) Pleť dokáže zjednotiť. Také pocity som z neho mala pred pár rokmi. Tak vyskúšam znova a uvidíme. Ja som si poslednú dobu zvykla používať BB-čka, keď ich už mám doma. Ale tak makeup je predsa len makeup. 

Určite mi dajte vedieť či ste s týmto makeupom od Loreál spokojné, a aký je Váš najobľúbenejší makeup na leto.

Tiež sa ti môže páčiť

6 komentárov

  1. riasenka od nivea? neprestávam sa diviť....o.O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Objednala bych si podobné věci :))

    Zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html byla bych ráda za tvojí účast. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som síce ten Loreal make-up este nemala, ale plánujem ho tiež kúpiť. Tuším so aj skúšala segrin, keď ho mala a zdá sa mi, že bol fajn. Plánovala som kúpiť ten novší Lumi, lebo ho aj porovnávajú s tým True match ale v dm-ke je teraz v zľavových knižkách True match, tak aspoň konečne miniem body, ktoré nikdy nevyužívam a výjde tuším nejakých 8-9 eur. Inak tiež rada nakupujem z parfums.sk, ozaj sa to tam oplatí.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nivea riasenku vidím aj ja po prvý krát :) A Make-up True match som dostala ako darček a mne moc nesadol ale to zas neznamená že nesadne aj tebe :) inak super výber ;)

    Some people want...fashion!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡