Le petit Marseiliais

24.11.13

Ahojte, dievčatá!
Dnes by som Vám chcela predstaviť sprcháče od mojej obľúbenej francúzskej značky Le petit Marseilias. Sú naozaj skvelé, konkrétne tieto mi priviezla sesternica, za čo jej veľmi pekne ďakujem. Na Slovensku som ich nevidela predávať nikde, ani v žiadnom eshope. No našla som ich len na tejto stránke pohlazenizfrancie.cz , ale poštovné na Slovensko je dosť drahé. Ak by mal niekto záujem si odtiaľ objednávať dajte vedieť. Značka ponúka na výber z naozaj širokého sortimentu produktov. Ja mám strašne rada aj ich šampóny, či telové mlieka, oleje. 

Dostala som konkrétne tieto druhy sprchovacích krémov:




- sprchovací krém s levanduľovým medom:
Jemne čistí a zvlhčuje pokožku. Jemnosť medu a čerstvo nazbieraných levanduľou evokujú intenzívne tóny. Pleť zostáva jemná, hydratovaná a vyživená. Levanduľa je kultová rastlina Provensálska. Symbolizuje nehu a ukľudňujúci pocit čistoty. Levanduľa sa využíva od stredoveku k výrobe parfumov a liekov, s obľubou jej v kúpeľoch používali už starí Rimania.

Musím povedať, že to je tak nádherná vôňa, že ju nedokážem ani opísať. Ak máte radi vôňu levandule samotnej, tak určite vyskúšajte tento sprchovací krém. Určite sa do neho zamilujete, tak ako aj ja. Ešte mám jedného favorita a to je tento. To je tá najdokonalejšia vôňa aká pre mňa existuje.


sprchovací krém s vanilkovým mliekom:
Jemne čistí pokožku, vytvára hladkú penu uvoľňujúcu nesmierne príjemnú, sofistikovanú vôňu. Pokožka zostáva jemná, hydratovaná a vyživená.Vanilkové mlieko sa používa pre svoje vyživujúce a ochranné vlastnosti.Vypestovanie kvalitných aromatických vanilkových plodov vyžaduje dlhodobú pozornú starostlivosť. Vanilka je jedným z najdrahších poľnohospodárskych produktov.

Tento sprcháč má taktiež príjemnú vôňu, vonia ako vanilkový puding a konzistencia je priam božská. Nie je moc tekutá ani moc hutná, takže paráda. 


- sprchovací krém s olivovým mliekom:
Jemne čistí a hydratuje pokožku. Vytvára ľahko oplachovatelná bohatú penu autentickej vône Provence. Extra jemný krém má neutrálne pH a je dermatologicky testovaný. Olivovník - je cenný nielen pre svoje plody, ale tiež svoje mlieko, ktoré má skvelé vyživujúce a hydratačné vlastnosti.

Tento sprcháč vonia taktiež príjemne, ale ešte som ho neodskúšala :)

Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. nejvíc mě zaujal ten levandulový, vůni levandule mám moc ráda, takže by mi určitě voněl
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja taktiež:) je taká upokojujúca:)) mohla by som k tej vôni čuchať celé dni:D

      Odstrániť
  2. O tejto značke som ešte nepočula, ale obaly vyzerajú veľmi pekne a aj tá vôňa musí byť super :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechny tři vypadají skvěle :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O této značce slyším poprvé. Ale vypadá suprově :)


    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡