Krasotika.sk

17.4.13

Ahojte dievčatá :) 
Dnešný článoček bude o super eshope KRASOTIKA , ktorý nájdete na stránke www.krasotika.sk a na Facebooku - tam momentálne prebieha akcia pre fanúšikov ich fb stránky, a to 10%zľava na nákup. Už ste o ňom počuli?
Hneď ako som klikla na stránku, tak ma zaujali ponúkané značky, že WOW... veci, ktoré sú ťažko k dostaniu a ešte aj za lákavú cenu! No potešenie pre oči. Napríklad značky NYX, CARMEX, MUA, realTechniques a iné... 

"MUA Lip Boom podľa Alexandry Burke! Rúž a lesk v spojení - vytvárajú drama efekt plnších pier. K dispozícii sú 4 úžasné spôsoby, ako transformovať pery a dať im BOOM efekt! 1. Rúž pre matný vzhľad. 2 . Rúž s leskom, ktorý je aplikovaný len do stredu pier vytvorí ilúziu zväčšenia. 3. Rúž na celú plochu pier vytvorí extra lesklý vzhľad. 4. Alebo len lesk pre perleťový efekt . K dispozícii je 8 úžasných odtieňov Lip BOOM! "

Ja som dostala k testovaniu MUA Lip Boom v odtieni CHEEKY cena tohto produktu je na stránkach 5,10€.  Je zložený z troch komponentov rúžu, lesku a balzamu.
O tomto rúžoleskobalzámovej bombe som sa dozvedela už dávnejšie z internetu, celkom ma to zaujal. Balenie produktu sa mi páči, len trošku to bolo horšie pri prvom otváraní všade samé mini lepky, ktoré sa dávali ťažko dolu.
Tak a môžme začať. 
Rúž je svetlo-ružovej farby a je matný čo je super, pretože matné rúže mám rada. 
Avšak ako je známe matné rúže dosť vysušujú a to je trošku aj v tomto prípade, treba preto použiť hydratačný balzam. Lesk je o niečo tmavší a je v takej skôr broskynkovej farbe. Obsahuje dosť veľké trblietky, kvôli tomu je lesk dosť hutný.Vonia ako vanilkový puding, proste veľmi sladko. Výdrž je priemerná cca tak 2hodinky. 
Ja som s týmto produktom spokojná, odtieň sa mi veľmi páči.  

Dnes ho otestovala moja neter Paťka:)





Tiež sa ti môže páčiť

11 komentárov

  1. Ten Mua lesk je krásný :) A to poštovné do ČR? To je fakt super cena, takže asi brzy něco objednám :)
    Na mém blogu probíhá GA, jestli budeš chtít můžeš se zúčastnit, budu jedině ráda :) http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru peknučký je a jasne objednááávaj:)))) díky už som sa:)

      Odstrániť
  2. vypada super, vdaka za tip ;) btw krasna linka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super ,,šopík" vybrala by som si ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vážne je úžasný! Tento e-shop poznám cez blogerku Lenku (MsL3nik) a už dllho premýšľam, že si niečo objednám, takže už nejaký čas trocha šporím a o chvíľu to príde :D Možno aj práve tento lesk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. moc pěkný odstín :)
    http://exceedyourshadow.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡