L’Oreal Paris produkty na oči.

26.7.13

Ahojte dievčatá, na dnes mám pripravenú recenziu na produkty od značky Loreal.
Už ste o týchto produktoch možno počuli a kto nie tak pozorne čítajte. Ja som ich nedávno vyhrala v líčiacej súťaži na facebookovskej stránke Loreal. V balíčku mi prišla gélová linka, linka vo fixe, ceruzka a špirálka. Všetky produkty sú super a rada ich používam od prvého vyskúšania. Ja osobne mám značku Loreal rada a niektoré výrobky rada a opakovane používam. Aj keď pre niekoho sa táto značka zdá trošku pridrahá, ja si niektoré ich produkty kupujem cez internet,kde bývajú rôzne zľavy. 

Ako prvý produkt Vám predstavím gelovú linku Super Liner gel intenza - 01 Pure black. 

Má krásne balenie, ktoré vyzerá tak luxusne, elegantne. Papierový obal produktu je zlatej farby (nemám ho na fotke) a vo vnútri sa nachádza kalíštek so samotným gélom a štetček. 
Farba gélu je čierna a má skvelú konzistenciu, ktorá sa nedrolí a nerozpadáva počas dňa. Nanáša sa jednoducho a výdrž je perfektná/ taktiež celkom rýchlo zaschne a nerozmazáva sa. Chválim aj štetček! Je vodeodolná a určite Vám ju odporúčam. Používam ich oooveľa radšej ako linky Maybelline. Zanechávajú matný finish. Odličujú sa jednoducho. Cena za produkt je okolo 8€. Foto na oku pridám v blízkej dobe, keď urobím nové líčenie.

Ďaľší produkt je Super liner Blackbuster- je to linka vo fixe (niečo ako tekutá linka vo fixe)...avšak je úplne iná ako klasické fixy z drogérie. Dizajnovo pôsobí luxusne, hrot aplikátora je  trošku hrubší ako pri iných fixkách, ale dokážete si ním vykresliť ako tenkú tak aj hrubú linku!:)

Obal produktu sa nesie v čierno-zlatej kombinácii.To sa mi veľmi páči. Momentálne je k dispozícii jeden odtieň a to Extra Black. Na ruke vyzerá naozaj fajn, ale na viečku akoby farba stratila intenzitu/ teda pri nanášaní na viečka nie je farba veľmi výrazná a je taká vodová. Trošku ju musíte nechať zaschnúť, aby sa nerozmazala na viečku. Cena je okolo 8€. Tento produkt je fajn, ale gélové linky sú lepšie.

Super liner Silkissime - vodeodolná ceruzka
Ceruzky na oči používam poslednú dobu málo, väčšinou si urobím gélové linky a to je všetko. No keď chcem výraznejšie líčenie, tak je to nutnosť. Bola som rada, že môžem vyskúšať práve ceruzku Silkissime, ktorá je dosť u blogeriek obľúbená. Má krémovú/ maslovitú konzistenciu. Mám dojem, že sa jemne rozmazáva, a treba ju nanášať opatrne. Ja mám túto ceruzku v odtieni Black Intense a ešte je v ponuke aj hnedý odtieň Brown Temptation. 
Musím povedať, že výdrž je super a taktiež aj odtieň je dosť výrazne čierny. Nespôsobila mi žiadne alergické reakcie/ niekedy mám problém s tým, že mi z nekvalitných ceruziek slzia oči.
Posledný produkt je špirála False Lash Wings o ktorej som už raz v krátkosti písala. TU
Musím povedať, že ju používam veľmi rada. Je to moja  veľmi obľúbená špirála, no určite nebude sedieť každému. Má krásnu parfumáciu, super dizajn, výdrž. Pre mňa je skvelá a používam ju rada! Aj na dovolenke mi robila spoločníka a skvelého! Krásne riasy natočí, ale musíte sa s ňou naučiť líčiť/ treba jej prísť na chuť...:) 
TU ju nájdete za super cenu.
Účinky: 
- dodáva riasam objem a dĺžku, 
- perfektne predlžuje riasy vo vonkajšom kútiku očí, 
- navodzuje efekt umelých rias
Riasenka riasy celkom pekne zhusťuje riasy. Predĺženie nie je až také ohromujúce.
Počas dňa neopadáva pod oči, nedrolí sa, nerozmazáva sa. Riasy až tak veľmi nezlepí, avšak ide o to, ako sa so špirálkou vyhráte.

Tiež sa ti môže páčiť

9 komentárov

  1. Linku ve fixe mám teď nově díky červencovému Ladyboxu a nemohu si ji vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fix mám z LB a strašně mě poslední dobou láká vyzkoušet tu řasenku :) ty si s ní vykouzlila na řasách nádherný efekt :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite vyskúšaj:) najlacnejšie som ju videla predávať na stránkach parfums:))

      Odstrániť
  3. krasne ti to predlzilo riasy.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super riasy ;) A opísala si ju tak že ked miniem aspon jednu špirálu tak si letím do drogérky pre túto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Peťka tá špirála ti úplne sadla krásne mihalnice ti vytvorila :) ja mám osobne radšej linky v pere ako gelové ale tieto loreal vyzerajú užasne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡