GARNIER Olia - odtieň 10.0

10.6.13

Ahojte dievčatá včera som pridala fotku z farbenia vlasov a dnes by som Vám rada predstavila novú farbu na vlasy, ktorú som použila. Je to novinka od značky Garnier - Garnier Olia. Ja som si vybrala najsvetlejší odtieň 10.0 Veľmi svetlý blond.
Čo o nej hovorí výrobca? 
Je to nová éra vo farbení vlasov od GARNIER - GARNIER OLIA.                                    
Ide o permanentnú farbu na vlasy, ktorá je založená na olejovej báze. OLIA využíva unikátnu technológiu na olejovej báze chránenú 24 patentmi. Až 60% oleja vo farbiacom kréme Olia napomáha prieniku farby hlboko do vlasov pre maximálnu intenzitu farby. Aj napriek tomu, že neobsahuje amoniak, tak dodáva úžasne intenzívnu farbu a viditeľne zlepšuje kvalitu vlasov.
MAXIMÁLNA INTENZITA FARBY
* Úžasne bohatá, sýta permanentná farba. Dokonalé krytie šedín na 100%.
* Viditeľne zlepšuje kvalitu vlasov.
* Vlasy sú o 35% hebkejšie, o 17% žiarivejšie.
* Užite si zamatovo jemnú textúru, ktorá nesteká a nechajte sa očariť nádhernou kvetinovou vôňou.                         
Farba na vlasy Garnier OLIA má veľmi pekné balenie a široký sortiment farieb.
Veľmi jednoduchá je aj aplikácia, samozrejme je potrebné mať k dispozícii misku a štetec.  Do misky si namiešate zmes - použijete (tubu oxidačného činidla a tubu farbiaceho krému). Tuby sú pekne označené číslom. Konzistencia je krémová a vôbec nesteká. Musím povedať, že samotná zmes farby nádherne vonia, tak kvetinkovo. Určite odporúčam vyskúšať. Nanáša sa na suché vlasy a samozrejme je dôležité si prečítať návod k použitiu. Mali by ste si pred farbením urobiť test na alergiu. Čas pôsobenia farby je rozdielny, ak si farbíte vlasy celé alebo len odrasty. Myslím, že maximálny čas pri mojom odtieni je 30 minút. Po uplynutí doby pôsobenia, som si vlasy umyla šampónom od Garnier Damage a naniesla kondicionér, ktorý je súčasťou balenia farby. Nechala som ho pôsobiť cca 5 minút. Vlasy boli po farbení a umytí veľmi jemné a hebké. Pri farbení sa mi často stávalo, že som mala podráždenú pokožku, no pri tejto vôbec:)Ja osobne mám dosť tmavé odrasty a nikdy mi farba nechytí úplne do biela. Párkrát za rok si ich farbím aj melírom. Prikladám aj fotky.
Balenie obsahuje:
1 tuba oxidačného činidla 60g
1 tuba farbiaceho krému 60g
1 kondicionér pre hebkosť a lesk 40ml
1 pár rukavíc
1 návod na použitie
Cena za balenie je okolo 5€ 

Tiež sa ti môže páčiť

22 komentárov

  1. Wow, je paradni fakt :) moc ti sedne a slusi Ti

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru vôbec nie sú po nej vysušené vlásky...:) Ďakujem :*

      Odstrániť
  2. Wau super :) Vystačilo ti jedno balenie? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno...:D lebo konce mám už dosť biele, tak som len tak do polovice farbila, teda mamina...:) Ale pre dlhé vlasy treba určite použiť dva balenia:)

      Odstrániť
  3. Teda to je paráda, krásně to chytlo! Vypadáš skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkný odstín, sluší ti to :)

    Bobunka3liska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. V Německu je v balení aplikační lahvička a celkově to má takovej lepší glanc.
    Zase nás ošidili...

    Na kráse to ale neubralo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, presne tak....:) aj na jednotlivých tubách bola tá slnečnica...a aj tá aplikačná fľaštička...:(

      Odstrániť
  6. jej vyzera perfektne ako aj ty ! kočka ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak toto vôbec nevyzerá zle :) Tiež mám dosť tmavé vlasy, asi aj tmavšie ako ty a používam najsilnejší syoss zosvetľovač, ktorý nechám pôsobiť aj o hodinu dlhšie. Neviem si predstaviť, že by som inak dosiahla na jedno farbenie také zosvetlenie. Ale ty máš vlásky krásne do popolava, moje sú viac do žlta.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak, mne dosiaľ všetky farby chytali buď dožlta alebo až do modra:Dto práve jedna od syoss... a táto možno len trošku tak jemne dosiva:D ale to sa vymyje hneď...:)aaaa tak vyskúšaj túto farbu a uvidíš, ja som spokojná...:)))

      Odstrániť
  8. uh...tak za 1) mi vyrazila dech ta první fotka-si fakt kráska, a za 2) sem nečekala že barva od garnier by mohla tak hezky chytnout... takový "melírek" moc pěkný to je)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ooo díky ti Petunie:))) dobrá je tá farba...ono to vyzerá preto tak melírovo, lebo som si melír dávala niekedy dávnejšie:):D

      Odstrániť
  9. Ahoj Peti. tiež sa chcystám na test, s touto novou farbou, ale až doma som si všimla, že aha aplikačná fľaštička v našich baleniach nie je ... veľmi ma to sklamalo, keďže som si zvykla už takto farbiť vlasy ... a inak veľmi pekne ti farba chytila na vláskoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahoj Peti máš to pěkné :-) ja jsem si ted zrovna vlasy dobarvila, ale měla jsem strach, že mi to chytne do žluta až oranžova, tak jsem si odrosty odbarvila zesvětlovačem od syoss (8 odstinu) a pak jsem to umyla a vysusila a šok, vlasy zlutovo oranzove, tak jsem naplacala fialovy sampon a taky nic moc, nakonec jsem riskla po vyfoukani vlasu tady tuto barvu Olio 10, naplacala jsem to na odrosty a uz fajn, mam skoro platinovou. Vzdycky jsem chodila ke kadernici do Klieru tady u nas, a ona delala postup, odbarveni, vlasy umyla a pak hned na mokre vlasy dala jeste nejaky preliv, a ten mi vlasy pekne sladil do te platiny blond, jenze ted nemam penize a jeste k tomu se mi zdalo ze uz me ty vlasy kolikrat i bolely u korinku...priste budu vedet jak postupovat, dam syos na 25 min a umyju mozna to dam i na mokre a dam na to hned tady tu oliu...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahojky, chcela by som sa spýtať , že akej farby máš prirodzené vlasky, ked ti to tak pekne chytilo.Pretože rozmýšlam tiež nad touto farbou, mám prirodzene vlasy také stredne hnedé, myšacie či aké to vlastne su:-DDDD a rozmýšlam, že či by mi neodfarbilo odrasty do ryšava alebo podobne:-( ja už roky použivam Garnier nutrisse 111 ale chcela by som skusiť tuto garnier oliu 10.0 Mimochodom máš krásne vlasky:-) Monika.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡