Pilaten Maska na uhry

12.11.13

Ahojte dievčatá, v dnešnom poste Vám chcem predstaviť výrobok od značky Pilaten, ktorý som testovala ja a aj moja kamarátka Maťka. Ide o masku na uhry/ čierne bodky.


Fotka je trošku horšej kvality, pretože už bola tma a chcela som Vám ukázať ako balenie vyzerá. Pleťová maska obsahuje zložku aktívneho bambusového uhlia, ktoré zbaví pleť nedokonalostí. Pleť prekrví a získa tak zdravý a žiarivý vzhľad. Obsahuje prírodné zložky rozmarínu, extrakt z citrusovej kôry, nechtíka lekárskeho, vitamín B5, A a E. 

Nanáša sa na celú tvár alebo len T-zónu, nechá sa pôsobiť 15-20 minút, kým nezaschne. Následne sa odlúpne z pokožky. Používa sa 1-2x týždenne.

Ja s Maťou sme testovali malé balenia v sáčkoch. Samotný produkt po otvorení je intenzívnej čiernej farby a má hutnejšiu konzistenciu. Po chvíľke sa doslova až lepil na prstoch, takže treba rozotierať rýchlo. A takisto byť opatrní, lebo sa dá všetko pekne zašpiniť. Pred nanesením produktu je potrebné, aby bola pokožka čistá. Ja som pred aplikovaním masky pleť naparila. Masku je lepšie naniesť v hrubšej vrstve. Nechala som pôsobiť približne 20 minút a masku som odlúpla. Išlo to dolu trošku bolestivo, ale tak pre krásu sa trpí. Pleť bola potom naozaj krajšia, jemnejšia! A naozaj pleť prečistila, určite odporúčam. My sme nadšené a objednávame si plné balenie. Takže lepšie je vyskúšať mini balenie, aby ste vedeli či vám sadne.

Na fotke je Maťka, ktorá počas pôsobenia masky vystrašila brata. On jej na to povedal, že konečne vyzerá normálne :D

Balenie, ktoré sme otestovali má 6g a v eshope sa dá zakúpiť za 0,89€
Samozrejme si môžete zakúpiť aj plné balenie v tube čo je 60ml za cenu 10,99€.

Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. Já jsem ji taky zkoušela v pytlíčku a za mě teda NE! :) na to, že to má vytáhnout černé tečky, tak to vůbec :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. si pamätám, že som čítala jeden komentár od teba pri poste o tejto maske- už neviem na akom blogu:) že si nebola spokojná, tak preto píšem, že treba vyskúšať pytlíček a ak je človek spokojný, tak objednať plné balenie :) a my sme boli naozaj spokojné... :)))

      Odstrániť
  2. Hodně lidí si tuhle masku chválí, takže snad se i mi dostane do rukou:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡