Garnier Dark Spot Corrector

5.9.13

Už ako z názvu a vzhľadu produktu môžete vidieť, že korektor nie je ako korektor. Väčšina z nich sa snaží niečo zakryť, ale tento je vo forme krému a snaží sa problém odstrániť. Snaží sa o zjednotenie pleti, dokonca chce zabrániť to aby bola pleť bez akýchkoľvek farebných nezrovnalostí. Je určený pre ľudí ktorý majú pigmentové škvrny, stopy po akné či po slnku. Na krabičke je uvedený popis, že krém by mal rozjasniť pleť aj bez pomoci makeupu. No a s tým teda doslovne súhlasiť nemôžem. Samozrejme pleť jemne rozjasní, ale pokiaľ máte nedokonalosti, tak vám to bude na dve veci.
 Tento krém má iné balenie ako krémy, ktoré su k dostaniu v obchodoch. Obal je z hliníku, kvôli zachovaniu účinkov vitamínu C. Balenie je vcelku pekné a praktické. Nesie sa v odtieňoch bielej a žltej, oranžovej farby. Aplikátor je užší a pri prvom otvorení je náchylný k pretečeniu produktu. Konzistencia krému je tekutejšia a rozoteria sa veľmi dobre. Nelepí a do pokožky sa vstrebe rýchlo. Pleť dokáže jemne hydratovať - niektorým to určite bude málo. Je možné ho používať aj pod makeup. Nanáša sa na vyčistenú pleť.  Má veľmi  príjemnú parfumáciu. Výsledky by sa mali dostaviť po cca 6-8 týždňoch používania. 
Myslím, že jemné fliačky na pleti dokáže čiastočne vybieliť, ale aby ste sa zbavili pigmentových škvŕn Vám zaručiť neviem. Tento krém používala aj moja mamina a tiež z neho nebola až taká odvarená. Cena za krém sa pohybuje okolo 7€.
-

Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Na moje pigmentové škvrny, by sa veru niečo zišlo:/ Musím vyskúšať :)

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no musím vyskúšať na jazvy po akne:/:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡