La Roche - Posay Effaclar mini set ♥

10.2.14



Ahojte dievčatá...:)

V dnešnom článku po dlhšej dobe (to že po dlhšej má svoje dôvody, tak dúfam, že mi to prepáčite, ale konečne som urobila jednu štátnicu a ešte ma čaká druhá) som si pre Vás pripravila recenziu na mini set od La Roche-Posay, ktorý je určený predovšetkým na vyskúšanie si produktov. Je to fajn, pretože si môžeme vyskúšať všetky produkty v menšej veľkosti a podľa toho uvidíme, či nám samotné produkty sadnú alebo nie. Takéto sety ste už určite v lekárňach videli od rôznych značiek. Momentálne by mal byť k dostaniu, tak sa stačí popýtať. Ja som túto sadu dostala na vyskúšanie od La roche Posay za čo im ďakujem a testovala som ju cca od novembra.



Balenie mini produktov je v modrej krabičke a je určené pre problematickú pleť. V krabičke nájdete leták, kde sa o produktoch dozviete viac a nájdete tam samozrejme samotné produkty. Micelárnu pleťovú vodu, čistiaci gél a 3 mini vzorky krémiku.


Micelárka Effaclar.
- je vo veľkosti 50ml, je priesvitná, tekutá:) Odličuje pleť celkom dobre, no mám pocit, že nechá pleť trošku lepkavú. Má slúžiť skôr na dočistenie a na prípravu pleti pred doplnkovou starostlivosťou - krémiky, séra a podobne. Ako jediný produkt na odlíčenie by som ju určite nepoužívala.



Čistiaci pleťový gél Effacar.
-je vo veľkosti 50ml, je priesvitný a má gélovitú konzistenciu. Má veľmi jemnú parfumáciu. Na vlhkú pleť ho nanášam prstami - postačí malé množstvo. Krúživými pohybmi pokožku masírujem a z gélu sa na pleti vytvorí bohatá pena, ktorá zaručí dostatočné vyčistenie. Pleť je po umytí jemná a nemám pocit, že by bola vysušená. Vyhýbam sa okoliu očí, pretože tento produkt na odličovanie očí určený nie je. S gélom som bola veľmi spokojná.







Vzorky pleťového krému Effaclar Duo vo veľkosti 3ml. 
Krém ma ľahkú gélovitú konzistenciu. Parfumáciu má jemnú. Hydratuje pleť málo a nejaké výrazné účinky krému som nezaregistrovala. Na pleti je celkom príjemný, no počas testovania v zime mi nevyhovoval. Moja pleť je zmiešaná a počas chladnejších dní má sklon ku tvorbe šupiniek. Tak tento krém nebol postačujúci. :)



Tiež sa ti môže páčiť

2 komentárov

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡