eucerin

Depigmentačný krém Even Brighter Eucerin

29.7.13

Ak Vás trápi pleť so sklonom k pigmentovým škvrnám mám pre Vás dobrý tip na krém proti nim. Ide o denný krém značky Eucerin, ktorý Vám pleť dokonca krásne rozjasní! 
Cez leto sa Vám nepekné škvrny môžu ešte viac rozšíriť a pravidelným používaním prípravkov proti nim sa dajú do istej miery vyzmizíkovať.
Hlavným cieľom depigmentačných krémov je zjednotenie farebného tónu pleti. Ja mám škvrny po akné a mamina ich má zo slnka. Takže skúšame rôzne prostriedky ako sa týchto nepekných škvŕn zbaviť. Je dobré používať celú sadu výrobkov, no určite ak to je len jemné postačí aj denný krém. Ten sme testovali aj my.
Pôsobí aj ako ochrana proti slnku SPF30 - predchádza vzniku nových škvŕn zo slniečka a má dobrý bieliaci efekt. Pekne hydratuje pokožku a pre dostatatočné výsledky ho treba používať pravidelne! Konzistencia je hutnejšia, no rýchlo sa do pleti vstrebe.
Po nanesení je pleť rozžiarená a hydratovaná. Postupom času škvrnky blednú!
Cena za produkt je okolo 24€.
Na výber z tejto rady je ešte nočný krém proti pigmentovým škvrnám a taktiež aj korektor. Pri používaní všetkých výrobkov by mali byť výsledky znateľné do 8 týždňov.
Okrem krému som vyskúšala aj micelárnu vodu Eucerin. Odličuje veľmi dobre.
Spája v sebe účinnosť čistiaceho pleťového mlieka, odličovača očí a čistiacej pleťovej vody. Je bez alkoholu, parfumácie, farbív a mydla. Aplikuje sa pomocou tampónu ráno a večer. Pleť je po vyčistení svieža, čistá a rozjasnená.

Dekoratívna kozmetika

L'oreal Miss Pop

28.7.13

Ahojte dievčatá!
V tomto článku Vám prinášam aj video, ktoré je na konci článku.
Predstavím Vám výrobky od značky L'Oreal  z kolekcie Miss Pop. 
Tieto výrobky som dostala nedávno na testovanie a som z nich naozaj očarená.  Kolekcia Miss Pop je hravá, žiarivá a hlavne letná. Určite sa Vám niečo zapáči ;) Produkty sú akoby inšpirované tvorbou Andyho Warhola / PopArt - ktorého ja zbožňujem. Proste mám rada  bláznivé farby.
V drogérii som túto kolekciu ešte nevidela, ale určite sa na ňu pôjdem kuknúť.
Plus novinkou sú aj nové nálepky na nechty! Ja ich mám v odtieni 029 - Confetti . Balenie obsahuje 18 nálepiek na nechty. Je to celkom fajn zmena, keď chceme obzvláštniť manikúru. Na obale nájdete podrobný popis na použitie. Ja tieto nálepky ešte spomeniem v samostatnom článku, kde bude Nail Art.
Lak na nechty
zdroj
Miss_Pop_visual_1
Ako prvé som testovala laky na nechty, tie sú naozaj parádne fešácke. Dizajnovo dokonalé! Teda aspoň pre mňa. A taktiež sa mi páčia aj odtiene, ten modrý je proste láska na prvý pohľad. Od ľava na fotke sú odtiene 218,307,624. Tak ktorý sa Vám najviac páči?
Majú rýchle schnutie, krytie už v prvej vrstve a dokonca aj ten svetlý žltučký/ + dobrá výdrž.Na fotkách tie farby až tak nevynikli, hlavne modrý a žltý majú aj krásne odlesky. 
A v tejto kolekcii nájdete naozaj aj iné prekrásne odtiene! Fakt, že áno!
Lesky na pery z tejto kolekcie majú evokovať letné drinky! A áno sú fakt krásne...Majú akoby Ombré dizajn:D Teda ja ich tak volám, že ombré lesky. Nuž čo k nim. Lesk sa skladá z dvoch častí - farebnej a trblietkovanej. Majú príjemnú konzistenciu a aplikujú sa veľmi dobre. Aplikátor je v tvare slzy a je strááášne príjemný.
Ja ich mám proste rada, lesky od Loreal som mala rada vždy a budem ich mať rada stále. Sú sladké, voňavé, jemné. Avšak nie sú pre všetkých to je jasné. Nie každý má predsa rád trblietky. Lesky sú len jemne zafarbené a trblietky majú rôzne odlesky. Na perách by ste rozdiel možno ani nezbadali! Lesky mám v odtieňoch 729 - Rosopolitan a 722 - Berry on the beach.
Kolekcia Miss pop je naozaj hravá, bláznivá a pre tieto dni ako stvorená! Ak chcete osviežiť svoj makeup o nevšedné farby určite vyskúšajte:)
  

Avon

AVON Mega Effects Mascara

28.7.13

Ahojte dievčatá. Určite ste už počuli o novej riasenke z Avonku, ktorú som dostala na testovanie od Krinolinky. Táto riasenka je úplne iná ako všetky ostatné. Má špecifický dizajn balenia, ktorý Vás určite zaujme na prvý pohľad. Kefka má taktiež netradičný dizajn, má pohyblivú rúčku. Proste celé balenie je dizajnovo naozaj netypické a je také malé, úplne vhodné do kabelky. Maluje sa ňou prekvapivo dobre, avšak musíte sa ňou naučiť kresliť, pretože Vám hrozí zlepenie rias. Horné riasy sa mi maľovali lepšie. Farba je čierna a celkom intenzívna za čo dávam veľké plus. Počas dňa neopadáva a nedrolí sa. S celkovým výsledkom som spokojná, aj keď je potrebné sa vyhrať s vykreslením, aby to bolo eňoňuňo. Nie je vodeodolná.
Určite ju odporúčam vyskúšať :) Objem riasenky je 9ml. 
Veľmi pekne spracovala recenziu slečna z tohto blogu, a natočila aj videá ako špirálu aplikovať, tak ak máte o túto špirálu a chcete sa dozvieť aj ďalšie informácie, tak kludne navštívte aj jej blog.
Myslím, že sama by som si ju nekúpila a preto Danke ďakujem za možnosť vyskúšania, ale verná zostanem klasike.

ceruzky na oči

L’Oreal Paris produkty na oči.

26.7.13

Ahojte dievčatá, na dnes mám pripravenú recenziu na produkty od značky Loreal.
Už ste o týchto produktoch možno počuli a kto nie tak pozorne čítajte. Ja som ich nedávno vyhrala v líčiacej súťaži na facebookovskej stránke Loreal. V balíčku mi prišla gélová linka, linka vo fixe, ceruzka a špirálka. Všetky produkty sú super a rada ich používam od prvého vyskúšania. Ja osobne mám značku Loreal rada a niektoré výrobky rada a opakovane používam. Aj keď pre niekoho sa táto značka zdá trošku pridrahá, ja si niektoré ich produkty kupujem cez internet,kde bývajú rôzne zľavy. 

Ako prvý produkt Vám predstavím gelovú linku Super Liner gel intenza - 01 Pure black. 

Má krásne balenie, ktoré vyzerá tak luxusne, elegantne. Papierový obal produktu je zlatej farby (nemám ho na fotke) a vo vnútri sa nachádza kalíštek so samotným gélom a štetček. 
Farba gélu je čierna a má skvelú konzistenciu, ktorá sa nedrolí a nerozpadáva počas dňa. Nanáša sa jednoducho a výdrž je perfektná/ taktiež celkom rýchlo zaschne a nerozmazáva sa. Chválim aj štetček! Je vodeodolná a určite Vám ju odporúčam. Používam ich oooveľa radšej ako linky Maybelline. Zanechávajú matný finish. Odličujú sa jednoducho. Cena za produkt je okolo 8€. Foto na oku pridám v blízkej dobe, keď urobím nové líčenie.

Ďaľší produkt je Super liner Blackbuster- je to linka vo fixe (niečo ako tekutá linka vo fixe)...avšak je úplne iná ako klasické fixy z drogérie. Dizajnovo pôsobí luxusne, hrot aplikátora je  trošku hrubší ako pri iných fixkách, ale dokážete si ním vykresliť ako tenkú tak aj hrubú linku!:)

Obal produktu sa nesie v čierno-zlatej kombinácii.To sa mi veľmi páči. Momentálne je k dispozícii jeden odtieň a to Extra Black. Na ruke vyzerá naozaj fajn, ale na viečku akoby farba stratila intenzitu/ teda pri nanášaní na viečka nie je farba veľmi výrazná a je taká vodová. Trošku ju musíte nechať zaschnúť, aby sa nerozmazala na viečku. Cena je okolo 8€. Tento produkt je fajn, ale gélové linky sú lepšie.

Super liner Silkissime - vodeodolná ceruzka
Ceruzky na oči používam poslednú dobu málo, väčšinou si urobím gélové linky a to je všetko. No keď chcem výraznejšie líčenie, tak je to nutnosť. Bola som rada, že môžem vyskúšať práve ceruzku Silkissime, ktorá je dosť u blogeriek obľúbená. Má krémovú/ maslovitú konzistenciu. Mám dojem, že sa jemne rozmazáva, a treba ju nanášať opatrne. Ja mám túto ceruzku v odtieni Black Intense a ešte je v ponuke aj hnedý odtieň Brown Temptation. 
Musím povedať, že výdrž je super a taktiež aj odtieň je dosť výrazne čierny. Nespôsobila mi žiadne alergické reakcie/ niekedy mám problém s tým, že mi z nekvalitných ceruziek slzia oči.
Posledný produkt je špirála False Lash Wings o ktorej som už raz v krátkosti písala. TU
Musím povedať, že ju používam veľmi rada. Je to moja  veľmi obľúbená špirála, no určite nebude sedieť každému. Má krásnu parfumáciu, super dizajn, výdrž. Pre mňa je skvelá a používam ju rada! Aj na dovolenke mi robila spoločníka a skvelého! Krásne riasy natočí, ale musíte sa s ňou naučiť líčiť/ treba jej prísť na chuť...:) 
TU ju nájdete za super cenu.
Účinky: 
- dodáva riasam objem a dĺžku, 
- perfektne predlžuje riasy vo vonkajšom kútiku očí, 
- navodzuje efekt umelých rias
Riasenka riasy celkom pekne zhusťuje riasy. Predĺženie nie je až také ohromujúce.
Počas dňa neopadáva pod oči, nedrolí sa, nerozmazáva sa. Riasy až tak veľmi nezlepí, avšak ide o to, ako sa so špirálkou vyhráte.

Loreal

Random.

5.7.13

Poslednú dobu ma trošku hnevá Blogger, zle mi to tu všetko formátuje, (marha) :D.
Minule som začala písať článok a normálne mi to ani neuložil, ah no počítače sú aj tak záhada. A napríklad včera mi nefungovali skratky ctrl+ c ,v / fn.. atď na notebooku, už už som ho chcela poslať do servisu... Trošku som ho pobúchala a nechala tak celý deň. A dnes to zase funguje.
Rada by som články písala aj každý deň, no nie vždy sa to dá, a ešte ma hnevá škola a iné veci. Aspoň pri blogovaní a čítaní blogov sa ako tak odreagujem.
A musím sa pochváliť, vyhrala som nedávno v jednej súťaži Motýlie líčenie s Loreál/ no a boli dve výherkyne. Jednou som bola ja a druhá bola moja kamoška Tajana/ taká milá náhoda.
Dnes som si robila aj líčenie, lenže nemám foťák doma, tak bude nabudúúúce.
No a vyhrala som nasledujúce produkty...
Gélové očné linky Super intenza - naozaj sú perfektné
Fixa Super liner Blackbuster - super vec...:)

 Ceruzka Superliner Silkissime
 Špirála FALSE Lash Wings recenzia TU
Ako prežívam posledné dni?
HMM...slnečné lúče sú super/ je aj lepšia nálada/takže sa trošku opaľujem.
Popri tom si počúvam The KOOks a premýšľam aj nad článkami o ktorých budem písať.
Dnes som narazila na stránku http://webcamtoy.com/sk/ a musela som to hneď vyskúšať... nájdete tam riadne vtipné efekty .
Kto by si dal?
Prajem pekný víkend!!!!:)


Parfumy

Salvador Dalí Sun & Roses♥

2.7.13

Ahojky!
V tomto článku Vám predstavím toaletnú vôňu Salvador Dalí SunAndRoses, ktorú som vyhrala na stránke Sephora ♥ Veľmi ma to potešilo, vôňa je úplne úžasná!!!
Farba balenia je ultra-ružová, ako keby mala otesaný flakón sochárom znázorňujúci nos a pery / čo je znakom bohyne krásy a lásky. Dizajn bol inšpirovaný obrazom Dalího "zjavenie Afrodity z Knidos".
  • Hlava: ružový grapefruit, bergamot, jablko Srdce: ruža, fialka, konvalinka Základ: biele pižmo, céder, vanilka, santal                                                                                

  • *SunAndRoses je letná vôňa na každý deň. Vyniká mladistvým charakterom, energiou, sebavedomou ženskosťou, sýtosťou farieb a entuziazmom! Úvod odkrýva veselé, vitálne tóny ružového grapefruitu a bergamotu doplnené sviežosťou chrumkavého jablka. Srdce pozostáva z očarujúceho buketu čerstvých ruží prekvitajúcich po boku nežných fialiek a delikátnych konvaliniek. Netradične orientálne tóny dominujú základu. Tvorí ho biele pižmo, céder a vanilka podporené zmyselným teplom santalového dreva.*

  • Táto vôňa si ma ihneď získala...je fakt super! Je sladká, kvetinová/ ale nie je vtieravá. Ak máte možnosť, choďte si ju ovoňať do parfumérie:)