Salvador Dalí Sun & Roses♥

2.7.13

Ahojky!
V tomto článku Vám predstavím toaletnú vôňu Salvador Dalí SunAndRoses, ktorú som vyhrala na stránke Sephora ♥ Veľmi ma to potešilo, vôňa je úplne úžasná!!!
Farba balenia je ultra-ružová, ako keby mala otesaný flakón sochárom znázorňujúci nos a pery / čo je znakom bohyne krásy a lásky. Dizajn bol inšpirovaný obrazom Dalího "zjavenie Afrodity z Knidos".
  • Hlava: ružový grapefruit, bergamot, jablko Srdce: ruža, fialka, konvalinka Základ: biele pižmo, céder, vanilka, santal                                                                                

  • *SunAndRoses je letná vôňa na každý deň. Vyniká mladistvým charakterom, energiou, sebavedomou ženskosťou, sýtosťou farieb a entuziazmom! Úvod odkrýva veselé, vitálne tóny ružového grapefruitu a bergamotu doplnené sviežosťou chrumkavého jablka. Srdce pozostáva z očarujúceho buketu čerstvých ruží prekvitajúcich po boku nežných fialiek a delikátnych konvaliniek. Netradične orientálne tóny dominujú základu. Tvorí ho biele pižmo, céder a vanilka podporené zmyselným teplom santalového dreva.*

  • Táto vôňa si ma ihneď získala...je fakt super! Je sladká, kvetinová/ ale nie je vtieravá. Ak máte možnosť, choďte si ju ovoňať do parfumérie:)









Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

  1. moja šikovnica veliká :) gratulujem k výhre :) vôňa musí byť skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡