Luxusná pleťová voda z ruží Manufaktura

10.11.13

Ahojte dievčatá, v dnešnom mini-poste Vám chcem predstaviť výrobok od značky Manufaktura, ktorý som si obľúbila. Ide o prírodnú ružovú vodu, ktorá má slúžiť k očiste a regenerácii pleti. 


Popis výrobku:
Ružová voda z BIO organickej damašskej ruže sa získava pomalou destiláciou okvetných lístkov z ruže procesom vyvinutým v starej Perzii. Účinky ružovej vody využívali už starí Gréci a Rimania. Je výnimočná svojimi hydratačnými, spevňujúcimi, protizápalovými a hojivými účinkami. Vyrovnáva Ph a napomáha predísť vzniku vrások. Upokojuje a regeneruje podráždenú pokožku, urýchľuje proces hojenia. Je vhodná pre všetky typy pleti. Môže sa používať ako základ pod krém alebo make-up, na dočistenie pleti po odlíčení.


Balenie tohto produktu je nádherné, krásne, skvelé! A tá mašlička!:)
Značku Manufaktura mám naozaj veľmi rada. Tento produkt je konkrétne z rady Exclusive SpaRužovú vodu som chcela vyskúšať už len podľa pozitívnych recenzií. Balenie je dizajnovo skvelo poriešené a takisto aj samotný aplikátor je fajn. Pomocou -stlač- šťuplíčka si naaplikujete na tampónik množstvo produktu koľko potrebujete. Intenzívna je aj vôňa samotnej vody, ktorá vonia naozaj krásne po ružiach. Mne osobne sa  táto vôňa páči. Na pleti je príjemná a vôbec ju nedráždi. Ja používam túto vodu na dočistenie, keď mám pleť vyčistenú micelárkou a chcem ju len osviežiť. Pleť je po použití krásne hebká a akoby zvláčnená. Určite odporúčam vyskúšať.

Cena za produkt v eshope je okolo 17€. 

Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. krasne balenie. Ja pouzivam ruzovu vodu z DMky, je tiez super a je o nieco lacnejsia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. náááádhera :) krásne fotečky .. veeeeľmi by som túto vodičku chcela vyskúúúšať ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡