Bioderma Sensibio pleťové mlieko

22.3.14

Ahojte dievčatá, dnes vám predstavím produkt od zn. Bioderma, ktorý som si obľúbila na odličovanie očí. Ide o pleťové mliečko z rady Sensibio.
Balenie rady Sensibio sa nesie v červeno-bielej kombinácii a je určené pre citlivú pleť. Konzistenciou je mlieko ľahké, má akoby takú gélovitú konzistenciu. 
Pleť vôbec nedráždi a oči dokonale odlíči. Na odlíčenie postačí naozaj malé množstvo mliečka. Ja ho používam niekedy tak, že si ho nanesiem na navhlčený tampónik a položím na oko/pleť, chvíľu nechám pôsobiť a jemným pohybom odlíčim makeup. 
Pleť je po odlíčení mliečkom akoby hydratovaná a svieža. 



Oficiálny popis Bioderma Sensibio Mlieko:

Čistiace mlieko, ktoré dokonale vyčistí netolerantnú a citlivú pokožku tváre a okolia očí. Vatovým tampónom, alebo špičkou prsta naneste Sensibio Mlieko na tvár a na oči. Opakujte, až kým vatový tampón neostane celkom čistý. Nie je potrebné pleť oplachovať. 

Zloženie Bioderma Sensibio Mlieko:

WATER (AQUA), GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), POLYPROPYLENE TEREPHTHALATE, GLYCYRRHETINIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE.

Obsah balenia je 250ml. Cena za produkt sa pohybuje okolo 15€. 
Tento produkt Vám určite odporúčam vyskúšať.

Tiež sa ti môže páčiť

3 komentárov

  1. Určite by som ju chcela vyskúšať, vyzerá byť veľmi dobrá. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No bohužel bych na svou pleť nemohla dat mléko, které má na čtvrtém místě ve složení paraffinum liquidum a nemohla bych ho označit jako vhodné pro citlivou pleť :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je škoda:( aj keď napíšu ,že určené pre citlivú...sú tam také zlé zložky...:( čo ti nesadnú..... takže vždy musíš pozerať na zloženie však.:)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár a prajem Ti pekný dník :)

Petush♡