Farbenie rias DELIA Color cream

14.5.13

Ahojky dievčatá
Dnešný príspevok bude o tom ako som si farbila riasy
Bolo to tak, že mamina ma poprosila aby som jej nafarbila obočie a riasy. Ja som sa rozhodla, že sebe nafarbím riasy. Sestra kúpila farbu na obočie a riasy v čiernom odtieni. Túto farbu máme prvýkrát, tak som bola zvedavá ako bude fungovať. Túto farbu zoženiete v rôznych drogériách a cena sa pohybuje do 2€. 
V balení sa nachádza farbiaci krém v tube 15ml, vo fľaštičke sa nachádza 3%peroxid 15ml, aplikátor na farbenie. Postup je takýto - vezmete si nejakú mini nádobku, ja som si vzala štoplík z minerálky. Tam si vytvoríte zmes v pomere 1:1 z farb.krému a peroxidu. Odporúčaná dávka na farbenie je 1cm krému a 10-13 kvapiek peroxidu. Aplikátorom vymiešame do takej ani moc hustej, ani moc riedkej konzistencie. Riasy pred aplikovaním musia byť odmastené. Nanášame opatrne, najlepšie je ak Vám to aplikuje niekto iný. Na riasach necháme pôsobiť 5-10 minút. Závisí to od toho aké ztmavnenie chceme dosiahnuť. Avšak maximálne 30minút.
Po pôsobení musíme dôkladne vyčistiť. Ja som oko dočistila micelárkou.
 Myslím, že rozdiel je vidno a opakovane budem aplikovať o týždeň. 
Mali by ste záujem aj o to ako si budem farbiť obočie?  
Ako ste na tom Vy už ste si vyskúšali farbiť obočie a riasy doma?



Tiež sa ti môže páčiť

12 komentárov

  1. Teda, to seš šikovná, já bych se bála, že si nějak ublížím. Jinak ten rozdíl je vidět hodně :)
    povedlo se ti to
    Blondies z My Blond World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo ono to je v pohode...treba len vyskúšať:)

      Odstrániť
  2. super :D ja som si dávala farbiť riasy u kozmetičky a zaplatila som za to 3 € a toto balenie vydrží na viac krát však ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš to som zabudla dodať, balenie vydrží aj na 10 použití závisí od toho koľko produktu použiješ a či si farbíš aj obočie...:D takže sa to vyplatí...:D

      Odstrániť
  3. tak to musím určitě vyzkoušet.. snad to u nás v drogérce seženu :) je to lehké.. a rozdíl vidět je.. já mám řasy strašně světlé, takže by se mi líbilo si je obarvit takhle na černo :) moc hezké.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mm,, to bych mohla zkusit =) a ty oči jsou nádherné,, když je vidět celé víčko, je to prostě skvělé , máš štěstí <3 =)

    http://veronionme.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nemáš potom po farbení tie riasy zničene ?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásně prokouklo! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ešte som neskúšala :) ale vyzerá to fajnovo tak možno vyskúšam a čo je super po farbení riasi vyzerajú ako po nanesení riasenky :) podľa mňa je to praktické riešenie pre tých ktorý nemajú čas na zdĺhavé líčenie :) ďakujem za inšpiráciu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡