L´oréal - Sublime Soft zdokonaľujúca micelárna voda

6.10.13

Ahojky dievčatá,
V dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť micelárnu vodu od Loreal. :)
Ide konkrétne o micelárku L´oréal - Sublime Soft, ktorá mi bola zaslaná na testovanie v rámci spolupráce. Doma mám micelárky iba z lekárne a tak som bola zvedavá aká bude práve táto z drogérie. Micelárne vody používam už dlho a hlavne tie biodermácke. Loreal kozmetiku mám rada a keď som bola mladšia, tak som používala aj ich pleťovú kozmetiku pre môj typ pleti. 
Oficiálny popis: 
odličuje stopy makeupu jednoducho a bez podráždenia
odličuje makeup v jednom kroku - oči, pery
pleť vyživuje a hydratuje
je hypoalergénna a bez parfumácie
je vhodná pre suchú a citlivú pleť




 Keď mi prišla micelárka domov bola som prekvapená dizajnom, je hranatý a na samotnom obale bol prilepený papier s podrobnejšími informáciami. 
Farba sa nesie v odtieňoch bielo ružovej kombinácie. Vcelku pekný, dievčenský dizajn. Nádoba je plastová a otváranie produktu je normálne, jednoduché ako býva pri pleťových vodách. Sami si môžete regulovať koľko produktu si na tampónik nanesiete.

Voda je priezračná a bez parfumácie. Pri otvorení necítim nič a tak to je fajn, keďže voda je určená pre citlivú pleť. Moje oči nedráždi vôbec. Odličovanie je v pohode, pri vodeodolných produktoch bolo potrebné prejsť po oku viackrát. Odličuje naozaj skvelo a bez podráždenia. Jemnými krúživými pohybmi tampónikom si pleť dokážete naozaj perfektne vyčistiť. Výhodou je, že sa nemusí pleť oplachovať a nemáte z nej lepivý pocit na pleti. Veľmi dobrým profitom je aj cena tejto micelárky, ktorá sa pohybuje okolo 5€. Micelárka je naozaj super a hodnotím ju pozitívne. Či už ide o samotné odličovanie a samozrejme aj cenu. 
Na fb som uverejnila víťazku giveaway s vašešošovky.sk https://www.facebook.com/PetushBook
Prajem krásny týždeň!

Tiež sa ti môže páčiť

6 komentárov

  1. Taky jsem si ji oblíbla... za mě první micelárka, která může konkurovat Biodermě :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle si chci koupit :) Hodně ji srovnávají s biodermou a četla jsem už hodně recenzí. Navíc je v Rossmanovi v akci za 99 Kč (3,8 eur) :) To je skvělá cena, chtěla jsem si koupit i tu Biodermu, ale odrazovala mě hlavně cena a pak se mi ještě objevila vyrážka po jejich opalovacím krému. A co kdybych náhodou dala tolik za něco co bych pak nemohla používat _,:D

    mariannebeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Marianne:) To je fakt dobrá cena:) Myslím, že na SK je v dobrej cene v DM-ku...A určite vyskúšaj, pretože je podľa mňa fajn:) Ja ju používam rada a teraz mi nahradila aj Biodermu:) Tak skús a keď budeš spokojná, tak biodermu ani kupovať nemusíš...:D

      Odstrániť
  3. Ja ju mám kúpila som ju za 4 eura aj keď je pravda že sa moc nelíčim ale mám citlivú pleť a vyhovuje mi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To znie dobre asi si ju niekomu kúpim na vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡