♡Garnier nádielka!:)

10.5.13

AHOJ dievčatá♡
Dnes tu mám pre Vás recenziu o krémikoch od značky Garnier. Určite ste o nich už véééľa počuli. Tak a ako sme s nimi spokojné? Tieto krémy som netestovala len ja, ale aj moja mamina a sestra. Krémy ma hneď upútali svojim farebným dizajnom, za čo dávam veľké plus.
 Bohatý vyživujúci krém s olejom z kamélie (Goodbye dry...)
Svieži energizujúci gél s výťažkami z citrusov (Wake me up) 
Svieži zmatňujúci krém s výťažkom zo zeleného čaju (Oh! So matte)
Ľahký zjemňujúci krém s výťažkom z lotosu (Start afresh) 
Tieto 4 krémy mi boli zaslané českým zastupiteľstvom spoločnosti L´Oréal.


Goodbye Dry.
Mňa osobne najviac zaujal ružový krém. Samozrejme nejde o farbu, ale o účinky. Krém krásne vonia a je určený pre suchú až veľmi suchú pokožku. Je to vyživujúci krém s olejom z kamélie a rastlinným elixírom, bambuckým maslom. Vôňa tohto krému je naprosto dokonalá - teda aspoň môjmu nosu. Je hutnejší, no po rozotrení sa do pokožky vstrebe celkom rýchlo. Ďalším plusom je to, že pleť po nanesení krému nie je mastná. Tento krém sa nanáša ako všetky krémy - 2x denne ráno a večer na odlíčenú pleť. Nanášam ho hlavne na suché miesta t.j tam kde sa mi tvoria šupinky. Pleť krásne zjemní a po celý deň je hydratovaná. Tie, ktoré máte suchšiu pleť určite budete spokojné. Je možné ho použiť ako podklad pod makeup.
Wake me up.
Tento gél obsahuje citrusové výťažky a perleť a je určený pre pleť bez jasu. Má tekutejšiu konzistenciu a taktiež sa veľmi rýchlo vstrebe do pokožky. Má jemnú vôňu, oproti ružovému je menej intenzívna. Tento gél by mal mať rozjasňujúci účinok. Čo vcelku môžem potvrdiť, sestra s ním je spokojná. Ak máte pleť suchú, asi by ho bolo vhodné kombinovať aj s krémom - kvôli hydratácii. Pleť je po nanesení gélu trošku napnutá, ale je hladká a hydratovaná.
Oh so matte!
Tento krém je určený pre zmiešanú, mastnú pleť. Obsahuje výťažky zo zeleného čaju a má  pleť zmatňovať po celý deň. Tento krém mi príde ako taká našľahaná pena, fakt je to zvláštna konzistencia. Vôňa je dosť silná a trošku v nej cítim ako keby alkohol. Tento krém sa taktiež do pokožky vstrebe rýchlo. Napriek tomu, že tento krém je určený pre mastnú pleť, tak ju nevysušuje ako iné krémy. Ja mám pleť zmiešanú a nanášam si ho len na T-zónu, keď prejdem po pleti je taká hebká.
Start afresh.
Tento krém testovala sestra. Ide o ľahký krém, ktorý by mal zjemniť pleť. Obsahuje výťažky z lotosu a rastlinný elixír. Je určený pre normálnu až suchú pleť. Musím povedať, že vonia veľmi pekne, nevtieravo. Dokonale pleť hydratuje a zanechá ju hebkú. Krém sa vstrebe vcelku rýchlo do pokožky. Počas dňa cítiť, že pleť je hydratovaná.
Cena za jeden krém sa pohybuje okolo 5-7€
Objem 50ml/ks


Tiež sa ti môže páčiť

16 komentárov

  1. myslím,že recenzie na tieto krémy najlepšie spracovala asi Terezka.Na každom blogu je to o tom isto.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to už ja neviem, nečítala som:) ale kuknem...:)

      Odstrániť
    2. bohužiaľ aj mne to tak príde, keď sa všade o tom píše....tak je to také menej zaujímavé pre ľudi a občas to aj odradí od nákupu...:) ale posúdiť neviem kto to najlepšie napísal...samozrejme je to ako s inými vecami...niektoré človeku sadnú a niektoré nie...:)a občas sa mi stane, že si kúpim výrobok, ktorý má zlé recenzie a mne napriek tomu sadne, takže je to relatívne...

      Odstrániť
  2. Pěkná recenzička! :) Já bych si wake mi up vybrala asi nejvíc ze všech ) Mohu se tě zeptat? Jak jsi udělala to u těch komentářů tu růžovou ceduličku? :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj a díky :)))))))
      Cez túto stránku :) našla som si obrázok a upravila tam
      ipiccy

      Odstrániť
    2. A můžu se zeptat jak jsi to vložila na blog aby jsi to tam u těch komentářů měla? A ještě ty přerušované čárky jako ohraničení :/ já se s tímhle patlám dlouho a vůbec nevím jak na to :(..

      Odstrániť
  3. na zaklade recenzii som si kupila ten zmatnujuci ... ten krem nema zo zmatnenim absolutne NIC spolocne ... tak isto kamoska s nejakym inym kremom....takze som sklamana, pride mi to ako keby vsetky bloggerky tieto produkty vychvalovali a pritom to tak nie je, nevidela som este negativnu recenziu, cim to bude ;) a ak nejaka existuje, tak ta blogerka je pani :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak to je rôzne ako som spomínala, každý máme inú pleť...
      ja ju mám zmiešanú a mne vyhovujú tieto krémy... ja sa nejak výrazne nelesknem na tvári, ale cítim, že pleť je po kréme Oh so matte taká iná :D nelesknem sa ako po iných krémoch...:)
      je mi ľúto, že s nimi nie ste spokojné..

      Odstrániť
    2. preco posielaju vsetky 4 kremy, ako moze niekto hodnotit krem ktory neni urceny na ich typ pleti ... odveci no :P

      Odstrániť
  4. Recenzia je veľmi pekná. Ja sa ale toho Garnieru akosi bojím. Keď som bola mladšia (nieže by som bola teraz stará, mám 25 :D), ale keď som mala tak 17, tak som od nich používala celú radu a nikdy nezabudnem na to, ako moja tvár začala trpieť. Červenala sa, šupinkovatela a dlho sa z toho liečila. Vtedy ma zachránilo Vichy. Od tejto doby sa k značke Garnier staviam s nedôverou. Je možné, že tieto krémiky budú ok, ale z istej nechuti sa do nich nepustím :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to ti teda:) ja som tiež mala problém so značkou Garnier, taký ružový krém v tégliku...každému vyhovoval a mňa na pleti pálil...:D
      Je to také rôzne, pretože každý máme inú pleť a sedí nám niečo iné..ale tieto krémy mi žiadnu rekciu neurobili a prídu mi proste fajn a nielen kvôli tomu, že som ich dostala...:) ja osobne mám ale aj tak najradšej z krémov Biodermu a Vichy...

      Odstrániť
    2. Tak to sa zhodneme, na tvár jedine Bioderma a Vichy.
      Teraz ale premýšľam už nad niečim na prvé vrásky :D Od 25 je to už asi potrebné. Zaujala ma značka Shiseido. Nemá s ňou niekto nejaké skúsenosti?

      Odstrániť
    3. neviem, ja som zas od veľa žien počula sťažnosti práve na vichy... :D

      Odstrániť
  5. moc pěkná recenze! :) já asi sáhnu po Oh so matte :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. díky moc,...:) ale zase neviem to posúdiť moc objektívne ako bude reagovať s pleťou, ktorá je mastná pretože ja ju mám zmiešanú...:) ale mne vcelku vyhovuje...:) Ale úplný matt finish neurobí si myslím..

      Odstrániť
  6. páči sa mi, ako si si to vymyslela so zadelením úloh pri testovaní :D tiež to robím s mamkou :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡