Weleda Levanduľový set :)

9.12.13

WELEDA Relaxačný set LEVANDUĽA 

- balenie obsahuje Levanduľový sprchový krém 200ml a Levanduľový upokojujúci olej 100ml
- cena za tento set je okolo 15€

Levanduľový olej - 

Uvoľňuje svalové napätie a podporuje dobrý spánok. Pôsobí na naše zmysly a rozpúšťa vnútorné napätie. Je vhodný na masáž pred spaním, alebo po namáhavej práci. Je možné ho pridať aj do vodného kúpeľa. Pokožku krásne zvláčni.

Balenie je v sklenenej flaštičke a aplikuje sa jednoducho (proste nakvapkáme na ruku či do vodného kúpeľa a je hotovo). Konzistencia je tekutá a do pokožky sa vstrebáva pomerne rýchlo. Vôňa je intenzívna a keď olej použijem do kúpeľa je to naozaj božské. Proste milujem vôňu levandule. Dokáže celkovo ukludniť telo a myseľ. Po kúpeli sa človek cíti ako znovuzrodený. Do kúpeľa postačia približne dve lyžice olejíčku. Na masáž postačí menej a je to naozaj super tip ako darček na zimné večeri. 









Levanduľový sprchový krém-

Je určený pre uvoľnenie a relaxáciu, hlavne po hektickom a namáhavom dni. Ako už iste každý vie levanduľa je skvelá na uvoľnenie celého organizmu. Ak doma nemáte vaňu a nemôžete si dopriať relaxačný kúpeľ určite vyskúšajte tento produkt.
Sprchovací krém je bielej farby a konzistencia je vskutku naozaj jemná, krémová. Obsahuje sézamový olej, ktorý pleť zvláčni a je po použití hebká a čistá. Je určený na každodenné používanie a ma PH neutrálne. Vôňa je trošku intenzívnejšia a naozaj krásna. Pre tých, ktorí majú vôňu levandule radi určite odporúčam vyskúšať. Po použití tohto sprchového krému je pokožka na dotyk hebká a jemne vonia po levanduli.








Výrobky sú certifikované ako prírodná kozmetika podľa kritérií NaTrue.

Tiež sa ti môže páčiť

4 komentárov

  1. Z Weledy neviem, či som už niečo mala, ale určite by som chcela vyskúšať. Toto duo vyzerá super a tá vôňa musí byť skvelé...vôňu levandule mám rada...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten olej jsem si zamilovala na první pohled :) Také miluji vůni levandule a téhle se nemohu opravdu nabažit :) super výrobek.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám od weledy rakytníkový set a tiež ho milujem :) Mám sprcháč a telové mlieko, obe majú krásnu citrusovú vôňu a úžasné účinky pre pokožku. Chystám sa vyskúšať aj ďalšie výrobky , rovnako aj levanduľový set. Tak sa na neho teším!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám odskúšaný levanduľový olejček, je veľmi dobrý na masáž po namáhavom dni, pokožku krásne prevonia, niekedy ho pridávam aj do kúpeľa. Odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡