Super produkty za super cenu

1.4.13

V dnešnom článku Vám predstavím produkty, ktoré sú mojimi dobrými pomocníkmi v kozmetickom svete. Musím podotknúť, že niekedy si kúpim produkt, ktorý vypotrebujem a vrátim sa k nemu až po istom čase. Aj keď som ho používala naozaj rada, vždy mám chuť vyskúšať niečo nové. A tak je to aj v tomto prípade.                                                                                              

 Ide o make-up od značky Max factor PAN STIK má v oficiálnom popise uvedené toto: Krémový make-up s vláčnym zložením a extra krycou silou. Ak hľadáte make-up, ktorý vám dodá pohodlie dvoch výrobkov v jednom, už nehľadajte. Jednoduché nanášanie a maximálne prekrytie nedostatkov pleti je tu. PANSTIK má bohatú krémovú konzistenciu, ktorá jednoducho a rýchlo zakryje všetky nedostatky vašej pleti. PANSTIK je vysoko krémový make-up s maximálnou krycou schopnosťou. Perfektne "maskuje" nepríjemné nedostatky, ako sú popraskané žilky, pigmentové škvrny a iné poškodenia pleti.
Dlhú dobu som hľadala výrobok, ktorý by dobre zamaskoval kruhy pod očami a takisto aj nejaké tie nedokonalosti. Používam ho teda ako korektor a nie na celú tvár. Je krémový a výborne kryje, mám ho v odtieni 12 TRUE BEIGE.
Je dostupný v 8 odtieňoch a cena sa pohybuje okolo 6-9€  Na stránke parfums.sk je za 6,20€.

                                                                                 
Jeho klady:
  • má skvelé krytie 
  • krémové  zloženie, nevysušuje pleť
  • má dobrú výdrž

Ako ho hodnotím ja?
Tento dizajn si výrobok udržiava rovnaký už pár pekných rokov. Je to také vcelku obyčajné balenie, ale mne sa to páči. Veľmi mi vyhovuje jeho textúra, ktorá je krásne krémová a vôbec pleť nevysušuje. Tento produkt je určený pre normálnu až suchú pokožku, ja by som ho ešte odporučila aj na zmiešanú. Ak ho budete používať ako korektor je to bez problémov. Tento produkt sa na pleť môže aplikovať pomocou prstov, jemne vklepávaním do pokožky. Kľudne ho môžete aplikovať aj štetcom, ktorý je určený buď na korektory alebo tekuté makeupy. Na pleti vyzerá prirodzene, samozrejme si musíte vybrať vhodný odtieň.  Krásne kryje kruhy pod očami, no nie je to 100%tné, ale zo všetkých korektorov, ktoré som skúšala na kruhy a iné nedostatky je najlepší a vyzerá najprirodzenejšie. Samozrejme ho môžete používať aj na celú tvár, no treba s ním narábať opatrne. Určite ho odporúčam dievčatám, ktoré chcú používať tento produkt skôr ako korektor. Plus máte veľký výber z odtieňov takže super!

Ďalší produkt je od značky Rimmel, jedná sa o púder STAY MATTE.  Mám ho v odtieni 003 PEACH GLOW.

Jeho klady:
  • pleť perfektne zmatní
  • široký výber odtieňov
  • má taktiež dobrú výdrž 4-5h
  • príjemná parfumácia

Dostupný je v 4 odtieňoch a cena je okolo 4€. Na stránke parfums.sk je za 3,70€ :)

Ako ho hodnotím ja?
Tohto púdru mám už druhé balenie, je naozaj super. Na pleti je príjemný, ľahký, vôbec ho na nej necítim. Musím povedať, že sa mi s ním pracuje super a nezvýrazňuje mi na pleti suché miesta. Samozrejme to je individuálne. Tento púder musíte vyskúšať. Buď si ho zamilujete alebo nie ;)

MINITIP
Jeden minitip je olejna vlásy od značky REVLON OROFLUIDO. Má krásnu vôňu a vlasy sú po ňom hebké a lesklé. Určite odporúčam, a super je, že na stránke parfums.sk si môžete zakúpiť vzorku tohto produktu za 1€/5ml.



Tiež sa ti môže páčiť

15 komentárov

  1. Na ten Panstik me lakaji blogerky cim dal tim vic :) Asi ho budu muset taky vyzkouset. Pisete o nem same superlativy a jeste k tomu vypada fakt dost dobre! Takze uhhh, asi prijde brzy na radu. Jinak pudr miluji taky, mam asi 4baleni zasebou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. panstick vsade vychaluju,lebo je fakt super.sama som mala asi 3balenia.akurat na mastnu plet asi nie je najvhodnejsi inak nema chybu

      Odstrániť
    2. veru tak:) PAN stik je určený skôr pre normálnu, suchú pleť...:) ja mám momentálne zmiešanú a keď ho prepudrujem staymattom je to OK:)

      Odstrániť
  2. Panstick je naozaj super tiež ho používam skôr ako korektor a som veľmi spokojná...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten púder som už mala a je super :) Panstik vyzerá skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. stay matt je najlepší púder na svete! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S PAN STIKom som raz bola nalíčená na celej tvári, ale bolo to dosť ťažké, takže aj za mňa skôr ako korektor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a nevysusuje ten puder? lebo ja som mala make-up Stay matte od Rimmelu a vysusoval dost. a nahodou puder od Astor Anti Shine Mattitude nemas vyskusany? a este jedna otazka :D preco pises, ze odporucas Pan Stik pouzivat len ako korektor? :) dakujeeem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, mňa osobne púder STAY matte Rimmel nevysušuje - momentálne je moja pleť zmiešaná + napríklad sestra má pleť suchú a ju vysušuje...
      Je to dosť individuálne:) Ten od Astoru som mala vyskúšaný, používala ho moja druhá sestra stráášne dlho:)Bolo to už dávnejšie, ale viem, že bol fajn, nevysušoval a bol príjemný, taký jemnučký efekt na pleti. Ten PAN STIK makeup je dosť hutný, a na celej pleti by bol ťažký. Samozrejme sa dá použiť aj na celú pleť, ale treba ho nanášať v malom množstve a poriadne ho rozotrieť. Mne vyhovuje na celú pleť tekutý makeup a PAN STIK mi veľmi vyhovuje ako korektor, len na lokálne používanie.

      Odstrániť
  7. Ten pan stilk vraj nie je jvhodny na mastnu plet takze nevyskusam ale stay matte pouzivam uz niekolko rokov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) skúšala som ho dať aj na mastnú pleť mojej kamošky a prepudrovať, celkom dlhú dobu to držalo na tej pleti:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡