Crabtree & Evelyn :)

17.12.13


Krém na ruky Frosted Berries

Tento intenzívny krém na ruky z limitovanej edície obsahuje špeciálne zložky, ktoré pomáhajú udržať vlhkosť, spolu s bambuckým maslom a makadamovým olejom ich majú perfektne hydratovať. Balenie je cestovné a ľahko ho môžete so sebou nosiť v kabelke. Konzistencia krému je hodvábne jemná. Do pokožky rúk sa vstrebe rýchlo a nezanecháva mastný film. Neodolateľná vôňa zamrznutého ovocia v kombinácii so zmesou kvetín a korenia vytvorí perfetknú Hand Therapy. 
Balenie má 25g a cena je okolo 7€.


Snow Blossom 10ml Eau de Parfum Rollerball

Táto očarujúca parfumovaná voda v praktickom balení do kabelky s krásnou sviatočnou vôňou a ľahkými trblietkami je ideálna pre nastávajúcu sezónu večierkov a príležitosti, kedy chcete zažiariť. 
Vôňa: Jazmín, kvet pomarančovníka, frézia, mandarínkové listy, biele pižmo a biely céder.
Vôňa je veľmi príjemná, sladká, pripomína mi čas Vianoc. Aplikuje sa guličkovým aplikátorom. Stačí použiť naozaj málo produktu, vôňa je dosť intenzívna a vydrží dlho.
Objem je 10ml.



Mica Nail Lacquer - lak na nechty 

Rýchloschnúci lak na nechty od značky Crabtree&Evelyn vás očarí svojím leskom a sýtymi farbami. Pre dokonalý výsledok aplikujte dve vrstvy. Posilňuje a chráni nechty. Neobsahuje gáfor, dibutyl ftaláty, formaldehyd a toluén.
Mica je krásny odtieň uhlia s nádychom striebra. Nanáša sa ľahko a vytvorí hladký povrch na nechte. Kryje už v prvej vrstve a schne naozaj rýchlo.
Objem je 15ml a cena okolo 7€. Všetky produkty nájdete TU.



Tiež sa ti môže páčiť

1 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡