Ultraflesh Shinebox

18.2.14



Ahojky dievčatá! 
V dnešnom poste by som Vám chcela predstaviť jeden super produkt, ktorý som dostala na vyskúšanie od stránky www.strawberrynet.comUrčite ste už o tomto produkte čítali a stránku možno poznáte tiež. Ja ju poznám už dlhšiu dobu, a tí čo nie, tak stránka ponúka obrovské množstvo kozmetiky, dokonca aj luxusných značiek za veľmi prijateľné sumy. Poštovné je zadarmo - avšak neviem ako to je pri parfumoch.



Ultraflesh Shinebox od značky Beauty Fusion obsahuje 3 typy rozjasňovačov - krémový, púdrový a v ceruzke.
Obal pôsobí elegantne, je čiernej farby s pekným dizajnom. Je rozdelený do troch poschodí/sekcií, kde sa v každej sekcii nachádzajú rozjasňovače. Otváranie a uzatváranie je bezproblémové. Ako prvý rozjasňovač, ktorý sa nachádza v prvom poschodí je púdrový rozjasňovač, ktorý môžeme naniesť pomocou štetca kludne aj ako lícenku. Farba je jemne broskynková a je veľmi dobre pigmentovaná. Na svetle vyzerá naozaj super.
V druhom poschodí sa nachádzajú dva krémové rozjasňovače. Jeden je s podtónom do ružova a druhý do zlatista. Tie môžeme nanášať iba prstom na rozjasnenie lícnych kostí či pod obočie. V poslednom poschodí sú dve ceruzky, ktoré majú aj názvy Nude a Secret shimmer. Sú makké, ľahko rozstierateľné. No ich veľkosť je naozaj maličká a sú vhodné na prejasnenie vnútorného kútika oka. Čoskoro Vám ukážem aj nejaké to líčenie s použitím týchto rozjasňovačov:)



Paletka má cenu okolo 24 €.











Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. Tak nějaká taková paletka by se mi hodila, líbí se mi jak je to vzhledově vymyšlené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hodila by se :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. paletka vypadá moc hezky ..ta by se mim docela hodila :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡