Pleťová maska Ziaja - Kozie mlieko :)

17.2.14


Ahojte dievčatá v dnešnom článku Vám predstavím masku od zn. Ziaja z rady Kozie mlieko. Táto maska je určená pre suchú pleť so sklonom k tvorbe vrások. 
Moja pleť je zmiešaná a v podslednej dobe sa mi vytvárajú šupinky na nose. Pre to som aj vďačne túto masku otestovala :) Ešte mám od zn. Ziaja omladzujúcu masku z rady Ružové maslo, ale o nej napíšem až nabudúce. 

Balenie produktu sa nesie v bielostriebornej kombinácii, je pytlíčkovo balené a každé balenie má 7ml. Mne jedno balenie vydrží na dve aplikácie.


Masku môžme používať 1-2x do týždňa a nanášame ju na vyčistenú pleť, krk či dekolt. Necháme pôsobiť 20 minút a následne zmyjeme. Ja som postupovala podľa návodu a na zmývanie som použila navlhčený tampónik. Pleť je po použití masky krásne hydratovaná a jemná. Nemusím si následne pleť krémovať ako po použití masiek, ktoré sú určené napr. pre problematickú pleť. (Tie pleť trošku vysušienkujú.)

Moje hodnotenie:
Konzistencia masky je krémová/ trošku hutná a farba je biela. Na pleť sa aplikuje jednoducho a postačí malé množstvo. Pleť je po aplikácii krásne hydratovaná.
Nevytvorila mi alergické reakcie - svrbenie, pálenie. Má príjemnú parfumáciu, tak ako ostatné produkty z rady Kozie mlieko. Masku určite odporúčam vyskúšať.

Stimuluje proces regenerácie epidermis. Výrazne vyhladzuje vrásky a účinne bráni vznikaniu nových. Intenzívne vyživuje a chráni pred dehydratáciou. Medzi aktívne zložky v maske patrí komplex zložiek kozieho mlieka, vitamín A a E, provitamín B5 (D-panthenol).




Tiež sa ti môže páčiť

5 komentárov

  1. Tuhle jsem ještě nezkoušela,ale díky tomu , že je v pytlíčku tak ji brzké době vyzkouším:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak mňa si na ňu namotala, pretože suchá pleť so sklonom k tvorbe vrások, to je presne moja! :)
    BeautyMissfits

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡