♡Elizabeth Arden Green Tea Tropical♡

22.4.13

Čo sa o nej píše?
Je to originálny parfum značky Elizabeth Arden s názvom Green Tea Tropical. Bol vytvorený v roku 2007 ako ďalší z vydarenej kolekcie Green Tea. Ako je známe zelený čaj má veľmi pozitívne účinky na ľudský organizmus. Upokojuje telo a myseľ a zároveň dodáva energiu. Tropická verzia parfumu je obrázkom nádherného zeleného pralesa. Vôňa je vytvorená zo zeleného čaju, šťavnatého liči, sladkých černíc a omamnej magnólie. Pridávajú sa k nim tóny kaktusu, machu a pižma.

Je to svieža, jarná toaletná voda s rozprašovačom vo veľkosti 100ml. Vôňa je veľmi pekná, no horšie je to s výdržou. Na letné či jarné osvieženie postačí. Po pár hodinách ju veľmi nie je cítiť. Flakón je sklenený a dosť ťažký, preto ho neodporúčam na nosenie v kabelke. Už ste vyskúšali vône Green Tea ? Podľa mňa voňajú krásne, samozrejme to je vec vkusu:) No ja osobne mám tieto vône na jar rada:)
Cena sa pohybuje okolo 10 -13€.

Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. kedysi dávno som na nom fičala :)

    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html
    pozývam ta na moju GA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto toaletku mala moja byvala kolegyna a vzdy ked sme spolu isli vo vytahu, som ju dost intenzivne citila...nemam velmi v oblube prilis lahke vone, ale tato mi pride byt taka nevtierava a ako stvorena na teplejsie dni :)

    Tina z Make up Addict

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám Elizabeth Arden Green tea summer a je tiež super. Taká jemná a svieža... :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡