Manga look L´oréal

1.12.13


Ahojte dievčatá,
V dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť netradičné líčenie v štýle Miss Manga

Rovnaký názov má aj nová riasenka od značky L´oréal - Miss Manga. Samotný look Miss Manga dosiahnete ak budete mať naozaj výrazné oči, porcelánovú pleť a pery v pastelových odtieňoch ružovej farby. Riasy musia mať naozaj poriadny objem - horné i dolné. 


Balenie riasenky sa nesie v spojitosti čiernej a fialovoružovej farby.
Kefka riasenky má kónický tvar s kĺbikom, ktorý má 360 stupňovú možnosť otáčania a zachytí naozaj každú riasu.
Štetinky sú na konci špirály kratšie a postupne sa zväčšujú. Dajú sa ňou vykresliť naozaj krásne Manga riasyRiasenka zasycháva pomalšie a to kvôli tomu, aby ste ňou mohli vrstviť ... Nakoniec budete vyzerať ako pravá Manga bábika.



Je potrebné aby boli riasy naozaj veľmi výrazné a preto sa môže zdať, že pôsobia akoby boli trochu zlepené. No keďže je tento look inšpirovaný komiksom, kde je tento efekt najvýraznejším prvkom, je to v poriadku. Preto je dôležité nanášanie špirály vo viacerých vrstvách. Riasenka má výdrž veľmi dobrú a taktiež sa dobre odličuje.









Postup ako dosiahnuť Manga Look:
1. Na začiatok je potrebné si urobiť krásne porcelánovú pleť. Ten správny efekt dosiahneme použitím o odtieň svetlejšieho makeupu. Pleť musí byť krásna a zjednotená.
2. Na celé viečko použijem svetlý tieň v béžovom odtieni.
3. Urobím hornú linku pomocou ceruzky L´oréal SuperLiner Gelmatic Ultra Black a taktiež aj spodnú, ktorá je tenšia. Do water-line nanesiem bielu ceruzku, ktorá dodá oku ešte viac otvorenejší pohľad.
4. Riasy vytočím klieštikmi a následne použijem čiernu maskaru Miss Manga, ktorou si namaľujeme výrazne horné riasy. Spodné riasy taktiež namaľujeme a krásne spájame končeky rias - môžeme si pomôcť prstami alebo pinzetou, aby sme vytvorili daný efekt.
5. Na pery nanesiem jemný lesk v pastelovom odtieni ružovej farby.








Tiež sa ti môže páčiť

11 komentárov

  1. Ten look je rozhodně zajímavej, ale asi bych si na něj netroufla, je to přece jen trochu 'jiné' :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow. O tomto typu líčení jsem ještě neslyšela,ale musím říct, že se mi moc líbí, jak jsi ho pojala a nalíčila jsi se. Přijde mi to hodně jiné, možná trošku odvážné. S těmi řasami bych se bála, takto si je nalíčit, ale na Tobě se mi to skutečně moc moc líbí! Řasenku jsem ještě neviděla, ale asi bude hodně zajímavá =) Skvělý článek!
    InHotBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tohlo líčení je moc krásné. Zítra si zkusím zaexperimentovat! :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzeráš nádherne :) aj keď mne sa viac páčia dlhé riasy..nepotrebujem až tak objem :) ale tento look vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miluji tenhle typ líčení! Sama jsem se už v hodně věcech ohledně líčení inspirovala asijskou kulturou :) Bílá barva ve water-line je podle mě základem. Krásně zvýrazní a zvetší oči :) Ale na téhle řasence se mi hlavně líbí ten efekt slepených spodních řas. Určitě kouknu po řasence v drogerii, protože na fotce máš opravdu nádherné řasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. uz som jedno licenie inspirovane manga lookom videla... vyslo ti to, je to vyrazne, ale myslim si, ze aj nositelne licenie, napr. na vecer :)

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wow! super to vyzera, o tomto štyle makeupu počujem prvy krat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jéj..to sa ti podarilo.. :) pekný článok... tento štýl makeupu poznám v trochu inej forme, toto je taká miernejšia verzia, Loreal opäť raz stavil na istotu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. moc hezké :)


    Budu ráda, když se zúčastníš v mé
    Giveaway o šperk Swarovski

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tenhle manga look se mi moc líbí!:)

    sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡