Vianočné inšpirácie✿

1.11.13

Ahojte dievčatá,dnes som si pre Vás pripravila článoček, kde by som Vám chcela ukázať nejaké tie vecičky, ktorými sa môžete nechať inšpirovať. Nazvala som ho ✿Vianočné inšpiráciePôjde o vecičky/darčeky/, ktorými môžete obdarovať na Vianoce svojich najbližších. Aj keď Vianoce by mali byť hlavne o niečom inom ako o daroch, určite každého z nás milá z lásky darovaná pozornosť v podobe darčeka poteší.
Vybrala som Vám niekoľko produktov zo stránky parfums.sk, kde ich ponúkajú za veľmi lákavé ceny.
Konkrétnejšie produkty, ktorými môžete obdarovať mamu, sestru, kamarátky. Nakoniec samozrejme aj niečo pre pánov. Darovanou kozmetikou vo väčšine prípadoch nič nepokazíte.

Pre mamu, sestru, kamarátku môžete si vyberať zo širokého sortimentu parfumov. Ja som vybrala moje obľúbené vône, ktoré sa na stránke predávajú za skvelé ceny. Osobne parfumy dostávam veľmi rada a vždy mi urobia neskutočnú radosť. Aj keď kupovať parfum nie je práve ľahké, pretože ak neviete čo sa danému človeku páči, môže to byť aj krok vedľa. Marc Jacobs, Lanvin, Dolce&Gabbana, Jil Sander či Versace a kopa ďaľších značiek. V mojom okolí je veľa žien, ktoré obľubujú práve tieto značky a sama som sa do nich zaľúbila. Myslím, že aj veľa žien na svete.  


Pre milovníčky starostlivosti o pokožku je tam toho na výber taktiež mnoho. Napríklad telový krém, či mlieko od Victorias Secret by určite potešilo sestru, kamarátku. 

Myslím, že aj tieto tri produkty na vlasy by ocenilo dosť dievčat. Tieto vecičky sú naozaj skvelé a mám ich odskúšané. Mythic oil, Macademia, Kérastase.


V dnešnej dobe sa chcú ženy páčiť a k tomu im dopomôže aj dekoratívna kozmetika. No samozrejme bez pekného úsmevu to nebude tak ľahké. Ak by som niekoho chcela potešiť dekoratívnou kozmetikou určite by som siahla po značkách MAC, Bourjois, O.P.I. Samozrejme musíte sa trafiť do vkusu daného človeka. 
Ja osobne dekoratívnu kozmetiku dostávam veľmi rada. :D Vlastne kozmetiku všeobecne.
Pre mladšiu sestru by mohol byť pekným darčekom parfum Justin Bieber, alebo produkty od zn. Hello Kitty. 

Ak by som mala vybrať niečo pre mužské osadenstvo boli by to najskôr parfumy. Pacco Rabbane, Versace, Abercrombie, Jil Sander. Značky, ktoré mi poväčšine veľmi voňajú.

Už máte premyslené čo idete kupovať na Vianoce Vy? :)
Prajem pekný víkend.

Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

  1. Pekný článok, ja teda začnem nad darčekmi uvažovať až v decembri, možno týždeň pred Vianocami :D

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Versace, Dolce a Million - všechny voní parádně a Ježíšek by je klidně mohl donést :) na Mythic oil mám zálusk :)

    Short messages by Lucy...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡