Instinct od AVON: nová vôňa

21.10.13

Ahojte dievčatá, pretože je stále chladnejšie počasie, tak sa tvári aj moja nálada. 
Máme tu pravú jeseň, ale musím povedať, že to je naozaj krásne obdobie. Tie farby, ktoré sú okolo nás sú naozaj skvelé, jedinečné.
Dnes by som Vám chcela predstaviť parfum, už taký jesenný od zn. AVON. V najnovšej kampani si môžete všimnúť novinku s názvom Instinct, kde hlavnou tvárou je Megan Fox.  



Vôňa je z kategórie kvetinovo-drevité vône. Ja moc opisovať vône neviem, tak snáď porozumiete nasledovným slovám, škoda, že sa nedá očuchnúť cez monitor.
Hlavou parfumu je zmes sviežich tónov zelene, mandarínky a šťavnatej karamboly. Jadro vône dopĺňajú tóny exotickej kamélie, pivónie a vodného lekna, ktoré sú dotvorené základnými tónmi zmyselných svetlých drevín, santalového dreva a žiarivého jantáru.    



Tvorcom tejto exkluzívnej vône je úspešný parfumér, Rodrigo Flores-Roux. Zn. AVON ponúka parfém ako pre ženy, tak aj pre mužov. Mne sa osobne vôňa parfumu páči a používam ju rada. Dizajn mi pripomína vône z dôb, kedy bola Avon-lady moja sestra. A to už je dosť dávno. Vôňa nie je ťažká a má vcelku dobrú výdrž, približne tak 2-3 hodiny. Nebolí ma z nej hlava :D  Za 50 ml zaplatíte v katalógu okolo 20€. Presne neviem :)                                                                                                  



Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. jeden z mála parfémů z od Avonu, ke kterému bych si i ráda čuchla a zhodnotila výsledek práce Rodrigo Flores-Roux. Snad časem, jestli na ni někde narazím...

    Blondies z My Blond World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůně musí být hrozně pěkná:)
    Možná, že si ji i já časem pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. táto a City rush od avonu sú moje srdcovky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi krásny príspevok :) túto vôňu som zatiaľ voňala len vo vzorke ale veľmi sa mi zapáčila a chystám sa ju objednať aj ja ♥ :)
    Lienka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. neviem moc sa mi nepáči obal, ale megan je v tej reklame krásna

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡