•Farba na vlasy L´ORÉAL Wild Ombrés Préférence

27.6.13

AHOJKY ! 
Dnešný príspevok bude o Farbách Wild Ombrés od Loreál
Tieto produkty som netestovala ja, ale poslala som ich na vyskúšanie blogeríne Ike a mojej sesternici
Avšak chcela by som Vám ich aspoň ako tak predstaviť. Trend Ombré sa mi vcelku páči, no ja zostávam verná blond farbe vlasov. Ako si môžete podľa fotiek všimnúť mala som k dispozícii dva druhy farieb/ ešte existujú aj daľšie dva odtiene. Druh si vyberiete podľa toho akej farby vlasy máte. 
V obchodoch sa momentálne tieto farby predávajú okolo 6€ v zľave. 
A čo balenie obsahuje? 
Ja som si aspoň jednu krabičku vybalila a odfotila.
nájdete tam:
- odfarbovací prášok 1, oxidačné činidlo 2 a odfarbovací krém 3
- 4 záverečná starostlivosť
- ochranné rukavice
- hrebeň na nanášanie farby
- návod
♥ Tri zložky označené číslami 1,2,3 spolu zmiešate a vytvoríte zmes, ktorú budete nanášať na vlasy. V návode nájdete ako postupovať. Ja to neviem, keďže som to neskúšala. Ale ak by Vás zaujímalo ako to dopadlo u  blogerky Veroniky kuknite sa TU.
Páči sa Vám Ombré štýl?

♥Ika a jej Ombré hair♥ Ika skúšala odtieň N°4
 
 http://bloomingflowers-ika.blogspot.sk/2013/06/hot-pants.html

Tiež sa ti môže páčiť

14 komentárov

  1. ombré sa mi srašne páči, ale bojím sa zveriť aké niečo do rúk kaderníčke, nieto sebe alebo niekomu ko nemá skúsenosi :-DDD keď o dopadne zle tak je to dosť prúser :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. my sme dnes robili Ombré neteri a dopadlo to fajn...:) také prirodzené to má...:) určite by som to dala urobiť skôr niekomu, kto má s farbením skúsenosti...:)

      Odstrániť
  2. Páči páči a isto by som skúsila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako platinovým blondínkam sú nám tieto sety fakt nanič :D Celkom ma to mrzí, pretože ombré sa mi páči a rada by som ho vyskúšala. Rozmýšľala som, že urobím nejaký experiment s hnedým farebným šampónom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to áno...a mne sa to celkom aj páči...ale zase ja by som chcela potom hneď blond, tak som si to rozmyslela:D No vyskúšaj potom si pozrem ako to dopadlo:):D

      Odstrániť
  4. trosku sebakritiky s tymi sortkami by nezaskodilo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nerozumiem:) Ika je na fotke náhodou zlatá aj keď zozadu ;)

      Odstrániť
    2. drahy anonym:) ja nosím veľkosť Sko kratasy mám veľkosť M(pretože je to z činy) nemám prečo byť sebakritická kedže nemám ani celulitidu ani nejaké strie.Šortky sú naschvál krátke pretože sa volajú Hotpants a je to najväčší hit tohto leta;) ak niečo budeš ešte potrebovať pán/pani anonym tak sa kľudne ozvi na môj email fredyqa369@gmai.com rada ťa poinformujem a nabuduce napíš z normálneho konta ked sa nehanbíš;)cmuk :*

      Odstrániť
    3. Ani mne sa to nepaci... T ze je nieco v mode neznamena ze v tom kazdy vyzera dobre alebo si to moze dovolit, ale zas je to kazdeho vec

      Odstrániť
    4. Je to vec názoru:) Zatiaľ sa to každému páčilo jak mojim priateľom aj známym či mojím čitateľkam:) A na nich mi hlavne záleži a že sa to nepáčilo nejakému anonymovi mi žily netrhá;)

      Odstrániť
    5. toto je tak pridrbane slovenske...!!! mily anonym, dufam, ze ty si vzdy aj prdnes tak, aby si nahodou nevycnieval z davu... to, ze ty si ovca posrata z toho, aby si bol sam sebou, tu nikoho nezaujima, tak chod bekat niekam, kde to nebudu musiet citat normalni slobodni ludia, hanba!

      Odstrániť
  5. Ombré se mi moc líbí, ale když bych do něj šla, tak jedině s kadeřnickými baarvami :) ale tohle je určitě také fajn vychytáávka :))

    http://normal-life-of-a.blogspot.cz/2013/06/my-nail-polishes.html

    nový článek na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Toto ombre mi vôbec nechytlo....mám tmavšie hnedé,a to som skúšala aj no1, aj no2...takže u mňa palec dole:) no, čo sa týka kraťasov :D neznašam kraťase s tým vyšším pásom, ale tebe sa to isto páči, a to je hlavné :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡